lørdag den 9. oktober 2010

Chrome Hearts

Hej mine dejlige læsere!

Jeg beklager meget stilheden de sidste to dage - men har simpelthen ikke haft mulighed for at komme på internettet. 
- Nu må jeg altså snart få det købt til lejligheden, for dette holder jo ikke..

Nu er jeg lige taget ned i mine forældres forretning (til de af jer der ikke ved det, har de en Optica forretning - Optica Thordsen) Min far fortalte mig lige, at de får et nyt mærke i forretningen efter nytår. Kun 6 forhandlere i Danmark sælger dette top eksklusive mærke. Jeg ved ikke om i kender til mærket, måske har i hørt om det før? Det hedder Chrome Hearts. Virkelig et fedt mærke! 
Chrome Hearts sælger ikke kun solbriller og biller, nej nej de sælger skam også sko, tøj, bælter, smykker osv. 
Chrome Hearts er et eksklusivt amerikansk luksusmærke. Det blev grundlagt i 1988 af motorcykel entusiast Richard Stark. Han specialisere sig i sølv smykker, læder tøj og møbler - med rock motiver.  Mærket er kendt for sine luksus elementer som dolke, blomster, sten osv. Der er Chrome Hearts butikker i New York, Las Vegas, Honolulu, Los Angeles, Malibu, Hong Kong, Tokyo, Osaka, Seoul, og Taipei samt London og Paris. Og bliver nu solgt world wide. 
Det er et meget dyrt mærke - hvor Richard's interesse indenfor motorcykler går meget igen i hans design. 
Alle deres stel er håndlavede i Japan, hvert stel tager cirka 2 måneder. at lave.  (nok også derfor, at prisen er som den er) Kendetegnet på stellene er det lille malteser kors, der som oftest ses på stængerne. 
Mange af stellene er udsmykket med Sterling sølv, der gør stellene tunge at holde i hånden, men de er bare så fantastiske at bruge. De føles slet ikke tunge at gå med - fordi vægten ligger bag til øret, og giver en helt unik vægtfordeling.
Mange kendte er set med dette lækre mærke, blandt andet Karl Lagerfeld - som faktisk bærer en Chrome Hearts på billedet. Her kan man se det flotte smykke på siden - som går igen på de fleste af deres designs. Andre kendte der også bærer dette mærke kan jeg nævne Jay-Z, Nicole Kidman, Eddie Murphy osv. 
Har faktisk en lidt sjov historie (eller det syntes jeg i hvert fald). Forhandleren af  Chrome Hearts for Europa fortalte min far denne lille historie:
Desværre sker det ofte, at der som i så mange brancher også ofte er indbrud i optiker forretninger, og når det sker i forretninger der forhanlder af Chrome Hearts er det meget sjældent at de bliver stjålet, da mærket endnu er så ukendt. Selvom mærket  endda er 3 gange så dyrt og eksklusivt som de mange traditionelle mærker som bliver røvet. Hvor dumme er de ikke lige, at når de vælger at røve en optiker forretning, at de så ikke engang har forstand på, hvilke mærker der er blandt i mest eksklusive? Jaja.. Det lød nok lidt bedre da min far fortalte det. - Hvorfor er det altid sådan at historier lyder 100 gange bedre, når de bliver fortalt, end når de bliver skrevet ned.
Jeg må i hvert fald eje en solbriller, når mine forældre får dette mærke hjem. Sådan en lækker håndlavet solbrille, med ægte sølv på siden. Wow! Jeg sidder med deres katalog i hånden lige nu, og er ved at falde bag over stolen. De er så fine, nogle med den franske lilje på siden, læder rullet om stellet osv. De skiller sig virkelig ud fra mængden!


3 kommentarer:

  1. Min søster købte et par for lidt tid siden. De er virkelig fantastisk flotte og helt unikke.
    Glæd dig:)

    SvarSlet
  2. Ift. indbrud er der jo også det aspekt, at selvom tyvene måske er klar over, hvor eksklusive brillerne er, så skal der være et marked at afsætte til. De har jo ingen fortjeneste, hvis de ikke kan komme af med brillerne, og lur mig engang om de ikke hurtigere ville blive opdaget, hvis de sælger nogle meget særlige briller?

    SvarSlet