mandag den 4. oktober 2010

Tanker og følelser,
Så er vi ved at falde på plads i vores fine lejlighed.
I weekenden fik vi ordnet det meste, pakket alt ud af papkasserne, fået billeder og fjernsyn sat op osv. Vi mangler kun nogle småting og så er vi faktisk færdige :-)
Så på lørdag har vi inviteret de tætteste til indflytterfest - det glæder jeg mig meget til! Det skal nok blive rigtig hyggeligt.
Det føles helt mærkelig? Men på den dejlige måde selvfølgelig. Det føles lidt som en miniferie hvor vi har lånt nogle andres lejlighed. Det er ikke rigtig gået op for os endnu, at det virkelig ER vores lejlighed. Det er helt mærkeligt at man selv kan vælge hvornår man spiser, vil vaske op osv. Derhjemme var jeg van til at vi så vidt muligt altid spise sammen og det plejede altid at ligge på et specielt tidspunkt. Det var her hvor familien var samlet og hyggede sig og fortalt hvad de havde på hjertet, hvad de har lavet i løbet af dagen osv. Nu kan vi selv vægle hvornår vi kunne tænke os at spise og lave lige det vi har lyst til. Det er selvfølgelig både en god og dårlig ting - for nu er det os der skal lave mad hver dag og ikke nogle der laver det til os ;-) 
Kunne simpelthen blive ved! Hehe. Det er et dejligt kapitel jeg har taget hul på. Jeg nyder hver sekund fuldt ud.
Jeg savner nu alligevel det gamle lidt ;-) Det kan man næsten ikke undgå. - Men det er vel bare tegn på at man har været glad for at bo hjemme.

5 kommentarer:

 1. Hvor er du flyttet hen? :)

  SvarSlet
 2. hej Isabella :-)

  Sikke en fed blog du har!
  - Hvordan er det du laver det der sorte der skiller hver indlæg (Altså det omkring "insendt af isabella....)? Jeg ville være meget taknemmelig :-)

  Tak på forhånd :-)

  SvarSlet
 3. hey, lovely blog! Could you do a hair tutorial how you make this cute wave hairstyle ?

  SvarSlet
 4. Hej

  Hvor er i flyttet hen ?? ved åen i århus ?? Jeg er ny læser her på din blog og kan se at du er fra sønderborg, så det må være noget at en kulturforandring at flyttet så langt :-)

  Nå men jeg ville også bare lige smide en kommentar fordi jeg synes din blog er super og du har en super fin stil :-)

  /RikkeCharlotte

  SvarSlet
 5. Anonym: yes one day i will ;-) i promise..
  Rikkecharlotte; jeg elsker Århus, og er der virkelig så ofte jeg kan. Min mor er også fra Århus og har rigtig meget familie deroppe. Min far er fra københav så jeg tror ikke at jeg ville få et kulturchok - slet ikke. Det er ikke fordi jeg bor i blandt grise og marker ;-) det er der rigtig mange der tror, fordi man er fra Sønderborg. Men ved godt at det ikke er det du mener :-) men desværre ligge vores lejlighed ikke i Århus, det ville ellers have været en drøm. Men nej vi er skam bare flyttet sammen her i Sønderborg. Før boede jeg ved vandet med min familie, nu bor jeg i en lejlighed på gågaden sammen med min kæreste :-) - og tusind tak for dine søde ord. Det gør mig rigtig glad at høre.
  /isabella

  SvarSlet