onsdag den 29. december 2010

Verdens bedste julegave


Jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil vise jer mine julegaver lidt efter lidt, sådan så ikke ikke får det hele at se på en gang.
Dette ubeskrivelige gode kamera fik jeg i julegave. Det er et SONY a33 med fuld HD film. Dette er nok den julegave, jeg bliver aller mest glad for.  Jeg vil komme til at bruge det hver dag i mange mange år. Jeg vil kunne optage en masse film og tage en masse billeder i en utrolig god kvalitet. Den har flip skærm - hvilket er rigtig smart. Jeg glæder mig enormt meget til at få mig sat ordentligt ind i alle dens funktioner. Så er der ikke længere nogle undskyldning for billeder med dårlig kvalitet her på bloggen ;-)

5 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert :) tillykke med det.
  Jeg har også selv investeret i et spejlrefleks på udsalg.
  Min blog og jeg er meget glade og tilfredse. Det er simpelthen verdens bedste legetøj :)

  Det er desværre ikke helt så fint som dit - da mit su budget ikke måtte dø helt. :)

  Knus Anita
  www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Din heldige kartoffel!
  jeg er så misundelig :-D

  SvarSlet
 3. *Misundelse* ;)
  Tillykke med det :)

  SvarSlet
 4. Jeg ville elske at eje sådan en fætter. Jeg synes det er svært at finde rundt i spejlrefleks-junglen, for der er så mange muligheder og forskellige prisklasser, og tilsidst ender man med at slippe af med en formue ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er det lækkert!! Ville også mega gerne have sådan et.. hvad ligger det på prismæssigt, ved du det? Det ser virkelig lækkert ud!!!!

  SvarSlet