onsdag den 22. september 2010

Dejlig storebrorJeg troede aldrig at jeg ville hoppe med på IPhone bølgen. Men jeg kunne næsten ikke sige nej tak, da min bror gav mig denne IPhone sidste dag.
Før havde jeg en Nokia E71 som jeg faktisk var godt tilfreds med, den var holdbar. Uanset hvor meget jeg prøver på at lade værre, så kommer altid til at tabe den mindst en gang om dagen - og den har holdt til det hele.
HÅBER virkelig at jeg ikke smadre denne IPhone, da de jo er ret let at ødelægge glasset (og så er den altså ikke så pæn længere..)

7 kommentarer:

 1. Kender det med at tabe telefoner ALT for godt! - Så lige da jeg fik min Iphone, rendte jeg rundt med et stort og klodset beskyttelsesitui udenom, jeg tabte den også 700 gange om dagen, men den blev ikke ødelagt...

  I dag bruger jeg ikke beskuttelsesituiet, da jeg har lært at have et godt og solidt greb om telefonen (eller bare fordi jeg er blevet en nærrigrøv)

  SvarSlet
 2. Jeg er på min 3. IPhone og har ikke smadret skærmen på nogen af dem. Min første Iphones skærm er dog lige blevet smadret af min svigerinde (som har den nu), hun tabte den fra sit natbord. Så der skal ikke meget til hvis den lige rammer jorden rigtigt.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg var dig ville jeg nok købe et plast itui.. jeg har selv sådan en på min iPhone og du sparer dig for en masse penge, hvis nu den skulle gå i stykker.. du gør dig selv en tjeneste. :)

  SvarSlet
 4. jeg kender mange der har smadret deres skærm på deres iphone,og jeg er da også så klodset at min skærm også er blevet smadret. så et godt råd er at købe et etui og sådan noget "film" du kan putte på selve skærmen, så bliver den ikke ridset. men ellers er det VERDENS BEDSTE telefon :-D går aldrig væk fra iphone igen.

  xoxo
  tannascloset.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Wow, det kender jeg godt. Jeg har lige investeret i en iPhone 4, som jeg fik i starten af sidste uge.
  Har aldrig troet, at jeg ville, men er du gal, hvor bliver man hurtig glad for den!

  Tak for kommentaren på min blog og tak for kigget her :)

  - Christine
  www.la-joie-detre.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Må man spørge, i hvad anledning han gav dig denne lækre basse? :-)

  SvarSlet
 7. Mange tak for alle jeres dejlige råd! :) jeg tror heller at jeg må invistere i en eller anden form for beskyttelse. Men ej hvor er jeg bare blevet glad for den allerede. Virkelig en nem og flot telefon. Selvom jeg nu lige skal vende mig til at skrive på den, det er lidt kompliceret ;)
  Anonym: der var egentlig igen andledning. Har bare en dejlig gavmild storebror der elsker at forkæle hans lillesøs ;) ej han har i lang tid syntes at jeg skulle skifte min  gamle telefon ud, og så fik han den nye IPhone og ja så gav han mig hans gamle. Virkelig sødt af ham! :)

  SvarSlet