torsdag den 17. juni 2010

I love Alexander Wang!


Fall 2010 - Alexander Wang

Jeg har lige siden begyndelsen været helt vild med Alexander Wang's design. Han er god til at udskille sig fra de mange andre designere. Han er god til at blande det sporty og afslappede look med street style og det lidt sexede look - & altid en lille snert af arrogance (men aldrig sådan så det kommer hen og bliver snobbet). Han  kører den drengepige chich stil. Sorte kjoler, shorts, lange t-shirts, biker læder jakker osv.
Han er født i San Francisco fra en amerikansk familie med kinesiske afstamning. 
Han var bevidst om, hvilken vej han skulle i en utrolig tidlig alder, begyndte at sy som teenager og allerede da han var 15 år, tilbragte han tre måneder i London for at deltage i et kursus på Central Saint Martins College. Da han var færdig med gymnasiet, flyttede han til New York for at studere på Parsons Design Skole, han fik praktikophold på Derek Lam, Marc Jacobs og Teen Vogue, på dette tidspunkt var han kun 18 år gammel.
Ved hans sophomore år, 2005, designede han allerede sin første kollektion, som hovedsagelig var fremstillet af strik. Efter to år, præsenterede han sin første komplette samling & i 2008 tilføjede han en tilbehør linje.
I foråret 2009 lancerede han T af Alexander Wang, en t-shirt linje for kvinder; i foråret 2010 har han udvidet det med mænds tees.
Siden da er det kun gået frem ad. 
Han fortjener succes!

source: vouge.com

2 kommentarer:

  1. Virkelig nogle interessante tanker han har om sine designs. Spændende indlæg i det hele taget -gerne flere af dem :D

    SvarSlet
  2. Jeg elsker virkelig også hans designs!
    Jeg er vild med, at han skiller sig sådan ud fra så mange andre designere og især hans spring 2010 kollektion, var jeg forelsket i! - men jeg er enig med dig, han fortjener succes! :)

    SvarSlet