onsdag den 18. august 2010

Yoga idag,

Hej alle mine dejlige læsere,Mange af jer har spurgt mig (blandt andet i den sidste spørgerundte), om jeg altid går med makeup. 
& nej det gør jeg ikke :-) Jeg elsker at gå uden makeup.  Der er intet bedre end de dage, hvor man kan gå rundt og klø sig i øjnene, uden at ens øjenvipper kommer til at hænge sammen - eller der kommer til at være sorte klatter under øjnene. Der er intet bedre end at kunne stå op og kun skulle bruge tid på at vaske sig, smøre en creme på og evt. lidt løst pudder. Jeg har altid elsket makeup og går højt op i, at det skal ligge ordentligt - Sådan så at hvis man har valgt at tage faundation på, at der ikke er en markant faundation kant hele vejen rundt om halen osv. Det ser ikke så lækkert ud! 
På det sidste har jeg heller ikke rigtig orket, at skulle til at tage makeup på inden jeg skulle i skole. Vil hellere ligge 5 minutter mere under min dejlige dyne - kender i ikke det? 
- Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg lige havde brug for at komme ud med dette. Jeg ville  bare lige gøre det klart, sådan så i ikke får en forkert opfattelse af mig. :-)

- Idag startede jeg til Yoga. Min mor havde spurgt mig om jeg ikke ville starte sammen med hende - & hvorfor egentlig ikke? Så idag startede jeg til Yoga. Det var rigtig dejligt og afslappende. Det er også rigtig skønt med lidt mor og datter kvalitetstid - det har man desværre alt for lidt af.

Jeg håber at du har haft en dejlig dag!
/Isabella

3 kommentarer:

 1. Du er for sej Isabella.. Jeg elsker din blog og følger den dagligt. Jeg er præcis lige som dig. Jeg elsker også at have dage hvor jeg bare kan tulle rundt uden makeup. Og det med at ville ligge fem minutter længere under dynen, ja det kender jeg alt til...
  Du er så smuk Isabella og du behøver ikke engang bruge makeup..
  Jeg syntes at det er fedt at du "bryder" lidt ud af din skal (hvis man kan sige det sådan)
  Fed personlighed, og så elsker jeg dine videoblogs.
  Som du vidst kan høre er jeg en trofast læser.
  Hilsner fra Herning..

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt med mor/datter-tid - nyd det så længe du bor hjemme! Yoga er virkelig en go' ting; det lyder lidt hippie at sige, men jeg synes bare, det er så dejligt at koble helt fra på den måde.
  Nu håber jeg, du forstår komplimentet i det, jeg siger. Du er virkelig en køn pige og ser altid skøn og meget stylet ud. Men det klæder dig altså gevaldigt ikke at have så meget makeup på. Det er også som om, du bliver lidt mere "mode-agtig" ved bare at køre det naturlige look - og når man kan, så skal man da næsten!;)

  SvarSlet
 3. Ville ønske jeg stadig boede hjemme sådan så jeg også kunne have lidt mere kvali tid med min mor!:) misundelse herfra
  Jeg syntes stadig at du er flot med makeup, men du er også rigtig smuk uden!;)

  SvarSlet