tirsdag den 14. december 2010

ArvestykkeJeg arvede sidste dag denne elefant af min farmor. Som i nok kan se er den beregnet til, at  man kan putte sine fingerringe på. Den er enormt sød, og så pynter den så fint i min vindueskarm. Jeg er meget god til, at komme til at ligge mine ringe alle mulige stedet, men nu hvor jeg har fået denne, har jeg fået lidt mere styr på det ;-)

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er den sød! Og så er den jo også ret praktisk ;)

  SvarSlet
 2. ej, hvor er den fantastisk! sådan en vil jeg også have :D

  SvarSlet
 3. Den er godt nok fin, sød, sjov og smuk :)

  //Trine
  anythingingenting.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den bare smuk! Love it :-) Gid jeg havde sådan en

  SvarSlet
 5. Hej Isabella,
  Det er nok et lidt malplaceret sted at spørge, men hvordan styler du dine øjenbryn? Jeg synes virkelig, at de har en flot farve, men jeg har ikke kunnet finde frem til det i dine ældre makeup posts. Kan du fortælle mig, hvad du bruger, mærke, farve? :-)
  - Sofie

  SvarSlet
 6. Hehe ja er den ikke fin :-)
  jeg blev også vildt glad da jeg fik den, da den får et smil frem på læberne!

  Sofie: Hehe, det går skam nok. Jeg får dem farvet ca. hver anden måned hos en kosmetolog. Men jeg har næsten helt sorte øjenbryn og øjenvipper af natur. Men for at fremhæve dem lidt bruger jeg en øjenbrynstegner fra Rimmel. Den koster vist omkring 75 kr. mener jeg? Og så har jeg farven brun, da sort vil blive alt for dramatisk. Håber at du kan bruge det til lidt? Ellers så må du endelig spørge.

  /Isabella

  SvarSlet
 7. Tusind tak for hjælpen, det er perfekt :-)
  Jeg stødte på din blog i dag, og jeg bladrer side efter side, jeg er helt vild med din stil! Forstår virkelig ikke, hvorfor jeg aldrig har stødt på din blog før :-) Thumps up!

  SvarSlet
 8. Sofie: Nu glemte jeg helt at nævne, at jeg som regel også putter en lille smule Eight Hour Day Creme på dem, hvor jeg børster dem igennem med en øjenbryns børste. På den måde sidder de perfekt hele dagen - aftenen. :-)

  /isabella

  SvarSlet