søndag den 26. september 2010

Del 1

Must have this fall/winter

En dejlig læser spurgte mig om jeg ikke ville lave et indlæg, om dette efterår/vinter must haves, og jeg syntes faktisk, at det var en rigtig god idé. Så jeg håber, at i syntes om det :-)
Dette er første del, der vil komme en del2 og måske også en del3.

Accessories:
Accessories betyder altid meget for vores outfit, og dette efterår/vinter er der meget fokus på vores accessories. Det har en førende roller når det kommer til at personalisere et outfit, det hjælper med at "binde" tøjet sammen og færdiggøre ens look. Hvert år kommer der nye tendenser, hvilket er ret dejligt da det giver os en mulighed for at forny vores klædeskab.
Dette år må vores accessories godt gør en statement - forstået på den måde, at vi gerne må have lidt vovemod. Vores accesories er meget feminine, klassiske og iøjefaldende - alt kombineret med et udtryk af luksus.

Ankelsokker


Både korte og lange ankelsokker er så fab dette efterår/vinter. Marc Jacob's fall/winter er et rigtig godt eksempel på de små korte ankelsokker. Denne trend er gået igen, da det i sommers også var meget populært med ankelsokker. I sommers bar man denne trend med stiletter. Denne vinter kan man sagtens pifte sokkerne op med et par stiletter, men hvis det bliver for koldt ville sokkerne kunne bæres med høje hæle støvler. 

 Kapper og frakker 

Jeg er så glad for at disse frakker og kapper er kommet på mode. Jeg elsker dem. Det så klassisk og elegant. Jeg vil i hvert fald hoppe med på denne trend, da det er noget basis du altid kan have i din garderobe. Alexander Wang og Chloé er et rigtig godt eksempel på denne trend.


Strik
 
 
Strik er det ultimative udtryk for komfort og hygge. Indflydelse af denne tendens kan findes overalt på catwalke - alt fra tøj, tasker og støvler.
Hvor dejligt er det ikke at vi kan tage en dejlig varm strik på her til vinter og så stadig være med på moden? Man kan købe rigtig mange fine strik - til få penge på nettet. (Topshop og Asos, de har rigtig mange mange fine)

Aviator jakken


Ja, Aviator jakken er slet ikke til at komme udenom. Personligt elsker jeg disse slags jakker - men jeg tror, at det er meget forskelligt om man kan lide disse jakker eller ej? Jeg har også selv købt mig en fra Topshop. Man kan finde rigtig mange rundt omkring. Topshop hvor jeg har købt min, Asos, Vero Moda, Gina Tricot, H&M - ja jeg kunne blive ved. Så man kan sagtens finde en til under 1000 kr.


3 kommentarer:

  1. I didn't understand anything that you said... but seeing the photos I agree with you that we must have an aviator jacket, a cammel one (or cape) and these jumpers than seems to be so warm!! I have some of them that my mother handmade years and years ago :)

    xoxo!

    eLi

    SvarSlet
  2. Giver dig fuldstændigt ret i at det er herlig med strik-trenden! Hvis bare jeg havde flere penge blev min garderobe fyldt med strik med det samme(:

    SvarSlet