fredag den 7. januar 2011

Mine nytårsfortsætter 

"Så er det nu, man skal tænke på ens nytårsfortsætter. Jeg har faktisk et par stykker.. Men de to nytårsfortsætter som jeg ved, at jeg godt kan overholde får i her."


Sund livssti! Tjek.. Jeg må nu indrømme, at jeg ikke er en af de mest usunde personer. Jeg kommer fra en familie, hvor min mor altid har lavet rigtig god og altid sundt mad. Jeg elsker frugt og grønt. Nu hvor jeg er flyttet sammen med kæresten, synes jeg faktisk at jeg har været god til stadig at holde min sunde livsstil. Selvfølgelig skal der også være plads til, at man kan få lidt hygge engang i mellem. Men for mig er en frugtskål og  en skål med nødder ligeså godt som en skål fyldt med slik. Jeg har faktisk aldrig været den helt store slikmund.
Derfor skal mit ene nytårsfortsæt være, at jeg skal fortsætte med min sunde livsstil. En masse frugt og grønt, nødder og grøn the.


Mit andet nytårsfortsæt er at jeg får løbet mindst 4 gange i ugen. Jeg har i denne uge fået løbet 5 gange. Jeg elsker at løbe, det er så befriende. Min gode veninde og jeg har nemlig aftalt, at vi til maj skal løbe marton - som er på 40 km. Derfor skal der jo trænes op ;-) Jeg har de sidste par gange løbet 10 km pr. gang, så det går frem af.

"Mine nytårsfortsætter plejer stort set altid at være de samme. Mere sport, sundere mad osv. Men dette år har jeg også andre. Jeg vil i dette nye år gerne ligge mere tid i bloggen. Jeg vil gerne blive bedre til at tage initiativ til at lave noget hyggeligt med mine veninder. Blive bedre til at gøre rent herhjemme i lejligheden. Gøre mere ud af skolen, og sidst men ikke mindst være glad, værdsæt det der betyder noget for mig!"

7 kommentarer:

 1. Ej men du kan simpelthen også bare få det til at se lækkert ud ;)

  Lidt i tråd med lasagne-petitessen bliver jeg bare lige kort nødt til at høre, om der er en forklaring på nogle af dine sproglige.. finurligheder? :D
  Tænker på "sidste dag" (lyder som en engelsk.. undersættelse?), lækkert mad (madEN altså lækker) osv.

  Det er virkelig ikke ment som andet end nysgerrighed, men det springer lidt i øjnene, nu hvor jeg har fulgt din (skønne) blog i lidt tid

  SvarSlet
 2. Jeg synes du er super sej at du vil løbe marton!! Jeg løber selv, men små ture da jeg er i opstartningsfasen. :D haha. Men 10 km, er allerede for sejt!

  SvarSlet
 3. Julie: Mange tak! :-)

  Anna: Jeg forstår ikke helt din kommentar, men på den måde jeg tolker den handler den lidt om mine sprogligheder ;-)
  Det kan være at det kommer af, at vi bor to forskellige steder i landet?

  MariaDue: Hehe, jeg vil prøve ;-D så nu må vi se.

  /Isabella

  SvarSlet
 4. Tak Isabella, endnu engang. Du inspirerede mig lige til at bixe en smoothie sammen til morgenmaden. Efter jeg er begyndt på mit sabbatår, er jeg simpelthen blevet for dårlig til at huske at få motioneret og spise de "6 om dagen", som der anbefales. Jeg ville ønske, jeg var bedre til at tage mig sammen og begynde at motionere igen - men til det har jeg virkelig bare en rygrad som en regnorm, vildt frustrerende, specielt fordi jeg virkelig kan se og mærke, at jeg har taget meget på. s:

  SvarSlet
 5. Hej isabella :)
  For lidt tid siden efterspurgte du navne til din killing, ville bare høre om du har fundet frem til et?

  Synes altid dine madbilleder ser så lækre ud, måske i fremtiden du kunne give lidt mad opskrifter selvom jeg godt ved du er en modeblog, men det lyder som om at sætter pris på sundhed - så derfor kunne det falde meget godt i tråd med dig og din blog :)

  // Sofie

  SvarSlet
 6. Hvad kom din søde kat til at hedde?:)

  SvarSlet