søndag den 14. november 2010

Godmorgen bloggen!


Der blev desværre ikke så meget tid til at blogge her i weekenden, hvilket jeg beklager rigtig meget - men jeg har simpelthen haft så meget at se til!
Torsdag stod den på julefrokost med min klasse, fredag skulle jeg arbejde, lørdag hyggede jeg med kæresten i Tyskland og derefter på arbejde. 
Jeg kom hjem halv 4 fra selvskabet lørdag nat, dvs. at jeg først kom i seng klokken 4 og så skulle jeg allerede op igen halv 7 - da jeg jo skulle til København søndag morgen.
Jeg skulle allerede køre hjemmefra klokken 7, så efter kun 2 og en halv times søvn måtte jeg op og i gang igen. Jeg kan godt sige jer, at det var hårdt!
Jeg tog min bil til Fredericia, her mødtes jeg med Simon og Kristian, (De startede Jegelskermode.dk sammen). Vi kørte så sammen til København, hvor vi havde fået lov til at holde vores møde i Provide's showroome. Rigtig lækkert lokale! Og så fik jeg lige taget et lille smugkig på Provide's kollektion ;-)
Det var et rigtig godt indholdsrigt møde, vi fik snakket en masse igennem og fik lært hinanden at kende. Så nu skal jeg egentlig bare i gang, det bliver så godt!

Jeg har forresten fået købt nogle lækre ting her i weekenden, som jeg vil vise jer når jeg kommer hjem fra skole ;-)

1 kommentar:

  1. "jeg tog min bil til fredericia" - 19 år, lige flyttet i lejlighed, studerende, og bruger en helvedes masse penge på tøj. sikker på mor og far ikke har sponsoreret den bil?

    SvarSlet