mandag den 17. januar 2011

Solbriller


Som nok nogle af jer ved, ejer mine forældre en optiker forretning. Den hedder Optica Thordsen, og ligger her i Sønderborg. 
Jeg har hele dagen tænkt på sommer og sol, derfor tænkte jeg, at jeg lige ville kigge forbi mine forældres forretningen for at kigge på nogle solbriller.
Mine forældre får snart en hel masse nye solbriller hjem, men de har stadig mange smarte nu her. Jeg vil lige vise jer 3 af mine favoritter.Denne skønne solbrille fra Dior. Elsker cateye formen. Den koster 1990 kr.Jeg har noget for store solbriller, denne er fra Marc Jacobs og koster omkring de 2500 kr.


Disquared2 er et af de lækreste solbrillemærker - efter min mening. Jeg har selv to par derfra, og jeg elsker dem. Disse er også enormt fede, de ligger også omkring de 2500-2600 kr.

5 kommentarer:

 1. VIrkelig fede solbriller!
  Køber mine briller og solbriller i dine forældres forretning, man får seriøst den bedste vejledning ang. hvilke briller som passer til en osv. Køber kun i deres forretning :)
  + de har de fedeste modeller!

  SvarSlet
 2. Super lækker solbrille! kiggede på samme mærke i dag - men endte ud med et par Gucci i stedet :-)
  jeg har altså også bare en "thing" for store briller - dog skal man sørge for at størrelsen stadig passer til ens ansigt.

  SvarSlet
 3. Uhh.. Dem fra Marc Jacobs måtte gerne være mine :D

  SvarSlet
 4. Fede solbriller, og fedt outfit forresten!

  SvarSlet
 5. Trine: Ej hvor lyder det dejligt! Jeg synes også de er enormt gode til at vejlede deres kunder :-) Mange tak for de søde ord!

  Henriette: Ja man skal lige passe på de ikke bliver alt for voldsomme, de skal passe til en ansigtsform. :-)

  Anonym: Ja de er også så lækre!

  Fall out fashion: Mange tak ;-)

  /Isabella

  SvarSlet