onsdag den 29. september 2010

Tanker,

Puha, jeg får travlt idag..
Jeg skal efter skole ud for at købe flyttekasser, derefter gøre mine to værelser klar til flytningen imorgen. Skal pakke alt mit tøj (kommer til at savne mit walk in closet!!) ;-) få taget tingene ned fra væggene, ej alt skal simpelthen pakkes sammen. Det bliver en dag med en masse blandede følelser. Følger virkelig at jeg har mange svingturer for tiden, men sådan er det sikkert når man skal tage hul på et nyt kapitel i ens liv? Så er jeg ked af at jeg skal flytte, og så er jeg glad? Jeg kan ikke helt finde ud af mig selv. Jeg er ikke et sekund i tvivl - nu skal jeg passe på at det ikke komme til at lyde som om jeg ikke ved hvad jeg gerne vil, for det gør jeg. Jeg glæder mig rigtig meget, jeg er bare så spændt! Nu er det virkelig nu. Og det er først nu det hele går op for mig. Alt det jeg har gået at tænkt så meget på og snakket så meget om det kommer til at gå i opfyldelse imorgen. 
Som en drøm der går i opfyldelse.
Jeg ved ikke om det er normalt at have det sådan her? Det er i hvert fald hvad der forgår oppe i mit hoved for tiden.. Jeg flytter ikke til en anden by eller noget endnu, så ville der garanteret strømme flere tanker gemmen hovedet på mig.

Jeg tænker også rigtig meget på London for tiden. Nu rejser min far og jeg jo derover her i 4 dage d. 10 for at mødes med nogle fra de fashion-skoler jeg godt kunne tænke mig at søge ind på her efter 3 g. De vil mødes med min far og jeg, vise os rundt og fortælle os om skolen, adgangskrav osv. Jeg glæder mig rigtig meget til at se og høre det hele. Jeg har læst utrolig meget om skolerne, men jeg tror at det bliver noget helt andet og komme derover og se det hele og få en til at fortælle en om det. Det bliver en oplevelse!

Nå nu må jeg hellere stoppe! :-)

6 kommentarer:

 1. Du er kommet på min blogroll over de blogge der er mine favoritter
  :) <3
  Kig ind::
  henrietewybrandt.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det kan være noget af en omvæltning at flytte hjemmefra og så især når det er sammen med ens kæreste. Jeg gjorde det selv for et års tid siden, og det har været et år med op- såvel som nedture. Jeg håber at det vil gå jer godt, for det bliver en spændende periode du vil gå i møde. Nu håber jeg at du vil ligge billeder ind lige så snart i har fået jer indrettet og så er der ikke andet at sige end held og lykke.
  Knus fra Sophie
  sophiemathildehansen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske, hvordan det var! Men det er også en god ting, at dine følelser er blandede; det betyder jo i virkeligheden, at du både har været rigtig glad for at bo hjemme, men også glæder dig til det nye, der skal ske. Jeg er sikker på, du nok skal blive rigtigt glad for det. Der er ikke noget bedre end at bo med sin dejlige kæreste!;) Og så er det jo ikke så drastisk et skridt, når du stadig kan smutte hjem forbi.
  London ville være den fedeste by at studere i, så jeg håber sådan for dig, uddannelsen lever op til forventningerne (og at den er tilgængelig!)

  SvarSlet
 4. Hej Isabella <3
  Går du på statsskolen i sønderborg?

  SvarSlet
 5. Åhh jeg ved lige hvordan du har det, jeg står også og skal flytte hjemmefra på fredag,skal dog flytte alene, men de tanker du beskriver kunne komme ud af min mund :) det er en mærkelig måde og ha det på, man glæder sig helt vildt, og alligevel er det os sådan lidt hmm agtigt,, hehe, Men ej det bliver dejligt,, :) god pakning ;)

  SvarSlet
 6. Har du brune linser i på billedet? (:
  Du er smuk ligemeget hvad, men synes den brune hårfarve klæder dig bedst. Lækker blog i øvrigt, du har en supergod stil! Forstår godt at du har en drøm indenfor fashion verdenen, og den skal nok gå i opfyldelse. Alt held og lykke herfra.

  /Sarah

  SvarSlet