tirsdag den 25. januar 2011

Interwiet med modebloggeren Katrine


For lidt tid siden besøgte jeg Katrine privat, der skrev jeg også til jer, at jeg skulle interviewe hende til Jegelskermode.dk. Nu er interviewet kommet ind på siden. Jeg interviewer Katrine om hendes nye blogsamarbejde, hun fortæller lidt om sig selv og mm. I kan se/læse interviewet HER! For at komme til Katrines modeblog klik HER!

Interviewet bærer selvfølgelig præg af, at det er mit første interview, så det må i lige bære over med. Øvselse gør mester ;-)

10 kommentarer:

 1. Ej, sikke et godt interview :-D det har I gjort godt begge to - men Katrine - "vi slog hovederne sammen"? Det gør sgu da ondt, I kan da nøjes med at stikke dem sammen ;-) Hehe :-D <3

  SvarSlet
 2. Jeg har lige et spørgsmål, som ikke er til det her indlæg :-)
  Jeres træbord, og jeres tallerkner i dette link: http://3.bp.blogspot.com/_nEHZnCOVso8/TSrC5naZFnI/AAAAAAAAIsQ/skwgBoN5qbQ/s1600/DSC00334.JPG
  Hvor er tingene fra? :)
  Mvh Malene

  SvarSlet
 3. Sofie:
  Mange tak! Hvor er du sød :-) hehe

  Anonym:
  Vores træbord har jeg arvet af mine forældre. Det er rigtig gammelt, men det er det min kæreste og jeg elsker ved det :-)
  Vores tallerkner de er fra Idémøbler :-)

  /Isabella

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det er et super godt interview! - Man kan slet ikke mærke at det er dit første? Fedt med nogle videoer også, istedet for et interview vi kunne læse!:)

  SvarSlet
 5. Mange tak :-) Det var sødt sagt.
  Personligt synes jeg, at det er lidt tydeligt at det er mit første, men man skal jo starte et sted fra! Så kan det forhåbentligt kun blive bedre.

  /Isabella

  SvarSlet
 6. følger dig forresten (:

  http://simplechristel.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Hej! Jeg elsker at læse din blog - derfor giver jeg dig Versatile Blog Award!! Kig på min blog så du kan følge reglerne. Det hele står i dette indlæg: http://kathrines-blogger.blogspot.com/2011/01/versatile-blog-award.html

  Kys Kathrine :*

  SvarSlet