mandag den 18. oktober 2010

personligt..

 Dagbog til og fra London


Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk mini-rejse. Det har været så dejligt at være sammen med min far, fået set London og fået set de skoler jeg har planer om at søge ind på til næste år.
Jeg spurgte min veninde tidligere i dag om hun syntes at jeg skulle lave dette indlæg, eller om det blev for privat? Hun syntes 100 % at jeg skulle dele det med jer, da det gør min blog mere unik og gør at den er med til, at skille sig ud fra mængden.
Det jeg så har besluttet mig for at dele med jer er faktisk noget fra min dagbog.
Jeg førte dagbog, da jeg sad i flyveren på vej til og fra London. Jeg fik skrevet mine tanker og følelser ned, disse følelser og tanker, vil jeg nu dele med jer - da jeg tror, at jeg ikke er den eneste der kunne ske at have disse bekymringer/følelser.
 

Da jeg sad i flyveren på vej til London:

Jeg sidder lige nu i flyveren på vej til London! Det er en fantastisk følelse. Denne følelse der kommer op i mig lige dette øjeblik, fylder mine øjne med tårer. Dette er virkelig det jeg gerne vil. Dette er min drøm! Jeg har endelig følelsen af, at jeg har fundet min plads på hylden - hvis man kan sige det sådan? Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville i min fremtid. Jeg har altid elsket mode, og altid gået utrolig højt op i beklædning. Jeg så det dengang ikke som en levevej. Nej da jeg var mindre følte jeg, at jeg stod og skulle vælge imellem sygeplejerske, psykolog - og lignende. Men nu føler jeg, at jeg har fundet min vej. Jeg har fundet ro.. På en måde! Nu er mit hoved fyldt med andre tanker og bekymringer. Bekymringer som, er jeg god nok? kan jeg overhovedet komme ind på de skoler, jeg drømmer om at komme ind på osv. Inde i lufthavnen ringede den ene fashion skole til min far, for at bekræfte vores aftale - de tager det virkelig alvorligt, de gør virkelig noget ud af, at vi kommer. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad det gør mig. Det at begge skoler har haft ringet til os for at bekræfte vores møde, og det at de vil bruge deres tid på at vise kun min far og jeg rundt på skolen, fortælle os om den osv. Hvor er jeg taknemmelig.. Jeg sidder her i flyveren og kigger ud af vinduet, og jeg føler helt at det virkelig er nu, jeg skal ned for at starte på en af disse skoler. Det føles så ubeskrivelig mærkeligt. Det er blandede følelse der kommer op i mig. For jeg kommer helt til at tænke på hvad så med min dejlige kæreste, min familie, mine venner? Skal kæresten med, eller hvordan vil det komme til at blive? Jeg ved, at det bliver hårdt uanset hvad det ender med - Men en ting er sten sikkert. Jeg SKAL af sted, jeg vil have denne drøm til at gå i opfyldelse. Om jeg så først kan komme af sted om 1-2 år fordi jeg skal dygtiggøre mig for at komme ind, tage kurser osv. Så gør jeg det! Dette skal lykkes.. Jeg er så taknemmelig for at min familie, kæreste og venner er så søde, forstående og hjælpsomme. Det betyder virkelig meget for mig. Og far, tusind tak til dig, for at du gider at tage med mig til London for at få et bedre indblik og flere informationer om min drøm, om alt det der hele tiden fylder mine tanker. Og mange tak til alle mine søde læsere for, at i gider at læse med og er så søde! Det betyder virkelig meget. Ej bliver helt sentimental hva? ;-) får det hele til at lyde så alvorligt. Men det er det også for mig, dette er min fremtid. My dream... 
/IsabellaDa jeg sad i flyveren på vej hjem fra London:

Sidder nu i flyveren på vej hjem fra London. Det var en fantastisk tur! Over alle forventninger.. Jeg har hygget mig så meget med min far, vi har fået set så meget af London og fået set på alle fashion skolerne. Jeg har det simpelthen så godt.. Jeg føler mig virkelig lettet. Mange bekymringer er blevet mindre og andre er faktisk næsten væk? Jeg ved nu at jeg 100 % skal til London næste år. Det er svært at komme ind på skolerne, ja meget - konkurrencen er større end man aner, men jeg må tro på mig selv - jeg tror på, at jeg virkelig godt kan det her. Mange af de bekymringerne jeg havde angående, om jeg skulle have læst kunst i 1-2 år inden, det skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om længere. Skolerne var simpelthen lige mig. Jeg kan virkelig se mig selv gå på en af de skoler.. Det er det jeg skal, jeg kan mærke det. Skolerne er fyldt med søde unge mennesker, der har  de samme interesse som jeg! Hvilket jeg mangler, jeg mangler at kunne dele min interesse med andre. Det er så fedt at se at de brænder så meget for det de laver, det at de er så engagerede er så fedt! Det at man kan studere fra 9 om morgenen til 6 om aftenen hver dag, og så er der selvfølgelig lektier oveni - det vil rent ud sagt blive, ja utrolig hårdt - men ikke på samme måde, for man laver noget man elsker og brænder for. 
Begge skoler mødtes med min far og jeg personligt, hvor vi sad og snakkede med dem 2 timer hvert sted. Det var så skønt! Vi blev afklaret med alt. De viste min far og jeg rundt, gav os blade, film af modeshows fra deres skole, informationer om - ja alt, på en af skolerne (Istituto Maragoni) fik jeg endda en t-shirt. Kan ikke sige andet end at servicen var suveræn! Jeg kunne ikke have drømt om mere. Jeg er helt ved siden af mig selv, for dette skal virkelig ske. Og jeg skal allerede søge ind snart faktisk, og jeg er så spændt!! Og begge skoler har bedt mig om at holde kontakten med dem - og er du syg mand ;-) Selvfølgelig vil jeg det! Der flyver så mange tanker rundt i mit hoved lige nu, jeg prøver virkelig så godt jeg kan, at sætte ord på dem, men det er ret svært. Der er nogle få ting jeg virkelig ønsker af hele mit hjerte skal gå i opfyldelse, og denne drøm er en af dem. De uddannelser jeg har i tankerne vil komme til at tage mig omkring 4 år - så det er ikke en lille beslutning (tvært imod) Også det at skulle flytte fra alt.. Men så skal man selvfølgelig også tænke på hvad det er man flyver over til! Nye oplevelser, nye venner, fantastisk drømme uddannelse og selvfølgelig meget mere.. Det er et stort skridt at tage, og konkurrencen er utrolig høj - I can tell.. Men det har jeg hele tiden fået fortalt, at man ikke skal lade sig skræmme af. Her siger min far altid "Hvis du ikke var bange, hvad var det så du allerhelt ville? For så er det, det du skal gøre." Og det jeg allerhels vil er, at søge ind på disse skoler og komme derned og studere. Så jeg må ikke lade mig skræmme - jeg skal springe ud i det. Mange andre studerende har det måske på samme måde? Jeg vil i hvert fald prøve at søge ind på disse skoler, og så tage et skridt ad gangen.. 
Krydser fingre!!
/Isabella

12 kommentarer:

 1. cute mug!

  www.the-blisslist.com
  *new post up today check it out*

  SvarSlet
 2. Hejsa :-)

  At få lov til sådan en tur med sin far er nu noget ret specielt... For et år siden var jeg afsted med min i over en uge i New York. Jeg síger dig, det var fantastisk. Nå men nu til det jeg egentligt skal høre dig ad om..

  Når du starter med at studere direkte i London, er uddannelsen så ikke for egen regning?
  Jeg mener bare, at man selv står for betalingen så?
  Jeg vil rigtigt gerne gå med fashion college i London. Men jeg bliver nødt til at tage en bachelor på TEKO, for derefter at forsætte med en kandidat i London.

  SvarSlet
 3. Vil bare sige det er så personligt at dele disse ting, og kan kun give din veninde ret i, at det kun gøre dig endnu mere unik fra mængden. Følger din blog dagligt pga. din dejlige personlighed og outfits - du giver god inspiration og virker så reel :)

  - Ønsker dig al held og lykke med at få din drøm til at gå i opfyldelse.

  SvarSlet
 4. Vil bare ønske dig held og lykke. Jeg er selv igang med min bachelor på TEKO.. Det er min drøm, som min blog også bærer præg af. Min bedste veninde studerer design i London. Hun er super glad for det, men det kræver ben i næsen, for denne branche er hård! Og der er en verden til forskel på en engelsk og en dansk design skole.

  Jeg vi selv tage en master i udlandet - men hvor, ved jeg ikke endnu.
  Men når det er ens drøm, så er der kun én ting at gøre.... Følg den - held og lykke igen.

  SvarSlet
 5. Hej Isabella:) Jeg håber virkelig, det lykkes for dig, at komme ind på en af de skoler! Og ja! der er mange beslutniger, der skal tages, men jeg er sikker på, du finder ud af, hvad du vil. Og med den søde famile og kæreste, som du fortæller om, der er klar med opbakning, kan det ikke gå helt galt:) Held og lykke med det hele:)

  SvarSlet
 6. faldt lige over din blog, den virker meget oprigtig. jeg vil selv til London efter sommerferien (hvis jeg bliver optaget) på st. martins college of art - allerhelst womenswear linjen. Hvilken linje tager du, og hvorfor? :-)
  Jeg er stadig lidt i tvivl om hvordan optagelsen foregår, men så vidt jeg ved er det allerede i marts(?) eller er det endnu tidligere? undskyld de mange spørgsmål.
  SU-en kan man ta med, og staten betaler også for uddannelsen (en af mine bekendte studerer menswear derovre), men hvor kan man bo? Kender du evt. et godt kollegie i sammenhæng med kunstskolerne? (så får man måeke hurtigere venner end hvis man bor all alone)
  Jeg var derovre for et par måneder siden, men snakkede dog ikke med nogen på skolerne, ringede i bare derover for at aftale et møde (simlpe as that)?
  At studere design, æstetik, form ovs. i forbindelse med tøj vil virkelig være en super fed uddannelse (hende der studerer menswear havde lige en forelæsning med Vivienne westwood. omg). Jeg kan virkelig ikke se mig selv bo i kbh på et kollegie på amager og studere et eller andet fag på Uni. no way.
  Igen undskyld de mange spørgsmål, du behøver virkelig ikke svare hvis du ikke har lyst. Ha en go dag :-)

  SvarSlet
 7. Victoria-Louise: Ja du har så ret, at få sådan en tur med sin far er virkelig noget specielt! Man får snakket om så mange ting som man egentlig ikke plejer at snakke om. :-)
  - Og jo desværre min uddannelske kommer til at være for egen regning.
  Lyder også som en god idé og meget spændende at tage et bechelor på TEKO inden, det havde jeg faktisk ikke tænkt på? Men jeg tror at jeg kommer til at gå direkte.

  Anonym: Mange mange tak for din søde kommentar! Det betyder virkelig meget. Det gør mig så glad..

  Langvad: Mange tak!! Man skal virkelig følge sin drøm, og er glad for at høre at du også følger din. Man skal virkelig gøre det man ved gør en gald!
  - Og ja du har virkelig ret i at, det kræver ben i næsen for at studere design og så specielt når det er på engelsk.
  Men også som du selv kunne tænke dig at tage en master i udlandet - jeg tror virkelig at det vil give noget. Jeg vil bare sige til dig, go for it! Jeg tror kun at det er med til at dygtiggøre en endnu mere og øge en chancer i fremtiden.

  Anonym: Mange tak for sådan en dejlig kommentar! Det er rart at vide at I, mine søde læsere også er så støttende og klar med opbakning. Det skal du virkelig have tak for. Skøn kommentar! Bliver så glad.

  SvarSlet
 8. Anonym: Hold da op det lyder virkelig også godt. St Martins er også en rigtig rigtig god skole - har kun hørt godt om den.
  Jeg kunne godt tænke mig, at komme ind (aller helst på Institute Maragoni) og så på fashion design linien og derefter tage en master i fashon styling. Jeg tager disse linier fordi jeg elsker at være kreativ og tegne og har altid drømt om at komme til at designe mit eget tøj. Her lærer de en alt fra bunden - tegne, sy, være kreativ osv. Lige noget for mig. Denne linie tager 3 år hvor jeg derefter overvejer meget at tage en master i fashion styling - her lærer man at sammensætte, markedsførre sit design - ja og meget meget mere.
  - Optagelserne er faktisk meget snart, jeg mener faktisk at jeg allerede kunne søge ind til november/december. Hvor jeg selvfølgelig skulle sende mine afsluttede papirer til dem når jeg bliver færdig. Men jeg mener at jeg allerede kunne søge ind her om 2 måneders tid. - Jeg ved selvfølgelig ikke om det også er tilfældet på St. Martins? Men det ville ikke undre mig hvis du også allerede kunne søge ind der.
  Og du skal slet ikke undskylde de mange sprøgsmål. Jeg syntes kun at det er dejligt! :-)
  Ja jeg mener også at jeg kan tage min SU med - heldigvis, for man får slet ikke tid til at arbejde. Man studere fra 9-6 stort set hver dag - og så lektier oveni. Men jeg mener faktisk ikke at staten vil betale for uddannelsen - så mener jeg at jeg skulle have taget et bachelor på TEKO - eller sådan noget lignende inden. Jeg kommer desværre til at betale hele uddannelsen fra egen lomme.
  Angående kollegie - ja så er der nogle (mener de hører til de forskellig skoler) men man kan vist kun bo der et halv år - højt et år, da de nemlig regner med at man flytter sammen med dem man studere med. Det plejer de fleste i hvert fald at gøre. Men du har helt ret. Ville ikke være så fedt at leve helt selv i London det første stykke tid - man ville nok føle sig lidt ensom? Men de regner med at man flytter sammen med nogle af de andre studerende. Og de vil selvfølgelig hjælpe med at finde en lejlighed osv. hvis man har brug for det.
  - Min far og jeg ringede til skolerne hjemmefra hvor vi fortalte at vi desværre ikke havde mulighed for at komme derned hvor deres kurser lå, men at vi rigtig godt kunne tænke os at komme derned for at se på skolen osv.
  Vi aftalte så at vi godt måtte komme ned og se skolen og blive vist rundt bare min far og jeg. Det kan klart anbefales at gøre det sådan - så slipper man for at gå rundt med 30-40 andre unge der også skal have informationer, vises rundt osv. Her får man bedre "service" en-til-en.
  - Har det præcis ligesom dig! No way, vil meget hellere til London - tror at det vil åbne så meget for en. (eller det ved jeg!)
  Omg. Vivienne Westwood - shit, bare det var mig!
  Og selvfølgelig svarer jeg da. Mange tak for at du overhovedet gider! :-)

  /Isabella

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Du siger, at det bliver for egen regning.. Må jeg spørge, hvad det kommer til at koste? Cirka bare.. For at komme direkte til London - det er vel første valg :D

  SvarSlet
 11. Hej Victoria-Louise :-)
  det er noget man kan se inde på skolernes hjemmeside.
  Men det er dyrt, det vil jeg gerne indrømme.

  /Isabella

  SvarSlet