søndag den 12. september 2010

Min weekend,

Hej mine dejlige læsere!

Så er jeg hjemme igen. Jeg har haft en skøn weekend, men er også rigtig glad for at være hjemme igen. Så vil jeg også kunne komme til at blogge reglmæssigt ;-) Jeg har haft nogle skønne dage med en masse fantastiske mennesker!

 Et billed fra toget ;-)

Must have når du rejser: Mobil & Ipod!

Første nat måtte jeg sove på vandrehjem da min venide havde noget familie tamtam hun skulle til, men det gik fint ;-) man sover heldigvis opdelt piger og drenge, og så var jeg så heldig at jeg fik et rum hvor der kun var to senge. Kan ikke lide at sove sammen med fremmede, men "heldigvis" var det kun en fremmed kvinde og ikke 6.

Efter jeg havde været afleveret mine ting på vandrehjemmet tog jeg videre ind til byen for at mødes med Katrine. Vi tog videre sammen til Marc Jacobs BANG.


Filippa i midten, Katrine til højre og Filippas veninde til venstre.

Katrine og jeg - lånt billedet af buy the way.

Den smukke modeblogger Funda fra buytheway.se
Efter Marc Jacobs tog vi hen til Diesel. Her så vi nogle film, deres nye kollektion og fik historien bag den osv. Fik lækkert mad og drikke og fik snakket med en masse dejlige mennesker.

Dagen efter tilbragte jeg sammen med min efterskole veninde. Rigtig dejlig at være sammen med hende igen. Min lørdag var også skøn. Her tog jeg ind for at være sammen med søde Katrine. Vi hyggede rigtig meget og tog ind i byen, og kom simpelthen alt for sent hjem ;-) da jeg skulle afsted kort tid efter, da jeg skulle nå mit tog. Puha!

Min weekend - kort beskrevet.

6 kommentarer:

 1. Vil du ikke ligge et nærbillede op af din tatovering? Den ser fin ud og anede ikke du havde den :)

  SvarSlet
 2. Rigtig fint outfit du har på Isabella :)

  /Charlotte Amalie

  SvarSlet
 3. Det lyder i hvert fald som om I har haft en succesfuld weekend. Det var rigtig hyggeligt lige at hilse på dig sammen med K ;)

  C

  SvarSlet
 4. Ih mange tak! :-)
  & Jo det vil jeg gerne :-)
  kan tage et billed af min tatovering her en af dagene.

  Hey C :-) Det var det bestemt også, rigtig hyggelig weekend. Selv tak! det var rigtig hyggeligt at møde dig. Håber at du have en god surprise party ;)

  /Isabella

  SvarSlet
 5. rimlig meget uden for emne.. men kunne ikke lade være med at tænke på hvilken parfume du bruger? kom til at tænke på det da jeg så det billede fra vandrehjemmet hvor din taske ligger på sengen..

  mvh. Rikke :-)

  SvarSlet
 6. Hej Rikke :-)
  Jeg har nogle forskellige.
  De er dem jeg bruger lige nu er mine favoritter:
  1. Marc Jacobs: Daisy
  2. Marc Jacobs: Lola
  3. Calvin Klein: CK IN2U
  og så er jeg også rigtig vild med Gicci Rush.

  SvarSlet