tirsdag den 26. oktober 2010

Fin kjole fra H&M


Sidst jeg var i København faldt jeg over denne kjole. Jeg fortryder så galt at jeg ikke købte den. Den var så fin med lange ærmer, flotte puffede skuldre, lommer foran og fin lynlås bagpå. Jeg plejer normalt ikke at være til gul (selvom denne nu ikke var helt skrig gul - men lidt mere karry farvet). Den ville være så fin med mit Moschino bælte, Jeffery C. sko og vintage clutch! Åhr.. Kender i ikke de ting man bare ikke kan få ud af hovedet igen?

4 kommentarer:

 1. Har også blogget om den. Bloggeren Andy fra StyleScrapbook havde jo netop selvsamme kjole på for noget tid siden med moschinobælte og sorte støvletter mener jeg (;
  Jeg må bare indrømme at jeg synes den skuffede i virkeligheden... Men lidt fin, det er den!

  SvarSlet
 2. Neeej jeg synes virkelig den er fin. Og den kan både dresses op og ned så den ville blive så anvendelig også i hverdagen.

  //Trine

  SvarSlet
 3. Har selv købt denne kjole, og var helt oppe og ringe over den, men neeeej hvor den skuffede, da den kom på! Den var SLET SLET SLET ikke pæn på, det så helt forkert ud. Og jeg er samme størrelse som dig, kan jeg sådan ane ud fra billederne. Så slå den bare ud af hovedet igen ;)

  SvarSlet
 4. AK: Jeg syntes at den er så fin. Jeg prøvede den desværre ikke, så ved ikke hvordan den sidder på en? Men fortryder sådan at den ikke er en del af min garderobe. ;-)

  Trine: Ja lige præcis! Det er også det jeg er så vild med.

  Anonym: Er det rigtigt! Ej jeg er ellers helt væk i den! Må hellere slå den ud af hovedet igen så ;-)

  /Isabella

  SvarSlet