mandag den 13. december 2010

Vinderen af konkurrencen


Så er konkurrencen slut. Først vil jeg gerne starte med, at takke jer alle sammen for alle jeres mange dejlige kommentarer! Det har virkelig virkelig været svært for mig, at vælge hvem der skulle vinde. Men da jeg læste denne kommentar blev jeg enormt rørt.. Tillykke Line, du er den heldige vinder.


Jeg synes egentlig ikke det er mig der skal vinde denne fine taske, derimod ville min kusine blive enormt glad for den.

Min kusine er min bedste veninde og bor i canada (er selv halv canadier). Dvs hendes skolegang er ikke, på nogen måde, betalt for- hverken SU eller gratis uddannelse. Hun arbejder hårdt for at tjene sine penge (fuldtidsarbejde om sommeren), hun får al den økonomiske hjælp hendes forældre kan give (som ikke er det helt store), og så udover dette, skal hun også benytte sig af lån.

Selvom hun tydeligvis, ikke har mange penge til overs, insistere hun stadig på, at hun vil sende mig en julegave. Jeg sender selvfølgelig en afsted til hende også, men hvor ville det være dejligt at kunne fejre et menneske med så stort et hjerte.

Desuden ved jeg hun mangler en ny taske- sidst jeg var på besøg i canada hos hende(i sommers), ledte vi byens genbrugsbutikker tynd for at finde en fin én, som hun faktisk også havde råd til-uden held.

Mvh. Line


Jeg valgte netop Line, ikke fordi jeg syntes, at hun fortjener at vinde den mere end nogle af i andre gør, nej hun vandt fordi den rørte noget inde i mig. Jeg har nemlig også et rigtig tæt forhold til min kusine, jeg ser hende desværre heller ikke særlig tit. Denne fik mig sådan til at tænke på, at jeg også har lyst til, at gøre noget for min kusine. Det er alt for lang tid siden! Det at du ikke vil beholde tasken selv og vil give den videre til din kusine, viser at du har et stort hjerte! Igen mange gange tillykke Line. Du vil modtage en mail fra mig.

11 kommentarer:

 1. hmm.. bloggere giver andre bloggere gaver, hvad er så ideen med at deltage som læser?

  SvarSlet
 2. Anonym: Undskyld men jeg forstår ikke meningen med din kommentar? Jeg tror overhovedet ikke, at vinderen Line har en blog? - det står der i hvert fald ikke noget om i den kommentar hun har skrevet? Så det er ikke fordi jeg har valgt en blogger for at "promovere" for mig selv. Jeg valgte denne vinder fordi denne kommentar gjorde noget ved mig, ikke af alle mulige andre grunde.

  /Isabella

  SvarSlet
 3. Anonym: jeg ville da også gerne ha' vundet denne fine taske, men derfor kommer jeg ikke med dårlige undskyldninger for at Isabella har valgt den, som hun har. Tab og vind med samme sind, siger jeg bare :)

  SvarSlet
 4. Årh hvor er du sød! Synes det var den helt rigtige vinder !!! :)

  /C

  http://www.silverpreview.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Bestemt den helt rigtige vinder, hvor er det smukt tænkt af Line. :) Tillykke til hende (og hendes kusine)!

  SvarSlet
 6. Uden tvivl et godt valg du har taget der Isabella. Det er altid godt at tænke på andre som har det lidt sværere end en selv :)

  SvarSlet
 7. Jeg nåede ikke at få deltaget, øvv!
  Men syntes måske tit man ser at det er dem der
  er bedst til at finde på sørgelige historier
  der vinder? I princippet kunne alle jo skrive det
  var til deres døende farmor som havde kæmpet hele
  livet, osv osv?? og alligevel ender den tit hos personen selv? :-)

  SvarSlet
 8. Anonym: Jeg synes egentlig, at det er lidt sjovt at se, som folk har ondt i røven, når de ikke selv vinder noget. At du så ikke engang tør offentliggøre din identitet ved en navn, er endnu mere til grin, synes jeg!

  SvarSlet
 9. Jeg er glad for, at i støtter mig i mit valg og at i syntes, at det er den rigtige vinder der vandt. Det var nemlig rigtig svært for mig at vælge en vinder..

  - Anonym: Jo selvfølgelig tænker jeg, at det bare kan være noget de siger - men altså hvorfor gør man det? Jeg må bare vælge og stole på, at det mine læsere skiriver er sandt? :-)

  /Isabella

  SvarSlet
 10. Camilla:
  Jeg har ikke ondt i røven? Hvis jeg ville ha vundet kunne jeg have deltaget. Jeg syntes bare det er lidt sørgeligt at se den slags beskeder på alle blog-hjemmesider, folk skal bare stå ved at de syntes tingene er pisse fede :-) . Helt okay du syntes jeg er til grin fordi jeg er anonym, det rør mig ikke hvis jeg skal være ærlig :-).

  Kan godt forstå du ikke har andre muligheder end at tro på folk Isabella :-) - what to do.

  SvarSlet