onsdag den 24. november 2010

Skønhedstip

Jeg har i maaange år brugt ubeskrivelig mange penge på mascara. Og gud hvor syntes jeg bare, at det er spild af penge! De bliver efter få uger helt tørre og så skal man igen ud for at købe en ny. Jeg har i mange år været den største fan af Estée Lauder's mascara, den der hedder MagnaScopic, Maximum Volume Mascare har sammen med primeren været fast inventar i min beautyboks, men det er den ikke længere. Jeg begyndte at blive så træt af, at bruge så mange penge på det. Jeg prøvede så Maybelline Great Lash Mascara og jeg blev virkelig positivt overrasket! Den er ekstremt god og meget billig i forhold til mange andre. Den koster kun 75 kr. og så kan man købe den i matas, kvickly, føtex, bilka osv så den er nem at få fat i ;-) Det er virkelig den bedste discount mascara! Jeg ville lige dele det med jer, da der sikkert også er nogle af jer der har det på samme måde som jeg havde. Jeg havde ikke rigtigt nogle billeder hvor man kan se den i "action" - men på billedet nedenunder har jeg brugt den. Man kan bruge den som man har lyst egentlig, hvis man skal til fest kan man tage lidt mere på, sådan så de blive fyldige og buer rigtig flot. Til hverdag er den også skøn, da man selv vælger om ens vipper skal være naturlige og spredte eller mere iøjefaldende.

6 kommentarer:

 1. Det kunne da godt være, at det er den, jeg skal købe næste gang (:
  Super fedt at du lægger sådan et indlæg ind!

  http://clothespeg.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jep, det er nemlig den bedste budget mascara man kan få fingrene i! Og så har den været på markedet siden 1970'erne ;)

  <3 Beauty Block

  SvarSlet
 3. Uha, den har jeg.
  Den er virkelig god!

  aisha-zaheer.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg havde den for et par år siden men synes virkelig den er dårlig - sorry! Den giver utrolig tykke vipper der klumper forfærdeligt sammen - har du ikke oplevet det?

  SvarSlet
 5. Ja den er nemlig virkelig god! :-)
  - Nej de plejer ikke at klumpe sammen, det afhænger lidt af hvor meget jeg gerne vil have på og sådan.
  Men det er også ofte forskelligt fra person til person hvilke man foretrækker. :-)

  /Isabella

  SvarSlet