mandag den 6. december 2010

BLOGGENS FØRSTE
Konkurrence 


Friis & co har været så søde at sponsorere denne utrolig fine taske. Det er en kollektionsprøve som først kommer i butikkerne til januar. 
- Det er meget let at deltage, i skal bare skrive en kommentar i kommentarfeltet hvori i skal skrive en lille begrundelse for hvorfor det netop er dig, der skal vinde denne lækre taske. 
Konkurrencen slutter igen om en uge kl. 18.00, sådan så de fleste har en chance for at nå at deltage.
Jeg vil med en begrundelse vælge vinderen.

endelig skriv en kommentar, det kunne jo være at det var dig der var den heldige ;-)
ps. HUSK også at skrive din mail i kommentarfeltet.

- Tak til Mia Christina Larsen

53 kommentarer:

 1. Jeg skal vinde konkurrencen fordi at jeg er helt vild med denne lille fikse sag ;) Og jeg elsker Friis&co.
  Har aldrig våndet en konkurrence før så det ville være virkelig fedt!:D En gang skal jo være den første q: <3
  Amalierytter@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Hej Isabella.. (:
  Jeg syntes ikke, at jeg skal vinde denne taske men derimod min veninde. I år har vi valgt at afskaffer vores julegave, da vi begge er enige om, at det hurtigt kan blive til rigtig mange penge. Selvom 100 kr. måske ikke er meget, kan det hurtigt løbe hvis man har 4-5 veninder, man skal give gave. Man kan jo heller ikke gives for så meget, så oftes ender det med bare at blive noget skrammel. SÅ i stedet for at få 10 halskæder fra H&M, eller en masse billig makeup, vil jeg hellere gemme pengene til den perfekte nytårskjole, måske fra Acne eller nogle lækre smykker fra
  Line&Jo..
  Så selvom vi afskaffede gaverne, vil jeg gerne give hende denne, fordi hun er min bedste veninde!!
  ceciliebrandenborg@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hej Isabella :-)

  Super fedt med en konkurrence.

  Jeg vil super gerne vinde denne taske, da den er rigtig pæn og elegant, men tasken skulle ikke gå til mig selv, men til min svigermor, som har ønsket sig præcis sådan en taske i julegave, og hun snakker ikke om andet, hehe :-) . Så hvorfor ikke glæde hende med den, det er jo i denne tid man har muligheden for at glæde andre, ligesom du gør med konkurrencen :-) Håber jeg vinder, hehe :-)
  siljevikestad@hotmail.com

  - Silje / cecilieogsilje.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Heeej Isabella :)
  Grunden til at jeg skal vinde er at jeg blev kronisk syg sidste sommer og har derfor ikke været i stand til at beholde et fritidsjob fordi jeg har et lavt energi indhold og får smerter dagligt. Det har så også betydet for mig at jeg ikke har kunne tjene nogen penge + jeg ikke er fyldt 18 endnu, så kan ikke engang søge om su. Udover det har jeg en dyr regning på medicin jeg skal tage hver dag som mine forældre er nødt til at betale for mig fordi jeg ikke er i stand til at betale det selv, så kort sagt har jeg ingen penge og hvis jeg havde, ville jeg selv have købt mig den flotte taske :)

  Hilsen Amanda :)
  Misss-peoble@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeanetthjedsa@hotmail.com6. december 2010 kl. 10.09

  Hej! Jeg skal vinde tasken, fordi jeg i denne måned bruger alleeee mine penge på julegaver til andre og derfor ikke får noget til mig selv!! :-(

  SvarSlet
 6. Jeg mangler sådan en lille taske, og den er mega flot :-) Jeg synes også, den vil være flot til hverdag :-)

  Maiken_roldsgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Hvor fedt! :)
  Jamen jeg skal vinde tasken, fordi jeg altid har nogle ting som jeg SKAL ha' på mig. Og mine tasker er enten små eller for store, så jeg ender altid med at ta' en pose i stedet. (Min mor kalder mig posedamen :s Suk!) Ja, egentlig burde jeg jo bare ta' mig sammen til selv at købe en taske, men jeg synes bare aldrig at det lykkes mig.

  zejezussi@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg skal vinde denne utrolig flotte taske, fordi jeg simpelhen ELKSER tøj, smykker og tasker. Jeg har længe ledt efter sådan en lille taske, man lige kan tag over skulderen hvis man skal ind til byen. Og denne her ville være perfekt, meeen jeg ville nok aldrig købe sådan en dyr taske, bare sådan lige, da jeg ikke har så mange penge. Så det her er da en god mulighed for at få mig sådan en taske (-:

  -JEG KRYDSER FINGRE!!

  Tak for en god blog og god jul.

  kathrinegh@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Hvorfor skal JEG vinde?
  Fordi jeg elsker den, fordi den er mega lækker, fordi at den ville klæde min skulder XD
  ej okay det det lyder plat, men sådan set er min grund, at jeg virkelig gerne vil have den. Jeg syntes den er utrolig fed, og størrelsen er bare helt perfekt til det som jeg plejer at have med i byen eller til fest ^^

  pick me! pick me! pick me!
  Caroline Gudmandsen
  tykke_tilde@hotmail.com
  Thefashionfrog.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Jeg skal vinde tasken fordi det er lige sådan en min mor ønsker sig i julegave, men har ikke kunne finde en der er så flot som denne her :)

  tullepanus@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg mener, at jeg burde vinde denne konkurrence, da jeg er fast kunde hos Friis&Co (specielt når det kommer til deres sko og tasker), så denne lille taske kunne være flot i min samling!
  Det er egentlig lidt sjovt, at det netop er en skuldertaske man kan vinde. Jeg har en tendens til at købe store tasker og er faktisk på udkig efter en skuldertaske.
  Ønsker alle en fantastisk December måned. Krydser fingre for du vælger mig :)

  pernille.sjoegreen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Hej Isabella, :)

  Jeg skal vinde fordi, jeg synes Friis&Co har udviklet sig på så mange måder gennem årene, og jeg synes deres kollektioner bliver mere og mere vidunderlige!
  Men fordi jeg netop lige skal vinde denne taske, er fordi min mor faktisk ønsker sig sådan en lille fiks og smart taske, så hvis jeg vinder den, bliver den pakket ind som julegave til min mor :)

  Mange venlige hilsner,
  Pernille

  perniller_@hotmail.com

  SvarSlet
 13. jeg skal vinde den, fordi min kære søster ønsker sig en taske til jul- og denne her er lige hende!
  krastonse@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Hejsa...

  Lækker taske :o)
  Det skal være mig som vinder fordi jeg har fødselsdag juleaften og det er lidt synd for mig :o)

  /Tina
  caritas_@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg mener ikke jeg har gjort mig mere fortjent til den end så mange andre. Men grunden til jeg vil deltage er, at jeg ville elske at give den til min mor, som adventsgave. Det er så sjældent jeg har råd til at give hende noget, da jeg går i skole. Så det ville betyde meget for mig at jeg ville få mulighed for at give hende denne - den er jo rå fed, og er sikker på det ville betyde alverden for hende.
  Du har forresten en fantastisk blog, som jeg læser hver dag.
  Julekram Amalie
  Amalie_frederiksen_2@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg mener ikke jeg har gjort mig mere fortjent til den end så mange andre. Men grunden til jeg vil deltage er, at jeg ville elske at give den til min mor, som adventsgave. Det er så sjældent jeg har råd til at give hende noget, da jeg går i skole. Så det ville betyde meget for mig at jeg ville få mulighed for at give hende denne - den er jo rå fed, og er sikker på det ville betyde alverden for hende.
  Julekram Amalie
  Amalie_frederiksen_2@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Hej Isabella.

  Sikke en fin taske! Friis & co. kan bare det der!
  Krydser fingrer for at den bliver min, eftersom december er en hård måned for min pengepung.
  Har brugt alt for mange penge på glamourøse smykker, og et par skønne kjoler der ville være perfekte at gå det nye år i møde med. Men det er desværre gået ud over julegaverne til familien og vennerne.
  Derfor er det faktisk min veninde, der skal have denne taske, hvis jeg er så heldig at vinde. Hun fortjener en rigtig god julegaver ud over det sædvanlige. Og efter alle de gange, hun har modtaget tarvelige gavekort i julegave fra mig, er det vist det mindste jeg kan gøre. (-;


  Inspirrende blog Isabella! Håber ikke du bruger alt for meget tid på din SRP opgave, så vi kan få endnu flere skønne indlæg?

  Kram Rikke, R-i-k-s-e-n@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Hej Isabella
  Jeg vil selvfølgelig også gerne vinde tasken, da den ser super lækker ud, men samtidig ser den også rummelig og praktisk ud. Sådan en taske man kan bruge til alt, og så gør det jo heller ikke noget, at den er fra Friis & Co:)

  mucha-luchas@live.dk

  SvarSlet
 19. Åh, en konkurrence :) Jeg skal vinde fordi jeg bare mangler den der lille taske, som man kan bruge til alt - desuden skal jeg snart til Tanzania, og det kunne jo være fedt at være lidt chic samtidig med at man (selvfølgelig) er meget klar til livet uden bekvemmeligheder (gulp - alle de blogge man ikke kan læse), og så er det ikke penge der hænger på træerne, når man har valgt sådan en rejse.
  Desuden er jeg imponeret over hvor stærkt Friis & co er kommer tilbage!
  Ej undskyld, det blev da en hel historie!
  Signe, signewinther@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg skal vinde denne taske fordi, min bedste veninde ønsker sig sådan en lille taske i julegave og har bare ikke haft held med at finde en der er lige hende, men denne ved jeg at hun vil elsker! :D
  krydser virkelig fingre for at jeg vinder! (:

  bw. jeg elsker din blog Isabella, du har en fantastisk stil!
  Majhal@niels.brock.dk

  SvarSlet
 21. Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg godt kunne bruge en taske som denne, til fx at gå i byen med. Desuden har jeg aldrig vundet noget og synes det er på tide! Ps. din stil er for nice!

  Plethsdinner@hotmail.com

  SvarSlet
 22. wow for en lækker første konkurrence! Jeg skal vinde denne lækre taske fordi jeg elsker tasker, Friis&co. og din blog! og så fordi jeg kun er 16 (på næste mandag i hvert fald :-P) og derfor ikke har så mange penge at smide efter smukke tasker.. desværre.

  Krydser mine fingre! og Tak for en fantastisk blog, som jeg følger hver dag! synes virkelig du gør det godt, du er jo så ung, men ved lige hvad du vil og skal. Sådan vil jeg også være om et par år :-P

  Knus Josefine - jose.reb@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Wow for en lækker første konkurrence! jeg skal vinde fordi jeg elsker tasker, Friis&co. og din blog! og så fordi eg fylder 16 på mandag d. 13 det ville jo være en ualmindelig god fødselsdags gave! :D

  Krydser fingre!
  Og tak for en fantastisk blog, jeg synes virkelig du gør det godt! du er så ung og ved allerede lige hvad du vil og skal, sådan vil jeg også være om et par år! :-P

  Knus Josefine - jose.reb@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg skal vinde tasken, fordi jeg næsten ingen gaver får i år! Min familie er i forvejen ret lille og efter brydet med min kæreste er der kun blevet færre gaver til mig juleaften. *violiner i baggrunden! :o)

  lottehjortflod@yahoo.dk

  SvarSlet
 25. Jeg skal vinde den her konkurrence, fordi jeg trofast følger din blog, OG fordi min eneste skuldertaske gik i stykker for en månedstid tiden, og da SU'en ikke rækker til gaver til mig selv denne måned, render jeg rundt med en gammel grøn taske i stedet for en flot skuldertaske som den dér!
  mathilde.kathrine@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jamen, jeg er helt vild med din blog, du er saa dejlig. Jeg er en dansk pige som bor i USA, og er vild med alle danske maerker! Friis&Co. er kun en af de mange som jeg virkelig elsker, og hver gang jeg er i Danmark koeber jeg en. Jeg syntes jeg skal vinde denne her taske fordi jeg vil rock it herovre i USA, og alle spoerger mig altid om hvorfra jeg har mine fine tasker. Saa derfor syntes jeg at jeg skal vinde.

  nessuh@live.com

  SvarSlet
 27. Jeg mener ikke jeg har gjort mig mere fortjent til den end så mange andre. Men grunden til jeg vil deltage er, at jeg ville elske at give den til min mor, som adventsgave. Det er så sjældent jeg har råd til at give hende noget, da jeg går i skole. Så det ville betyde meget for mig at jeg ville få mulighed for at give hende denne - den er jo rå fed, og er sikker på det ville betyde alverden for hende.
  Julekram Amalie
  Amalie_frederiksen_2@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Uh, tillykke med din første konkurrence :-)

  Tasken er virkelig lækker, og jeg kunne godt tænke mig at vinde den, fordi jeg ikke har en taske med skulderrem, hvor mobil, penge, læbepomade ++ kan være i.

  Jeg er en tumpe når jeg går i byen. Jeg har min pung og min mobil i hver sin hånd, og når jeg kommer hjem, mangler jeg noget i den ene hånd. Så tror jeg, ledende veninder og kæreste + sur garderobe pige, vil ånde lettet op. :-)

  Line M
  dixi_line@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg skal vinde fordi jeg elsker din blog, synes det er skøn at se en blogger der er anderledes ved ikke at bo i en stor by, også så har du jo verdens fedeste sti!!
  Katrine@krebsco.dk

  SvarSlet
 30. jeg skal vinde, fordi jeg er en fattig studerende, der godt kunne bruge lidt luksus i hverdagen. :)
  og nåh ja - så vinder jeg aldrig noget! hehe.
  dah-dah@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Hej Isabella.

  Hm.. Jeg burde vinde fordi..
  Jeg ligger derhjemme lige nu og det stresser mig så meget, da jeg kun har købt en julegave og føler faktisk slet ikke jeg har råd til jul i år. Derfor gik jeg lidt i hys og skrabede hele min skrabekalender i håb om at vinde en mio - behøves jeg sige, at jeg ikke vandt noget? :p For det er vidst bare mig i en nøddeskal!
  Glædelig jul.
  super_thilde@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Because I´m worth it :-) Den taske er da simpelthen så fin!
  annmett@yahoo.dk

  SvarSlet
 33. Hej Isabella. Hvor lækkert og overskudsagtigt af dig at holde konkurrence med alt du har om ørerne nu. :)

  Jeg ville rigtig gerne vinde, for at kunne glæde min søde veninde der har sparet op til sprogrejse hele året og derfor ikke har kunnet unde sig selv, at købe en taske. Hun mangler virkelig en fin lille taske til sine småting, hendes nøgler er fx aaltid væk. Hun har kun en kæmpe sportstaske, som hun altid slæber med sig omkring og aldrig får tømt. Ved at hun ville få brugt denne her fine sag fra Friis&Co, og den ville bestemt ikke ende i bunden af et skab :) Hun ville blive rigtig fin og chick :)

  Agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Hej!
  Jeg ville ønske at vinde, som en lille belønning til mig selv efter SRP-helvedet :o .. Tror jeg du ville kunne sætte dig ind i også (;

  Tak for en inspirerende og fed blog!

  Mathilde

  mathilde-rt@live.dk

  SvarSlet
 35. Hej Isabella.

  Det er forstået, der mangler noget ;-)

  Sad her den anden dag og skulle skrive ønskeliste. Så kom jeg til at tænke på at en taske i den her størrelse, ejer jeg faktisk ikke. Har nummeret større og mindre. Men den perfekte gå-i-byen taske, har stadigvæk ikke fundet sig vej hjem til mig.

  Men hvorfor jeg skal have den frem for alle andre, ved jeg ikke. Jeg ved bare at jeg vil bære den med stil og den vil så godt ud på mig ;-)

  Men håber alle får en god jul :-)

  malenefangel@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Rikke Søndergård7. december 2010 kl. 07.44

  Kære julemand.. når nej, kære Isabella (;;

  Det ville nok være sødest, at forære sådan en fin taske væk i julegave til en veninde. Men eftersom min aller bedste-ynglings-flotte-enkle-chanel"lignende"-vintage skuldertaske forsvandt under en bytur, brænder jeg efter at vinde denne skønne taske. Jeg har desværre ikke fundet en erstatning endnu, men denne fra Friss & co. ville være et godt alternativ. Derfor krydser jeg fingre, tær, arme, hænder, ben (og hvad der nu eller kan krydes) for at jeg bliver den heldige vinder. En ekstra julegave, kan man vel altid bruge under juletræet?

  BTW: FANTASTISK BLOG! Dine indlæg bliver læst dagligt. :-)


  Kram Rikke Søndergård, Tingager@privat.dk

  SvarSlet
 37. Jeg skal vinde tasken, fordi jeg er egoistisk (ift. andre synes, de skal vinde den til en veninde) og ønsker at forkæle mig selv. Et halvt år på efterskole har ikke været godt for min ellers ganske coole stil. Måske en smækker taske vil kunne rette op på problemet?

  Nina Pedersen, nin_279@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Hej Isabella !

  Ej, jeg må virkelig indrømme at det er en mega fed taske ! Det er ret sjovt, at det lige er sådan en taske. For jeg mangler virkelig lige præcis sådan en! Jeg har en lille taske, og den er fra en genbrugs butik, den er super fed, MEN den går hele tiden op i siden, så stroppen lige pludselig falder af.. Det er den eneste lille taske jeg har haft, fordi at jeg er mega kræsen, hvad angår sådan nogle tasker !
  Og da jeg så denne her taske, tænkte jeg, det er DEN !! Det er lige sådan en jeg har fået og ledt efter i 100 år :D
  Så derfor ville jeg være den lykkeligste pige på jorden, hvis jeg vandt den skønne taske !

  PS. Fantastisk blog ! Den bliver dagligt tjekket fra min side af ! Du er super inspirerende.

  Ida Rasmussen, ida_4@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Hejsa.
  Super lækker blog, dejligt du er så aktiv herinde - du har en fed stil.
  Jeg trækker ikke mor/søster kortet, den er vidst lidt for original :o) Jeg vil bare super gerne vinde tasken da jeg syntes den er rigtig fed! Min veninde har lige vundet en kæmpe portion lækre hår-sager fra Syoss - og ja, jeg er misundelig! Så nu syntes jeg gerne det måtte være min tur! :-))
  Glædelig jul til dig!
  Lærke Grening
  larke_10@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Hej Isabella.

  Jeg skal vinde denne taske, fordi jeg har fødselsdag på fredag, så det kunne være en perfekt forsinket fødselsdagsgave :-) Den er i hvert fald rigtig flot, og sådan en taske står højt på min ønskeseddel i år!
  fleksi_louise@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Kære Isabella
  Her kommer mit "gode" argument. Jeg syntes det er en flot taske! Jeg vil lige så gerne vinde den som så mange andre men uden at være original.
  Mit overbevisende middel er at jeg følger din blog trofast og er vild med den. Tasken ville gå til min farmor fordi hun er verdens bedste farmor :D Sidste år fik mig og min bror hver 5.000 kr. til jul. (jeg var kun 14 år så det var rimlig stort) Denne jul vil jeg gerne give hende noget hun vil blive rigtig glad for i stedet for en tegning eller et billed af mig i en ramme. hihi.

  Glæder mig til at du offentliggøre vinderen c:
  Anna Nowak

  Mail - Nowak_95@hotmail.com

  SvarSlet
 42. HEJ! Jeg har været på udkig efter en lille men rumlig taske som skal med mig til NY om to ugers tid... Jeg synes at tasken er virkelig fin og umiddelbart sådan en som jeg har været på jagt efter i laaaang tid, derfor vil jeg gerne vinde. Så simpelt er det :D
  - Kathrine
  kittyandkatte@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Hej Isabella!
  Jeg synes min søster skal have den, fordi
  hun har haft en hård måned og fortjener en lille ting, som opmuntring. Derudover vil den også passe super godt, til det outfit, som jeg har købt til hende i julegave!! And you've gotta complete your outfit ;)
  Håber du vælger mig/hende!
  Hilsen Marie
  get2marie@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg synes egentlig ikke det er mig der skal vinde denne fine taske, derimod ville min kusine blive enormt glad for den.

  Min kusine er min bedste veninde og bor i canada (er selv halv canadier). Dvs hendes skolegang er ikke, på nogen måde, betalt for- hverken SU eller gratis uddannelse. Hun arbejder hårdt for at tjene sine penge (fuldtidsarbejde om sommeren), hun får al den økonomiske hjælp hendes forældre kan give (som ikke er det helt store), og så udover dette, skal hun også benytte sig af lån.

  Selvom hun tydeligvis, ikke har mange penge til overs, insistere hun stadig på, at hun vil sende mig en julegave. Jeg sender selvfølgelig en afsted til hende også, men hvor ville det være dejligt at kunne fejre et menneske med så stort et hjerte.

  Desuden ved jeg hun mangler en ny taske- sidst jeg var på besøg i canada hos hende(i sommers), ledte vi byens genbrugsbutikker tynd for at finde en fin én, som hun faktisk også havde råd til-uden held.

  Mvh. Line

  Email: xx.raindrops.on.roses.xx@hotmail.com

  SvarSlet
 45. Hej Isabella (:
  Jeg skal vinde denne taske fordi det kunne være en opmuntring i denne SRP tid ;)
  Mvh. Lilli Isabell
  lilla_blomst91@hotmail.com

  SvarSlet
 46. HEJ!
  Jeg vil gerne vinde denne taske fordi den er virkelig smuk! Og vigtigst af alt - den har skulderrem! Det er hammer vigtigt for en som mig som måske er lidt for distræt og kommer derfor (lidt for) ofte til at lægge min taske alle mulige underlige steder når jeg er ude. Så hjælp en pige i nød - giv mig denne smukke skulderrems taske! :)

  SvarSlet
 47. Hej Isabella :-)
  Jeg vil gerne vinde denne taske til min veninde, så hun kan få den i julegave. Hun trænger til at blive forkælet lidt ved at få en dyrere gave, end hun plejer. Jeg er nemlig i pengenød, så det ville være skønt at få dén julegave på plads :-)
  Glædelig jul

  miss-mariane@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Hej isabella :)

  Jeg vil så utrolig gerne vinde denne lille fine taske og det skal være mig der er den heldige vinder fordi det er lige præcis den størrelse taske jeg lææænge har gået og kigget efter. Jeg synes bare ikke nogle af dem der pæne, men denne her er tvært i mod helt perfekt!!! :)

  Håber jeg er den heldige vinder!
  Hilsen caroline.
  Caroline-bk@hotmail.com

  P.s. Tak for en super skøn blog!

  SvarSlet
 49. Jeg skal vinde konkurrencen, fordi at sådan en fin taske skal have en masse kærlighed. Jeg ville elske at eje den ! Jeg er vild med designet, farven, og så er størrelsen jo perfekt - der er lige plads til mobil, nøgler, læbepomade, og alt det andet ;)Jeg har brugt næsten alle mine penge på julegaver, så der har ikke rigtig været nogen til mig selv.. Så kunne det jo være lækkert at vinde en super lækker taske, og hvem vil ikke gerne det :)

  Mange tak for en rigtig inspirerende blog !
  - Helene Svane

  SvarSlet
 50. flot ! jeg glemte min mail
  helene-svane@hotmail.com

  -Helene Svane

  SvarSlet
 51. Hvorfor jeg skal vinde den elegante taske? Ikke bare for at vinde, men for at eje den vidunderlige og flotte taske.. Den ville passe perfekt til mig. Farven og dens form. Jeg er bare helt vild med den. Folk der spurgte hvor den var fra, ville jeg helt sikkert råde til disse konkurrencer!

  sivas_9@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Egentlig har jeg aldrig deltaget i en konkurrence før på en blog.. Og hvorfor jeg så lige vælger denne, hvor man faktisk skal tænke lidt for at vinde, ved jeg ikke. Tasken er selvfølgelig mega fed, og jeg kunne godt se den hænge over min skulder.. Men man plejer jo bare at skulle skrive sit navn, eller kopiere en tekst og sætte ind i kommentarfeltet etc. Så denne konkurrence er da lidt sjov :)
  Men, jeg sidder også midt i SRP, og synes næsten ikke jeg laver andet end at tænke dagen lang :-/ Så jeg tror ikke jeg kan komme på nogen klogere, smartere, eller mere gennemtænkt begrundelse end: Tjah.. Jeg vil gerne vinde tasken fordi den er nice, og jeg mangler noget nice til mine outfits!
  Glædelig jul. :) Hilsen Maja, som ikke kan komme på nogen ordentlig begrundelse, i forhold til hvor flot tasken er.
  Majzen3@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Hej Isabella :)

  Jeg skal da vinde din konkurrencen fordi jeg ikke vandt noget på min skrabe julekalender (jeg kunne self ikke vent med at skrabe den) så sys jeg at jeg fortjener at vinde her! :D ha ha.

  Ps. jeg elsker at læse din blog.

  Knus Yasmin

  Yasmin92@live.dk

  SvarSlet