søndag den 5. september 2010

Zara


Åh ha! En af mine absolut favorit butikker er Zara. Nu har de lukket den i Århus, så hvis jeg i fremtiden skal købe tøj fra Zara må desværre helt til København eller udlandet. Da jeg fandt ud af at de startede deres egen netbutik, blev jeg over lykkelig. MEN selvfølgelig er den ikke åben for skandinavien.. Håber virkelig at den beslutning snart bliver ændret. Lukningen i Århus er en isoleret beslutning, som heldigvis ikke har noget at gøre med de øvrige aktiviteter i Danmark. 


4 kommentarer:

 1. Ahhh dårlig nyhed! :( Har du en apple computer kom jeg til tænke på, fordi jeg har problemer med at komme på zaras hjemmeside fra min?

  Love your blog.. Du gør det rigtig godt :)

  SvarSlet
 2. Den i Lyngby Storcenter lukkede også... :/

  SvarSlet
 3. Anonym: Mange tak for de søde ord! - Ja det har jeg :-) jeg har også selv haft problemer med det faktisk. Men tror ikke at det har noget at gøre med om det er apple eller et andet mærke. Deres side er først lige kommet op at køre, så hvis du prøver igen så tror jeg godt at du kan komme ind på siden uden problemer :-)
  Anonym1: Ej hvor mærkeligt? Men de i København skulle efter hvad jeg har hørt/læst ikke lukke - det håber jeg ihvertfald ikke! :l
  S: Jeg bor i Sønderborg.

  /Isabella

  SvarSlet