mandag den 22. november 2010

Den nye Alexander McQueen - Kermit TesoroEn af mine absolut yndlings designere må helt sikkert være Kermit Tesoro. Hans design får mig til at tænke på Lady Gaga, da hans design er meget "over the top". Personligt syntes jeg, at han er den nye Alexander McQueen. Han er en meget ung upcomming designer. Hans Holiday/Summer 2010 collection slog benene væk under de fleste. Jeg stoppede næsten med at trække vejret, da jeg så kollektionen! Den er så ubeskrivelig smuk. (De billeder ovenover er fra hans Holiday 2010 collection).
Hans skull heels is to die for! De findes i mange forskellige farver og materialer. Hvis jeg dog bare ejede et par!
Hans Holiday collection er gennemtænkt. Materialerne han har valgt at bruge er normalt nogle man ikke bruger til beklædning, men til skulpturer eller lignende. Han har brugt gummi, glas, metal og gips. Voldsomme og inspirerende sko med dødningehoveder, kjoler med glitter der ligner lave der løber ned af modellerne. Genialt altså! Flotte farver, creme, hvid, beige, brun..


5 kommentarer:

 1. Ikke specielt brugbart, men utrolig kunstnerisk, og flot!
  Synes nu Alexander McQueen er udødelig og noget for sig selv.
  Men fantastisk er collectionen nu.!

  /S
  www.afashionchild.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det vil jeg give dig ret i Alexander McQueen er udødelig og noget helt for sig selv - med det ment, mente jeg bare at jeg også syntes, at Kermit er noget for sig selv. Jeg mente det ikke sådan, at han overgår eller kan erstatte McQueen slet ikke. Jeg syntes bare, at det er fedt at han som McQueen tør at skille sig sådan ud, bruge materialer som ingen andre bruger til beklædning osv. ;-)

  Han er som McQueen et talent!

  /Isabella

  SvarSlet
 3. I think that we lost the most greatest designers in our life.
  x

  www.dreamingthedayawaywithluca.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Isabella, det er Elektra fra JEM :-)

  Ville lige tjekke din blog, håber du vil tjekke min også!

  ps. cool article!

  www.elektrabotin.com/blog

  SvarSlet