tirsdag den 13. juli 2010

Mit makeup,

Favoritterne


Rigtig mange af jer har efterspurgt en videoblog med mine makeup rutiner, jeg har desværre ikke så meget tid til at lave en videoblog idag, da jeg skal på arbejde igen omlidt - men jeg kan lige nå, at vise jer hvilet af mit makup jeg stort set ikke kan undvære. 

Min faundation fra Chanel - Den bruger  jeg kun sjældent i hverdagene, det er mest hvis jeg skal ud at spise eller i byen med pigerne. Men det er en utrolig let faundation, så man kan sagtens bruge den til hverdag også hvis man føler, at man har brug for det. Den føles ikke tyk på huden, den er dejlig let (din hud får lov til at ånde) og så giver den en flot jævn overflade hvor den får din hud til at se frisk og naturlig ud. Den hedder: Vitalumiére, 50 neutral.

Min blush fra Estée Lauder - den som i mange har efterspurgt. Jeg elsker røde (lyderøde) kinder, da det ser så flot naturligt ud. Jeg er blevet helt vild med denne, jeg bruger den stort set hver dag. Den hedder: Sunset coral 07

Min pudder fra Jane Iredale - Jane Iredale er et skønt mineral makupmærke. De går højt op i at deres produkter er sunde for din hud men også miljøvenlige. 
Efter jeg prøvede denne pudder for omking 3-4 år siden har jeg ikke skiftet en eneste gang. Den er så naturlig flot, og så dækker den rigtig godt men stadig naturligt. Den holder godt i vand, og der er solbeskyttelse i. Den hedder: PurePressed Base, Pressed Mineral Powder SPF 20. Jeg bruger farven Coffee.

Min mascara og lash primer fra Estée Lauder - For mig er disse to produkter helt igennem fantastiske, de gør mine øjenvipper lange og fyldige. Hvis jeg skal i byen eller ud at spise bruger jeg min lash primer under, ellers så plejer jeg bare at bruge mascara'en for sig selv.På begge disse billeder har jeg favoritterne på.5 kommentarer:

 1. Kan godt lide den måde din blush ser ud 'in action' :)

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Er vild med at du kan få det til at se så naturligt ud. Og du bruger kun lidt løs pudder og mascara ik'?

  SvarSlet
 3. Virkelig fin blog, og du er viekelig pæn!
  - Vil meget gerne følge denne blog! - Tænkte på om du så også ville følge min, eller bare tage et smut forbi (:

  Mvh. Freja
  Frejawewerfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jo det gør jeg :)
  Mange tak piger!
  /Isabella

  SvarSlet
 5. Jeg synes det ser så flot ud når din blush kommer på, men hvordan får du den til at ligge så pænt uden det ser for smiket eller for markant ud? :)

  SvarSlet