tirsdag den 4. januar 2011

ONLY skikollektion
Jeg modtog sidst en mail fra Julie Rosenkrands der sendte ONLY's skikollektion til mig. Denne vinter lancerer ONLY PLAY nemlig en vinter og skikollektion. Kvaliteten skulle teknisk være udført lige så professionel som andre førende ski brands. Jeg synes, at det er en rigtig fin kollektion. Det er nogle enormt dejlige farver, for hvorfor skal man altid være så kedelig klædt på pisterne? Jeg står RIGTIG meget på ski, og det har jeg gjort siden jeg var 4 år. Jeg elsker det rigtig meget og sørger altid for at komme afsted så ofte jeg kan, desværre bliver det typisk kun 1-2 gange årligt.
Jeg gik førhen også på idrætsefterskolen Oure, her valgte jeg også skilinien, hvilket betød 3 ugers intensiv skitræning. Rigtig skønt!
Jeg kunne nemt blive fristet til at købe et af ONLY's skisæt, og dyre er de heller ikke.
Skal nogle af jer på skiferie i år? Jeg skal til Østrig sammen med min familie, og jeg kan slet ikke vente..

6 kommentarer:

 1. Fedt fedt fedt.
  Jeg har gået og ventet på et indlæg om skiferie og tøj.
  Jeg skal på skiferie for første gang til februar med nogle venner i Norge, så skal have anskaffet mig alt udstyret. Kan kollektionen købes online? Er også ret vild med farverne :)
  Tak for en god blog.

  Hilsen Simone

  SvarSlet
 2. Hvor er de rigtigt flotte! Mangler noget skitøj til mig selv og gider ikke noget kedeligt skitøj :) Men synes bare altid at de er så dyrt!

  Det med Oure - hvornår har du gået der? :)

  SvarSlet
 3. Ej, tværtimod synes jeg slet ikke det er pænt - farverne er grimme: lilla og lyseblå? Puha :-P

  SvarSlet
 4. Super tip Isabella:) Skal afsted til Val Thorens d. 28 og ville gerne have et nyt sæt skitøj inden. Så måske jeg lige skal tjekke det nærmere:)

  SvarSlet
 5. Ville da også lige tjekke din blog
  - og den er vildt fed! :D
  Har meldt mig til som fast læser,
  kunne være du havde lyst til,
  at gøre det samme ved min blog? :)

  SvarSlet
 6. Jeg skal også til Østrig - Sölden med familie og families familie og så self kæresten. Jeg glæder mig mega meget, Østrig er så hyggelig og lige et tærren for mig :D
  Har også løbet siden jeg var 5-6 år, men er aldrig blevet super-løber, men jeg hygger mig... hæhæ!

  SvarSlet