mandag den 31. januar 2011

My new pants

Pants: Asos   Hat: 2hand   Bluse: Zara  Ring: Carroo&co



New in!


Så er bukserne kommet. Jeg har fået dem af min søde storebror. "Så kan du tænke på mig, når du er til Fashion Week" - And I will! Jeg har ikke prøvet dem endnu, men jeg håååber sådan, at de sidder som jeg forestiller mig. Jeg vil prøve at lokke min kæreste til at tage nogle outfit billeder af mig idag, så kan det være at i får dem at se engang i aften? ;-) 

Har de ikk' en skøn farve? I love it..

søndag den 30. januar 2011

Dagens outfit

Bukser: Custommade   Bluse: H&M   Skjorte: 2hand   Sko: Jeffery Campbell





Godmorgen bloggen


Der blev desværre slet ikke tid til at blogge igår. Min familie og jeg stod op klokken 4 om natten, for at køre hjem fra Østrig. Vi var allerede hjemme klokken 3 om eftermiddagen, så jeg havde stadig meget tid til at hygge med kæresten. Det er altid godt at komme hjem igen, selvom jeg har haft en fantastisk tur!
Igår hyggede kæresten og jeg med god mad og derefter tog vi over til vores søde venner.
Idag skal jeg arbejde, handle ind, skrive stil, hygge med kæresten og blogge en masse.

Jeg vil love jer at der vil komme et dagens outfit billed idag, det er jo så lang tid siden i har fået et.
Jeg håber, at i har haft en skøn weekend.

/Isabella

fredag den 28. januar 2011


TOKYO JANE
Vinderen af konkurrencen

 
Først vil jeg gerne starte med at takke alle jer der har deltaget i konkurrencen. Hvor er det skønt altså! Jeg har trukket lod, og vinderen blev Louise Kirstine
Mange gange tillykke med armbåndet! Du har modtaget en mail.

torsdag den 27. januar 2011

Fashion skolerne


Der er rigtig mange af jer søde læsere, der var begyndt at spørge mere og mere ind til de fashion skoler, jeg har søgt ind på. Derfor har jeg valgt at lave dette indlæg, for at fortælle jer om mine fremtidsdrømme.




Disse billeder tog jeg af Institute Marangoni. Fashion Street var den gade den lå på ;-) Kunne ikke lade være med at tage et billed af det!


Dette billed tog jeg af skolen London College Of Fashion.




Mine forældre og jeg har i flere år talt om, at det ville være godt for mig at tage min uddannelse i udlandet. Jeg har altid gerne ville arbejde indenfor mode.
Vi har haft Sverige, London og Paris i tankerne. London har altid tiltalt mig mest, så vi besluttede os for at se på nogle fashionskoler i London. Vi faldt så for Institute Marangoni og London College Of Fashion. Vi søgte tonsvis af informationer om skolerne, ringede til dem og mm. Det var stadig meget besværligt at sætte sig ordentligt ind i det, derfor besluttede jeg mig for at tage et par dage til London for at kigge på skolerne, få flere informationer og i det hele taget bare få et bedre indblik i hvordan uddannelsen hang sammen.
Jeg ringede derfor med skolerne, fik aftalt nogle tidspunkter hvor jeg kunne komme og blive vist rundt på skolen og få flere informationer.

Institute Marogoni var den første skole jeg besøgte, det var en positiv overraskelse. Skolen ligger på Fashion Street, fyldt med unge modebevidste mennesker.
Jeg kom ind på skolen og blev mødt af en sød venlig dame, der viste mig rundt på skolen. Jeg fik set deres syrum, hvor undervisningen foregår, deres fashion bibilotek, deres sminkerum, deres rum til photoshoots osv.. Hun fik fortalt mig alt om skolen, om adgangskravene osv.
Det var en stor oplevelse at besøge skolen. Skolen var fyldt med søde unge mennesker med en fælles pasion for mode.
Jeg har søgt ind på designlinien. Denne skole drømmer jeg om at blive optaget på. Det er en 3 årig uddannelse, hvor jeg derefter overvejer at tage en Master DG i Fashion Styling som er 1 år.

London College Of Fashion var også en skøn skole. Denne skole vil jeg skulle gå på i 4 år, da det første år er et "practice year", hvor man læser en masse om fashion, lære at tegne, style, tage billeder og meget mere. Dette år laver man sin portofolie, som man skal bruge til at søge ind på, på skolen efterfølgende. Her kunne jeg selvfølgelig også vælge at rejse hjem igen og søge ind på en dansk fashionskole med min portofolie, eller på en anden skole i London. Jeg ville dog foretrække at man holdte sig til samme skole.
Jeg blev som på Institute Marangoni, vist rundt og fik fortalt alt det jeg havde behov for at vide. 
Der var her ligesom på Maragoni fyldt med en masse venlige og stilede unge mennesker. 
Denne skole er placeret 6 steder rundt omkring i London, alt efter hvad det er man søger ind på, Fashion design, Fashion styling osv. Jeg besøgte 3 af disse skoler,  deres hovedkvarter, Fashion Design- og Fashion Stylingskolen.


Jeg ved godt, at det er rigtig svært at komme ind. Jeg ved også, at min chance for at komme ind er  lille. På Institute Maragoni er der over 2000 søgende og ca. 150-200 bliver optaget - så chancen for, at jeg er en af dem, er meget lav, MEN derfor har man stadig lov til at have en drøm. Min drøm er, at jeg en dag kommer til at gå på en af disse fashionskoler. 
Hvis jeg ikke bliver optaget, så er jeg ligeglad med, at jeg måske skal bruge 3 år på at tage andre uddannelser herhjemme først, for at jeg kan komme ind. Hvis det er det der skal til, så er det det jeg gør. 
Selvfølgelig er det ingen hemmelighed at jeg virkelig håber på, at jeg bliver optaget, det skal man jo gøre? Det er heller ingen hemmelighed at jeg vil blive ubeskrivelig ked af det hvis det er jeg ikke bliver optaget.
Høje ambitioner må man gerne have til sig selv..
Jeg bliver også spurgt rigtig tit "hvad så med lejlighed og kæreste" - ja, det ved jeg ikke! Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske. Lejligheden vil vi nemt kunne komme af med, så det er intet problem. Det bliver svært at tage stilling til. Skal kæresten med, eller hvordan? Der er så mange ting der spiller ind. Men hvis det er det rigtige, så holder kærligheden! Rigtig kærlighed kan klare alt.. Men det vil jeg ikke længer bruge så mange kræfter på at tænke på. Det gør en rigtig ked at det.
Hvis jeg kommer ind, så må jeg tage det derfra. :)


Hvis du har lyst til at læse det indlæg jeg har skrevet om min tur til London kan du læse det ved at klikke HER.
Jeg har også skrevet en "dagbog" frem og tilbage fra London, det indlæg kan du læse HER.

Hvis du har nogle spørgsmål eller gode råd, må du ikke være bange for at holde igen. Jeg skal nok prøve at besvare dit spørgsmål så godt jeg kan.
Cheap Monday


Jeg har skrevet en artikel om Cheap Monday der udvider deres repetoire ved at lancere undertøjs- og skokollektioner. Læs artiklen ved at klikke HER.
Min ferie




Tog disse billeder fra vores terrasse i morges :-)



Hvor er det skønt med ferie! Jeg har lige fået lækkert mad, lige nu drikker jeg the og skriver et langt indlæg til jer som kommer ud engang i aften. Indlæget handler om, de skoler jeg har søgt ind på i London, da jeg er begyndt at modtage en masse spørgsmål omkring det.
Kan i have en super skøn aften!


Er du frisk på denne trend?

Topshop:



Asos:


Jeg har fundet nogle fine wide-leg pants, hvis nu nogle af jer skulle være friske på at prøve denne trend af? Mange af bukserne fra Asos er faktisk på udsalg lige nu, så hvis det nu er at man finder ud af, at denne trend alligevel ikke er noget for en, så har man ikke brugt en hel masse penge på et par bukser man aldrig får brugt.

onsdag den 26. januar 2011

Ser frem til..


at kunne begynde at gå rundt uden tykke sokker og store vinterjakker. Jeg glæder mig sådan til, at gå denne sommer i møde! Jeg bliver student, jeg får besked om jeg er kommet ind på fashion skolen i London, muligvis en lille rejse til Thailand og meget mere.

tirsdag den 25. januar 2011

Wide-leg pants


Ja, så hoppede Isabella med på trenden. Jeg ejer snart disse fine bukser fra Asos. Jeg glæder mig rigtig meget til at style dem! De koster 358 kr, og kan købes HER!
Har du en favorit?


Jeg lavede et lignende indlæg for et par uger siden. Jeg lavede det for at se hvilket outfit i synes bedst om, og synes at det var rigtig dejligt at vide jeres mening.

Wide-leg pants


Jeg ved at rigtig mange af jer ikke bryder sig så meget om denne trend, men vi kan ikke komme udenom den. Yes girls, wide-leg pants er in her til forår/sommer! 
And i love it.

Jil Sander Spring 2011



Celine Spring 2011



Hermés Spring 2011 



Alexander Wang Spring 2011


Interwiet med modebloggeren Katrine


For lidt tid siden besøgte jeg Katrine privat, der skrev jeg også til jer, at jeg skulle interviewe hende til Jegelskermode.dk. Nu er interviewet kommet ind på siden. Jeg interviewer Katrine om hendes nye blogsamarbejde, hun fortæller lidt om sig selv og mm. I kan se/læse interviewet HER! For at komme til Katrines modeblog klik HER!

Interviewet bærer selvfølgelig præg af, at det er mit første interview, så det må i lige bære over med. Øvselse gør mester ;-)

mandag den 24. januar 2011

Smil - det smitter






Godaften bloggen!

Dette er nogle billeder jeg tog for nogle uger siden, men har ikke fået vist jer dem endnu.
Mein vest er 2hand, blusen er fra Gina Tricot og mine armbånd er også 2hand.
Nu skal jeg ned for at spise, - jeg har faktisk lidt travlt.
Jeg har noget jeg skal vise jer i aften ;-) Glæder mig helt.
Jeg vil også gerne lige takke jer for alle de fine kommentarer, jeg har fået på det sidste! Hvor er i bare nogle dejlige læsere..

Inspiration


Røde læber, statement halskæde, og fede solbriller.



 Flotte store clutch

søndag den 23. januar 2011

Store trøjer


Jeg elsker oversize trøjer! Det er hyggeligt, og så ser det også fedt ud hvis man kan finde ud af at style dem rigtigt. Da man nemt kan komme til at se meget stor ud i dem. - Har jeg i hvert fald erfaret, da jeg ikke er så høj.
Når der (om forhåbentlig ikke så lang tid) begynder, at blive lidt varmere vil jeg begynde at bruge store trøjer som jakke. Disse trøjer ville jeg enormt gerne eje. De ville også være rigtig lækre til sommer, til en kølig sommeraften.

KONKURRENCE

Så kom bloggens anden konkurrence. 
I kan vinde dette flotte armbånd fra Tokyo Jane. 
Det eneste i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive jeres mail i kommentarfeltet. Vinderen vil både få besked via. mail og på bloggen. 
Konkurrencen lukker fredag d. 28 Kl. 20.00




Amato Haute Couture by Furne One
Fashionising







lørdag den 22. januar 2011

Smile girl



I dag har været en skøn dag! Vi har stået på ski hele dagen, spist lækkert mad, jeg har været i fitness og badet en masse. Hvor er det dejligt med ferie. Jeg var begyndt at blive rigtig skoletræt, - hvilket ikke er en god ting her det sidste halve år. Derfor håber jeg på, at kunne give den en skalle her efter ferien. 
Jeg ser nu rigtig meget frem til, at få mit svar fra fashion skolen i London. Det kunne være så rart at vide, om man var blevet optaget. Jeg tror, at det vil give en meget mere ro,-  da det er noget jeg tænker på næsten hele tiden. For hvis jeg nu bliver optaget, så skal jeg finde ud af hvor jeg skal bo, om jeg har mulighed for at få min SU med, hvad der skal ske med min kæreste, vores lejlighed, vores kat osv. Hvis jeg ikke kommer ind, skal jeg jo også finde ud af, hvad jeg så skal? Åh ha'. Der er så mange ting man går og tænker på hele tiden, derfor er det så rart med lidt ferie, sådan så man kan få det hele lidt på afstand.
Men nok om det.
Jeg håber, at i får en dejlig lørdag aften.
Dagens ønske-outfit


Halskæde: carrooco.se  Strik: Modekugen.se  Jakke: Modekugen.se
Taske: Modekugen.se  Bukser: Modekugen.se  Sko: Nelly.com
TOKYO JANE

Jeg fik en pakke sidste dag. Pakken indeholdte disse smukke armbånd fra Tokyo Jane.


Tokyo Jane er et forholdsvist nyt mærke, fra år 2005. De laver nogle rigtig fine smykker. Michel Pfeiffer og Alex Grut startede dette mærke. Navnet Tokyo Jane fik de fra en crazy aften i Shanghai, på taget af en fancy club med en lækker cocktail i hånden og en uforglemmelig pige ved navn Jane. Smykkerne er tænkt til de stylede, feminine piger der elsker glamour. Smykkerne bliver både solgt i Danmark, Tyskland, Sverige, Grækenland, Spanien og UK.


Disse armbånd er enormt smukke. Jeg elsker, at man kan mikse en masse sammen. De bliver specielt fine her til sommer til flot brun hud.



I kan se deres store udvalg på deres hjemmeside: www.shop.tokyojane.com. Her kan i se alle deres fine kollektioner. Der er noget til enhver smag.