mandag den 6. september 2010

Dagens outfit

Bluse: Dansk    Jakke: Vintage     Taske: Tiger Of Sweden     Bukser: Zara    Sko: Zara


6 kommentarer:

 1. Virkelig lækre bukser!
  Hvor har du en dejlig og inspirerende blog, melder mig lige på som fast læser ;-)
  / Mia
  www.mia-britt.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Lækkert outfit ;)


  . Jeg bliver nød til at høre dig hvordan dine smukke admire fra acne er at gå i , såden i længere tid? En ting er jo at de er en skønhed uden lige at se på, men føler man sig 'ustabil' i dem og hvordan er højden, efter man har haft dem på i nogle timer ?

  SvarSlet
 3. Mia: Mange tak! Sødt af dig :-)
  Shit & Chanel: Mange tak :-)
  Jeg kan klart anbefale dem, de er simpelthen så lækre at gå i. De første 2 gange man har dem på kan man godt føle at man kan "glide" lidt rundt, men det er kun fordi at bunden er glat, indtil man lige får gået dem til. Jeg havde dem på til København fashin week hvor jeg gik i dem fra 7 om morgenen til 1 om aftenen, og de var stadig behagelige! Jeg føler mig bestemt ikke ustabile i dem. De kan måske se lidt tunge ud - men det er de bestemt ikke.
  Men jeg vil råde dig til at prøve dem før du køber dem, da jeg måtte en størrelse ned. Det er nemlig meget vigtigt i sådanne sko at man ikke glider rundt inde i dem, men at de sidder fast om foden.
  Jeg er ihvertfald meget glad for mine, så jeg kan kun sige "Do it!" ;-)

  /Isabella

  SvarSlet
 4. Tak for dit råd - det er nemlig ofte at sådanne sko er super tunge. Købte et par Carin Wester i sommers, og måtte desværre sælge dem, for fik ondt i mine ankler af at gå i dem - ville jo være super ærgelig hvis disse var sådan ..
  Men vil lige slå et smut ind og prøve dem inden - igen, tak for tippet ;)

  SvarSlet
 5. Hej. Super fed blog, ville lige spørge dig om hvor din bluse er fra? :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er din flotte taske fra? :-)

  SvarSlet