mandag den 21. marts 2011

Kate Moss looks so amazing!
Kate Moss er det nye ansigt for Dior's Addict Be Iconic læbestiften. Jeg synes, at det er en rigtig god reklame.

14 kommentarer:

 1. fantastisk! har faktisk lige været inde i matas og kigge på læbestiften her i sidste uge og jeg må sige at den står helt sikkert på min wishlist i en orange tone og lys rosa! jeg mener kun den kostede 120 kr - ikke sikker - men den er formidabel og så er hylsteret på den smukt!

  xo
  http://tinemarli.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Er dette ikke en reklame du får penge for, hver gang nogen afspiller den? :-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes den er lidt overvurderet. Synes jeg har set Kate Moss i andre reklamer hvor hun er meget mere sexet end denne. Fx reklamerne hun lavede for Agent Provocature... Sorry! For mig virker det også som "skjult" reklame? (please correct me if I'm wrong!). Kan nemlig rigtig godt lide din blog:)

  SvarSlet
 4. Ikke ALLE piger vil elske den... Det var sørme godt nok et mærkeligt indlæg..

  SvarSlet
 5. Hvaaa frøken.. Er det ikke skjult reklame det der??

  SvarSlet
 6. Hej piger :-)

  Ej, sorry men jeg synes at det er lidt noget fis at sige at i synes mindre om min blog fordi jeg poster denne video. I må synes lige det i har lyst til, det har i alt ret til. Jeg forstår det bare ikke? Jeg får lidt penge for at post denne film (ja, men de småpenge jeg får for det er ikke noget jeg kan bruge til noget alligevel) jeg poster denne reklame fordi jeg personligt synes rigtig godt om den, jeg synes at Kate Moss er fantastisk i den og har hørt meget om denne reklame pga. Al den omtale der har været omkring den. Jeg poster den ikke for pengenes skyld. Jeg kunne forstå de forundrende blikke og krittiske kommentarer hvis jeg havde postet en video med hunde.. Men dette er en fed inspirerende reklame fra Dior. I må synes hvad i vil. Jeg havde tænkt mig at poste den selvom jeg ikke havde fået noget for det!!
  Jeg bruger al min tid på denne blog, jeg siger fra til så meget for at give alt til denne blog. Det koster meget at have denne blog, det tager mange krafter og pokkers meget tid. MEN jeg elsker det. Hvis der så er nogle af jer der ikke synes at min blog ikke er lige så god som før fordi jeg siger ja til at kunne tjene sølle 200 kr. Så må i synes det. Når jeg nu alligevel havde tænkt mig at ligge videoen ud, så synes mine forældre og jeg, at jeg for en gangs skyld godt kunne takke ja til dette.

  Det er ikke for at være sur for det er jeg bestemt ikke, jeg vil bare ikke have at i misforstår mig og tror at jeg gør dette for pengenes skyld ( for sådan er det bestemt ikke ). I må have ret til at synes det i vil.

  Jeg tror hellere at jeg må ligge mig til at sove nu, inden jeg får skrevet alt for meget..
  Sov godt piger :-)
  / Isabella

  SvarSlet
 7. Og hvad så hvis det er reklame? Come on, lad dog Isabella få lidt penge for alt den tid hun bruger på sin blog, og når det er et produkt hun kan stå indenfor kan jeg simpelthen ikke se problemet:)
  - jeg synes btw det er en fantastisk reklame, Kate Moss er for lækker!

  SvarSlet
 8. Sådan Isabella, jeg støtter dig 100%

  SvarSlet
 9. Det er heller ikke fordi jeg synes mindre om din blog pga denne reklame. Misforstå mig ikke... Det var mere sådan som den var postet. Det lød ikke rigtig som dig i teksten. Hvis du fx havde skrevet at du er blevet tilbudt at poste denne, men at du samtidig kom med dine egne synspunkter (som du jo gør i din kommentar). Så havde jeg bedre kunnet genkende dig i indlægget. Håber virkelig du forstår mig, for min kommentar er ikke ment som negativ og jantelovs agtig. Jeg synes helt klart at bloggere skal tage imod de tilbud de kan stå inde for.

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejligt at høre, at du endnu en gang er så ærlig Isabella! :-) Det er hvad gør denne blog helt fantastisk - at du er så personlig og ærlig.
  Jeg synes selv, at det er i orden at tage imod penge for at vise noget på sin blog, så længe det ikke tager overhånd!

  Keep up the good work girl!

  SvarSlet
 11. Fantastisk blog du har! :-) Læser den ivrigt hver dag! :-) Sætter stor pris på al den tid, du ligger i den - det gør den super inspirerende! Om du så havde fået en million for at poste reklamen.. SO WHAT? Det kan da være skiiide ligemeget! Det gør jo hverken reklamen eller læbestiften mindre cool! Så hold nu op med at have så travlt, og tag lidt større sko på, hva..

  Cool reklame, cool læbestift og cool blog! :-)

  Go' dag til alle!!

  http://loviiinlife.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Det er sgu helt fair det der Isabella. Jeg trykker gerne "play" et par ekstra gange, hvis det gør at du får et par ekstra kroner. Det går der vidst intet af mig ved..

  Når man har formådet at lave en blog der har knap 1.000 faste læsere, og ligger så meget tid og energi i det, så er det her da det mindste. Så længe du selv kan stå inde for det du reklamerer for, så er det 110 % fair. I Sverige lever bloggere af at blogge og sådan er det bare. Her i DK burde vi sgu skrue lidt ned for Janteloven og i stedet bare være glade for andres succes.

  You go girl! ;)

  Vh. Cæcilie Sofie
  www.somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Hej Isabella.
  Jeg synes også det er helt fint du tjener lidt penge på din blog - man kan se hvor meget tid du lægger i den, så jeg siger bare go girl :-)
  Næste gang synes jeg lige du skal skrive at du har modtaget et honorar for det - så undgår du upassende og ubehagelige kommentarer :-)

  Rigtig god tirsdag,

  kh.

  SvarSlet