søndag den 29. august 2010

afstemning,

Hej alle mine dejlige læsere

Jeg har ude i højre margen og her nedenunder lavet en lille afsteming ->
Afstemningen vil lukke igen om en uge.
Jeg håber, at i vil gøre mig den tjeneste at ligge en stemme.
På forhånd tak :-)HVAD KUNNE I TÆNKE JER, AT JEG BLOGGEDE NOGET MERE OM?

7 kommentarer:

 1. Thansk for commenting :) You have a lovely blog, makes me miss home!

  xo
  watermeloncrush.com

  SvarSlet
 2. På et tidspunkt skrev du at du ville skrive noget merebaggrundsviden om nogle designere/brands. Det var spændende at læse dem du skrev om, så det kunne jeg godt tænke mig mere af :)

  SvarSlet
 3. Nu kan jeg se at de alle sammen stemmer på "dit liv" men hvad for nogle informationer, kan du give os derfra som sådan rigtig har noget med mode at gøre?

  Jeg er bange for at folk bare er lidt for nysgerige og derfor stemmer på det:s

  Jeg stemmer ihvert fald på flere billeder af outfits.

  SvarSlet
 4. Alt i alt gør du det rigtig godt :)
  Ville selvfølgelig være fedt hvis du kunne lave flere indlæg om dagen, men selvfølgelig er der begrænsninger da du går i skole, arbejder, og skal have plads til kæreste, venner og familie.

  Så bliv endelig ved med det du gør, din flotte synderjyske pige ;)

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres ærlighed!
  Jeg er rigtig glad for at i er så ærlige..
  Jeg vil helt sikkert tage alt det i har sagt til eftertanke!

  /Isabella

  SvarSlet
 6. Jeg er enig med hvad anonym siger. Jeg tror også bare folk er nysgerrige over dit liv og i en by som du bor i vil folk gerne have nogle de kan snakke og grine om og derfor bruger din blog. Så for din egen skyld vil jeg råde dig til at holde den på mode, hvilket du gør utrolig godt, for at blive hende de alle griner af. Jeg kan rigtig godt lide din stil og vil bare lige sige at din mode relaterede blogs er meget inspirerende. :) :)

  SvarSlet
 7. Hvorfor i alverden skulle man grine ad hende fordi hun fortæller om hendes liv?
  Jeg synes personligt, at det er rart at vide noget om bloggerens liv. Det er der da mange andre bloggere der gør, fx Acie og Velvet Snow. Det er da det der gør, at de skiller sig ud fra mængden. Jeg gider fx ikke at følge de bloggere jeg ikke ved noget om. De er lidt neutrale og ligegyldige for mig. Alle bruger inspirations billeder og skriver om trends, so what, det kan man også læse i Costume, Vogue eller samtlige andre blogs på nettet. Det er da det 'personlige' forhold til bloggeren der gør, at man gider at følge dem i længden. Det handler ikke om at snage, det handler om at skabe et forhold til bloggeren som gør, at man har lyst til at læse deres blogs hver dag og følge med i hvad de tænker og hvad der sker i deres liv. Ligesom når man føler at man kender pigerne i sex and the City, skaber man et 'veninde forhold' til sine yndlings bloggere.
  Da det er den overvejende holdning, at man gerne vil vide mere om hendes liv, er der nok andre end mig der har det på samme måde. I jagten på at blive en bedre blogger, må man skabe et bånd til sine læsere og denne afstemning er et fantastisk middel til at finde ud af, hvad ens læsere gerne vil have. Og ja, tallene taler da vist for sig selv.
  Jeg er ikke selv blogger, men jeg læser din blog hver dag Isabella, og jeg føler at du bliver mere 'menneskelig' af at lave spørgerunder, videoblogs og skrive om hvad du laver, tænker, har shoppet for nyligt, hvad du har lavet den pågældende dag mm.
  Jeg glæder mig til at følge dig og din blog i fremtiden!

  SvarSlet