mandag den 29. november 2010


"Keep on smiling"


Puha! Jeg må indrømme, at jeg har haft den hårdeste weekend! Jeg har arbejdet torsdag aften, fredag aften og ja hele natten samt lørdag morgen til sen sen aften. Jeg skulle egentlig også have arbejdet søndag, men jeg kunne slet ikke, så jeg fik det rykket til i dag. Så det forklare den manglende blogging denne weekend. Jeg håber, at i alle har haft en lidt bedre weekend end jeg ;-) Da jeg ikke har lavet andet end at arbejde denne weekend.
I dag står den så på vagtmøde, arbejde og lektier. - Ikke lige det mest spændende. Men til gengæld glæder jeg mig meget til i morgen. Der skal jeg ud at spise med min dejlige storebror :-) Han har skyldt mig denne middag i laaang tid nu (Faktisk dengang han sagde, "Isabella den dag du får 100 faste læsere på din blog, der giver jeg dig en stor middag." - Det er et stykke tid siden nu, og prøv at tænk at jeg har 575 faste læsere nu, det er jo slet ikke til at forstå! Tak til alle jer der gider at læse med. Det betyder så meget for mig!

4 kommentarer:

 1. Din kjole klæder dig rigtig godt :)

  SvarSlet
 2. Det kunne være super fedt med et afsnit om eventuelle gaveønsker til jul :-)

  SvarSlet
 3. Super flot billede!

  - Dit hår sidder super fedt! Hvordan har du fået disse flotte krøller/fald det ser super fedt ud :-) Har du bare taget alt håret over til den ene skulder og lavet lidt krøl hist og her??

  SvarSlet