fredag den 7. januar 2011

Jeg har arvet..


 
 Fine nye øreringe


Jeg arvede disse fine øreringe af min mor. Jeg fik dem juleaften. Jeg er enormt glad for dem! De er så unikke.
Jeg elsker at de er så store anderledes, iøjefaldende.
Jeg er nu lidt bange for at bruge dem, da det er clips øreringe. 
Jeg er så bange for at tabe dem, da jeg er enormt god til at tabe og gøre mine ting væk.
Sidst jeg var i byen mistede jeg en af mine fine swarovski øreringe. Åh hvor var det trist. Det var mine yndlings-øreringe, som jeg købte i sommers da jeg var på Capri  sammen med min familie. Derfor har jeg besluttet mig for at disse øreringe bestemt ikke skal på hvis jeg skal i byen eller til fest.

3 kommentarer:

 1. Fantastisk blog du har dig-er blevet nyt, men trofast læser :)
  Jeg har selv købt et par antikke øreringe på en rejse, men med clips-så tør hellere ikke bruge dem :( Men min veninde fortalte at man kunne få loddet rigtige "nåle" på, så de fingerer som "rigtige" øreringe.. Måske det er værd at undersøge? :)

  SvarSlet
 2. Jeg er, som overstående læser, ny, men er allerede vild din blog!
  Jeg har det på samme måde med arvesmykker! Jeg tør heller ikke tage dem på til fest idet jeg er bange for at miste dem. De er jo gamle unikke pieces, som ikke lige kan erstattes, som en halskæde fra H&M!
  Har i 18 års gave fået en guldklump, som var et omsmeltet armbånd, i en kæde af min mor. Snoren gik op og jeg tabte den i sneen forleden!!! Var sønderknust! Til al held fandt jeg den ved at tilfælde dagen efter i sneen på vej til skole! Tror aldrig jeg har været så glad for at se et smykke igen :)

  SvarSlet
 3. Jane: Mange tak! :-)
  - åh det kunne være at jeg skulle overveje det. Tusind tak for det gode råd! :-) Det er helt klart værd at undersøge.

  Anonym: Velkommen til ;-) Og mange tak!
  - Lige præcis sådan jeg har det. Arvestykker kan ikke erstattes.
  Lækkert at du fandt smykket igen. Jeg kender den følelse alt for godt. Jeg havde det på sammen måde for ikke så lang tid siden faktisk. Jeg havde tabt en af mine øreringe, som jeg havde fået af min mor, hvor den var vidste jeg ikke? Jeg brugte øreringene hver dag, så det var så trist at den var blevet væk. Så havde jeg min bror og hans hund på besøg. Hunden sag så og gravede i mit tæppe, og pludselig har den øreringen i munden. Jeg blev over lykkelig :-D Har flyttet med det tæppe og støvsuget det tæppe mange mange gange og pludselig var øreringen der! Ment to be - happen. Er det ikke det man siger? ;-)

  /Isabella

  SvarSlet