lørdag den 5. juni 2010

Spørgerunde


Svar på spørgerundeFørst vil jeg lige starte med at sige mange tak for alle jeres søde ord og gode spørgsmål.

Jeg vil prøve, at besvare dem så godt jeg kan.

- Der var nogle af spørgsmålene der gik igen, så dem har jeg samlet under et.


Photobucket
Hvor gammel er du? 

Jeg er nitten år gammel.Hvad læser du?
Jeg går på handelskolen i Sønderborg, hvor jeg er igang med at tage en højere handelseksamen. Jeg går i 2g, da jeg valgte at tage et år på efterskole i 10’ende klasse (Oure idrætsefterskole).


Giver du dine forældre forslag til hvilke solbriller de skal bestille hjem? Siden de fører Desquared2 og Marc Jacobs solbriller
Jeg snakker ofte mine forældre om hvilke mærker jeg syntes, at de skal fører. Jeg kan fortælle dem hvilke mærker mine venner og bekendte vil foretrækker og kan på den made bidrage lidt. Men mine forældre bestemmer selv, hvilke solbriller de har lyst til at bestille hjem. – Men jeg elkser at hjælpe dem med at bestille hjem, for så får man et godt indblik i hvilke briller og solbriller der kommer på mode.


Træner du og hvis ja hvad og please et ourfitt billede af det! :-)
Ja jeg træner. Jeg går i fitness og så kan jeg godt lide at løbe. Jeg prøver at træne så ofte jeg kan, men nogle gange har jeg lidt for meget at se til, så orker jeg ikke. Men jeg plejer at træne et par gange i ugen ihvertfald.
- Og jeg skal nok ligge et outfit billede ud af det en af dagene ;-)Hvem er dit/dine stilikon(er)?
Jeg har faktisk en del, men af at de jeg syntes mest for tiden må være Olivia P. 
- Da hun er bevidst om hvilken stil hun har. Hendes stil er ren og moderne. Hun er ekstemt bevidst om hvilket tøj der passer til hendes krop og så er der altid en “rød tråd” i hendes sammensætning. Alt passer altid sammen fra top til tå.


Hvor har du købt din Miu Miu clutch og hvor meget kostede den og hvad er style navnet?
Jeg købte min Miu Miu clutch I Århus – hvilken forretning kan jeg ikke huske? På en af sidegaderne. Jeg mener, at jeg gav omkring de 4000,- for den. Style navnet er: Pochette in pellet u – Gropu name: Intreccio, Art: RP0146.


Hej!

Jeg har mere en request.. Vil du ikke lave et indlæg om din makeup rutine? :)
Jo det vil jeg gerne. Jeg vil prove, at se om jeg ikke kan få tid til at lave til indlæg om det i næste uge.
Hvordan tjener du penge til alt det fine tøj du har?
 

Jeg arbejder rigtig meget. Jeg arbejder i en tøjforretning her i Sønderborg, og så er jeg tjener på en resturant og på noget der hedder Vollerup Kro, hvor jeg servere til en masse store selskaber som bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer, julefrokoster osv.
 
Hvad for noget makeup bruger du?
Stort set alt mit makeup er fra Jane Iredale – vil lave et indlæg om alt mit makup senere, så kan i se hvilke produkter jeg burger. Jeg går højt op i, at de produkter jeg burger til mit ansigt er sunde for min hud og helst mineral produkter. Jeg plejer altid at gå efter produkter, der får min hud til at ånde – og helst uden olie. Men det vil jeg komme nermere ind på når jeg laver indlægget om mit makeup.

Hej

Jeg kunne ligesom ovenstående også godt vide hvilke make-up produkter og ansigtsprudkter du bruger, for du har virkelig smuk hud..

Og så kunne jeg også tænke mig at vide om du går op i at spise sundt.

mvh Camilla
Mine renseprodukter og cremer er alt sammen fra dermalogica og stort set alt mit makeup er fra Jane Iredale. – Indlæg om dette vil komme.
Jeg går faktisk rigtig højt op i at spise sundt og motionere. Jeg er ubeskrivelig madglad, men jeg er ofte meget bevidst om hvad jeg spiser. MEEEN jeg spiser skam også usundt! ;-)

Jeg håber ikke du bliver fornærmet af dette spørgsmål eller findet det for privat :) Men er din barm naturlig? Undskyld for spørgsmålet og at det måske virker som om jeg fokuserer på det som det eneste, når nu din blog handler om mode - men jeg overvejer selv at lægge mig under kniven og ville ønske at min bliver så flot som din ser ud til at være. Som tidligere nævnt, kan du bare lade være med at svare hvis du ikke finder det relevant. Jeg håber vitterligt ikke, at du synes jeg er ubehøvlet - det er bestemt ikke sådan ment!
Jeg ELSKER desuden din stil, har brugt flere af dine outfits som inspiration for mig selv.
Min barm er skam helt naturlig - Du er ikke den eneste herinde der spørger, så tænkte jeg jeg lige blev nød til at slå det fast. De skam er mine egne! ;-)

Hvor er det tit du får dit inspiration på tøj henne? Altså dit sammensætning af tøjet er perfekt... Hvor er det du får inspiration fra, hvor du om aften har set en tøjstil fx. og du næste dag siger sådan vil jeg se ud?
Jeg får faktisk inspiration mange steder fra. Jeg syntes, at der er rigtig mange lækre modeblogs hvor jeg gennem deres dagens ofte får inspiration til en sammensætning. Jeg sidder også ofte og kigger på en masse streetstyle, her får jeg altid mange gode ideer til hvordan jeg kan sammensætte noget af det jeg har, sådan så det kunne komme til, at minde lidt om det outfit jeg så. 
- Jeg tager også ofte mig selv i, at sidde og tænke over hvordan jeg kunne sammensætte nye sæt med det tøj jeg har. Ligger stort set hver aften inden jeg ligger mig til at sover og tænker på hvilket tøj jeg skal have på næste dag. 
- Det same gør jeg hvis jeg skal i byen med vennerne om aftenen, så går jeg og tænker over hvordan jeg kan sammensætte det jeg allerede har, sådan så jeg hver gang har noget “nyt” på.

Jeg vil gerne vide hvilken lipgloss du bruger til at opnå den fine let pink farve, som du har på nogle af billederne.
Det er en lipgloss jeg købte over asos beauty. Den var på tilbud derinde, og har været derinde efterføgende for, at se om den stadig var der – men den er desværre ikke derinde længere. Den er fra PURE.
 Hvorfor er du så køn??

Nej.. :-) Jeg kunne godt tænke mig at høre om du går i solarie, eller hvad du gør for din fine kulør? Hvilke produkter, du bruger? Jeg bliver utrolig hurtig brun, og ligger ofte ude i solen – så det er der min kulør kommer fra, Jeg kan ikke lide at smøre mig ind i alle mulige selvbrunere da jeg syntes, at man hurtig kommer til at se falsk ud. Men jeg gik her til vinter i sol omkring en gang i måneden – for at holde farven lidt, da jeg ikke bryder mig om at være helt bleg.
Men hvis jeg skal foreslå en god selvbruner, er det den fra Dennis Knudsen som hedder sunspa. Den påføres som en spray og ikke som en creme – hvilket jeg foretrækker, at man skal bruge – da det får det til at se mere naturligt ud. Den kan jeg godt finde på at bruge engang imellem, hvis jeg føler mig lidt bleg i ansigtet. For så slipper man for at bruge så meget makeup, så er lidt løst pudder nok. J

Hvorfra får du din inspiration til din stil? :)
Jeg får inspiration via. Modeblogs, streetstyle, blade og mange andre steder. Og så har jeg det tit med at tage alt mit tøj ud at mit klædeskab og ligge det ind igen, sådan jeg får sorteret i hvad jeg har og hvilket jeg bør bruge noget mere og får på den made ideer til hvordan jeg kan sammensætte mit tøj på nye måder.


Det kan virke stødende, men...er du rig? bare sådan punktum færdig bum. vil lige have slået det fast, haha :-) synes bare, at du køber tøj hele tiden, og så rejser du meget :)
Jeg arbejer meget og har bare nogle bestemte ting jeg vælger, at mine penge skal gå til. Jeg har bor stadig hjemme, hvilket også gør, at jeg får flere penge mellem hænderne, da jeg ikke skal tænke på at skulle betale husleje og alle de omk. der ellers hører med til at være flyttet.

Kunne også godt tænke mig at høre hvor høj du er? 
Hvor du arbejder henne? 

Og så vil jeg til sidst sige at du har den sygeste stil, den er virkelig den niceste af alle. (Hvis ma kan sige det?) haha ;) 
Jeg er desværre en meget lav pige. Jeg tør ikke engang at måle mig selv, men jeg vil skyde på 164 – eller der omkring?
Abejder som tjener og står I tøjforretning. ;-)


Kunne du være interesseret i at lave en video blog? :-)
Ja det kunne jeg. Har overvejet det et par gange nu, så der kommer nok en om ikke så lang tid.
Har du overvejet at lave dit layout på bloggen om, så det bliver mere overskueligt og tiltrækkende? Desuden er det meget svært at læse den skrifttype du bruger nogle gange. Men fed stil du har :-) Jeg vil hele tiden prøve på, at forbedre min blog. – Så vil tage dine ord til overvejelse J Og tak for ærligheden.

Hvilken hårfarve er du naturligt? Kunne altså bedst lide den brune, undskyld, undskyld! 
Men fed stil! :)
Jeg kan faktisk ikke helt finde ud at min hårfarve længere – lyder lidt mystisk. Men jeg syntes, at mit hår er begyndt at blive mørkere og mørkere – og nej, farven er ikke naturlig (selvfølgelig er min egen hårfave der også), men får lavet striber i.
- Det er der et par der har sagt, har derfor bestilt tid på fredag til at få det lavet lidt brunligt igen. – Så må vi se, hvordan det kommer til at se ud.

Hejjj...

Vil lige først sige tak for en super blog :)

Jeg vil gerne vide hvad du bruger til dit hår når du bruger dine krøller??? (De er dine naturlige ik?)

Kram
Mange tak! J Jeg har naturligt fald i mit hår, og hvis jeg lader værre med at frisere mit hår efter jeg har været i bad kan jeg på den made lave mine krøller – og så bruger jeg selvfølgelig nogle produkter – vil komme indlæg om hvilke.
Hvilke fremtidsdrømme har du, såsom uddannelse og sådan?

Jeg vil, som så mange af de andre, også sige, at du har en enormt fed stil og jeg synes det er beundringsværdigt, at du på trods af din unge alder, er så stilsikker :D

Håber ikke at du føler at vi som læsere overfalder dig med personlige spørgsmål. Jeg tror at jeg selv ville blive en smule skræmt af nogle af spørgsmålene! xD
Mange tak for dine søde ord! Det gør en rigtig glad. Jeg har en del fremtidsdrømme. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at tage et år ud at rejse efter 3g. Jeg tror at mit valg står mellem London og Paris, hvor jeg dette år gerne vil se om det ikke kan lade sig gøre, at jeg ville kunne komme til at arbejde med noget indenfor modeverden. Derefter vil jeg gerne prøve at se, om jeg ikke kan komme ind på Københavns Erhvervsakademi, Design/buiness for at uddanne mig til designteknolog. Dette er en to årig uddannelse hvor man her får indsigt i alle led af en designproces, hvor jeg vil vælge at blive disignteknolig indenfor tekstil- og beklædning. 
Derefter har jeg overvejet at tage en professionsbachelor inden for design og buiness. På denne uddannelse får man praktiske og teoretiske kvalifikationer inden for design- og businessfunktioner I mode- og livsstilsbanchen. 
Jeg vil prøve at sigte efter, at blive trendspotter eller noget i den stil. Jeg vil ihvertfald arbejde indenfor modebrachen, det er helt sikkert!
Hej :)
Jeg så du havde en nokia e71 (tror jeg nok), og ville høre hvad du synes om den som mobil? 
Er den god, dårlig og har den nogen mangler?

- Hvilke hjemmesider bruger du som inspiration?
- Og til sidst, hvad str. er din læderjakke fra Zara?

Fantastisk stil! Credit til dig!
Jo det er rigtig, jeg har en nokia E71. Det er den bedste mobil jeg nogensinde har haft! God kalender, tager gode billeder osv. 
Jeg taber mindst min mobil fire gange dagligt, og denne har holdt til det hele. Kan klart anbefales! ;-)Jeg håber, at det var svar nok på jeres spørgsmål. Der er mange af jer der har spurgt mig om hvilke makeup, ansigts og hårprodukter jeg burger, så det har jeg valgt, at jeg vil lave nogle indlæg om de kommende dage.
Håber at I får en dejlig dag, og at i kunne bruge mine svar til noget J

/Isabella

8 kommentarer:

 1. Fine svar! :) Jeg stillede dog et spørgsmål, der vist ikke er kommet igennem. Måske du vil svare på det nu? :-)

  Hvad elsker du mest ved dit udseende - og din personlighed?
  Hvad hader du mest hvad dit udseende - og din personlighed?

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er det godt at høre at du bruger Jane Iredale produkter. De er simpelthen så lækre :)

  SvarSlet
 3. Fine svar :)

  Er det en brillebutik dine forældre har?
  Hvad er det for en tøjbutik du arbejder i?

  SvarSlet
 4. Hvor mange penge bruger du om måneden på tøj, sko, tasker osv. ? :D

  SvarSlet
 5. Rigtig hyggeligt at læse svarerne :)

  SvarSlet
 6. Møder du nogle gange nogle piger/drenge i Sønderborg som inspirerer dig?
  Evt. nogle som kommer i den butik du arbejder i?

  SvarSlet
 7. Rigtig fede svar! Jeg læser din blog dagligt og synes din stil er fantastisk og meget ren. Jeg er faktisk selv lidt mode-lost, det siger mig ikke det store fordi jeg ikke rigtigt ved noget om det. Men du giver mig faktisk blod på tanden til at overveje mine stilvalg en ekstra gang. Så tak for det! :-)
  Hilsen Malene

  SvarSlet
 8. ish , dejlige svar :)
  Har også lige et spørgsmål - har du kun den ene tattoo på armen ?

  SvarSlet