lørdag den 6. november 2010

BØGER - DEL. 1Jeg elsker at læse bøger, og det har jeg med mere end 110 % arvet fra min mor. Hun læser så ubeskrivelig mange bøger - desværre må jeg indrømme, at jeg ikke får læst så tit. Desværre! Bøger får mig til, at tænke på min familie, da vi i vores familie altid har læst mange bøger. - Også da jeg var lille kan jeg huske, at min far  hver aften læste bøger højt, for min tvillingebror og jeg inden vi skulle i seng. Det er noget man aldrig vil glemme. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et betydningsfuldt indlæg - det er det i hvert fald for mig. Jeg vil vise jer mine bøger (nogle af dem), nogle af de der betyder noget for mig.
Der vil også komme en del 2 også - hvor jeg vil fortælle lidt om nogle af mine fashion og sminkebøger.


Den første bog jeg vil fortælle jer lidt om, er denne: Forbudt kærlighed:


Det er et emne jeg elsker at diskutere, og kan bruge lang tid på at tænke over. Bøger som denne, er nogle der kan røre mig dybt. Den handler om en kvinde ved navn Daila som er en muslimsk kvinde der forelsker sig i en katolik - hvilket hendes familie bestemt ikke vil have, og denne forelskelse kommer til at koste hende livet. Den handler om en stærk kvinde der tør, at bryde de urgamle love, i håbet om at få et bedre liv. Det er en rigtig rigtig god bog - som jeg faktisk har læst 3 gange, og hver gang bliver jeg lige rørt. Jeg kan læse den igen og igen. Den kan helt klart anbefales!


Denne bog hedder: Forelskede sig til et mareridt:


Denne bog er min yndlingsbog!! Den er så rørende, så uhyggelig. Den er som bogen ovenover autentisk. Denne handler om en ung pige ved navn Maria Eriksson, som forelsker sig i en muslim. De bliver gift og en smuk datter ved navn Emma. I starten er alt en drøm, alt for godt til at være sandt, han behandler hende som det bedste på jorden. Men kort tid efter datterens fødsel starter mareridtet. Jeg sidder her og får helt gåsehud ved bare at skrive om den. Dette mareridt medføre voldtægt, bank, mishandling, mordforsøg - ja jeg kunne blive ved. Jeg får sådan lyst til at læse den igen - selvom jeg har læst den 100 gange. Puha, det er virkelig jordens bedste bog. Den er skrevet af: Liza Marklund.


Denne bog fik jeg faktisk lige inden jeg flyttede - så har ikke haft den i fortærtelig lang tid, men jeg er allerede rigtig glad for den. Den hedder: Sund på den fede måde.


Som i nok kan regne ud er det en kogebog. En kogebog fyldt med lækre sunde retter. Den er rigtig inspirerende og fyldt med idéer til hvordan man kan pifte ens egne retter lidt op. Skøn kogebog!


Et liv med anoreksi


Denne bog handler om en pige ved navn Grace Bowman som er 18 år gammel. Hun beslutter sig pludselig for, at hun gerne vil tabe sig 10 kg. - Denne kur blive mere og mere indskrænket, og det ender til sidst med, at hun kun må spise riskager. Hun er blevet helt afhængig af, at træne og hvad hun må spise. Det er en skræmmende identisk bog, der fortæller en hvor farligt dette virkelig er. Grace begynder til sidst ikke,at kunne holde til noget, ingen skole, hun begynder at tabe hendes hår, hun fryser hele tiden, har enorme humørsvingninger og vil egentlig gerne bare være for sig selv - sådan så ingen kan fortælle hende, hvad hun skal spise, at hun skal tage på, ikke må træne osv. MEN mirakuløs  formår hun, at overvinde sin sygdom, ved hjælp af psykiater, venner og familie. OG ikke mindst viljestyrke. Rigtig rørende bog.

5 kommentarer:

 1. Hejsa!
  Det var virkelig et godt indlæg! Jeg elsker bøger!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også at læse, men tiden er altid så knap! Når jeg så endelig har tid, ender jeg bare foran fjernsynet..

  Men nu tror jeg, jeg vil læse "Forelskede sig i et mareridt" siden du anbefaler den :)

  Nat.

  SvarSlet
 3. Super fedt indlæg :-)

  SvarSlet
 4. Må jeg anbefale "Hundens ører" af Maria Ernestam, det er indtil videre min ynglings! :)

  SvarSlet