tirsdag den 30. november 2010

Endnu en lækker konkurrence


Jeg skrev sidst et indlæg om at der hver uge op til jul vil komme en ny konkurrence inde på jegelskermode.dk. Sidste uge kunne man vinde en smuk kjole fra Bruuns Bazar som blev sponsoreret af Byflou.dk, i denne uge kan du blive den heldige vinder af denne lækre hudplejeserie fra Elisabeth Gierus, som er lavet på chokolade. Jeg synes, at det lyder enormt spændende og luksuriøst. Hudplejeserien har en værdi af 1580 kr. Så hvis du vil være med i konkurrencen så kan du klikke HER for at deltage.

2 kommentarer:

 1. Det er ikke for at være flabet, men som dansk-studerende, springer det virkelig i øjnene: du staver konsekvent 'synes' forkert. Syntes (med t) er i datid, og så synes du ikke, hvis det staves sådan, at det er en spændende konkurrence længere, og dét lyder det til at du gør :)

  Derudover: FED BLOG! Jeg følger dig fast, og du er både inspirerende, anderledes og afslappet omkring dig selv og dine omgivelser! Go' stil!

  SvarSlet
 2. Maria Nissen:

  Det er skam ikke flabet! Jeg synes, at det er dejligt at du siger det til mig :-) Hehe, ja det ord må jeg indrømme, at jeg altid har stavet forkert. Skal nok prøve at se om det ikke var sidste gang ;-)

  & mange tak for dine søde ord!

  /Isabella

  SvarSlet