mandag den 29. november 2010

"Vigtigt med en vinterjakke"

Det var fra sidste vinter, billederne er taget i vores have. Det var simpelthen flot!
Allerede nu ser det ud til at blive en vinter som sidste år, så når vejret er sådan er det vigtigt med en lækker vinterjakke, derfor her jeg været igang med at kigge lidt rundt. Jeg faldt for disse:

Denne er fra Asos - Nok ikke enormt varm (Men så må man bare have noget varmt indenunder) Smart er den i hvert fald! Den koster: 740 kr.

Denne er også fra Asos - Nok heller ikke den varmeste, men så kan man eventuelt have en læderjakke eller varm strik indenunder? Med et par smarte handsker. Den koster 695 kr.

Jakken er også fra Asos. Jeg er helt forelsket i længden og den måde den falder på! Hvor er den bare lækker. Kunne lige forstille mig denne med et stort sort tørklæde, pandebånd og et par fine strik handsker. Den koster 925 kr.

Pels er igen in denne vinter, både fake og ægte. Der er mange debatter omkring det, personligt har jeg ikke noget imod det, bare man sikre sig, at pelsen ikke er et sted fra, hvor dyrene er blevet mishandlet. Men tilbage til jakken. Denne er rigtig flot i farven, og så har den en fin læderdetalje ved lynlåsen som jeg er rigtig vild med. Jakken er fra Gestuz og koster 1019 kr.

Jeg er helt forelsket i denne jakke fra Lise Jayne. Den kan købes over Asos og koster 2400 kr. - Det er desværre over mit budget, men fin er den altså. Prøv lige at se alle de flotte detaljer, båndet i taljen, og faldet på ryggen. Denne kan også gøres lidt varmere med en strik indenunder, stort beige, brunt eller sort tørklæde. Hvor ville jeg gerne eje denne jakke!

5 kommentarer:

 1. Det er virkelig nogle gode muligheder du har fundet dig der, men det er nok mere som overgangsjakke? Men ja med det rette indenunder kan man vel sagtens holde varmen - man må vel lide lidt for skønheden!

  SvarSlet
 2. Hej Isabella :)
  Det er flotte jakker du har valgt. Men som du selv siger "Det skal være en jakke der holder dig varm".. Disse jakker vil slet ikke holde dig varm, og det er sandelig også nogle gange irriterende at man hver eneste dag skal tage en masse trøjer og jakker på ovenpå hinanden.. Så de tykke jakker der ikke er af uld, er bedst vil jeg råde dig til. Du vil helt klart holde dig varm i de tykke jakker, istedet for jakker som er lavet af uld. Jeg har nemlig hørt at denne vinter vil blive den koldeste og værste i 100 år. Så overvej det :) Tænk ikke så meget på jakkens udseende ;)

  SvarSlet
 3. de er vildt fede! kunne bruge dem alle sammen. er spændt på hvilken du vælger :)

  SvarSlet
 4. Me too!!!
  Er os blevet forelsket i den sidste fra Asos, den er jo bare en drøm af en jakke :D
  ....men prisen er jeg overhovedet ikke forelsket i, nej :( øv

  SvarSlet
 5. Ej hvor er de alle bare flotte! Jeg plejer at have rigtig svært ved at finde en vinterjakke, og har faktisk opgivet i år og bruger derfor bare min gamle, som nu også fungerer fint :) Men nu bliver jeg jo helt fristet til at købe en ny!
  Mvh Ditte
  /www.detdittes.blogspot.com

  SvarSlet