torsdag den 9. december 2010

JULEGAVER
 Inspiration


 1. Et smukt trendy ur fra Design House Stockholm, det kan får i to farver og koster 595 kr. Uret kan købet over illumsbolighus hjemmeside.
 2. Det er ved at blive koldere og koldere udenfor, derfor er det vigtig at holde sig varm, hvis man ikke vil ende med, at skulle tilbringe et par dage hjemme under dynen med en løbende næse. For at undgå dette skal man huske at klæde sig varmt på i denne tid, og hvorfor ikke holde øerne og hovedet varmt med denne trendy pelshat fra Asos. Den koster 185 kr.
 3. Paco Rabanne 1 Million er en rigtig god og frisk parfume, denne er til mænd. Man kan købe den i 2 forskellige størrelser. Denne er 50 ml og koster 329 kr. Den kan købes over pricerunner.dk.
 4. Parfumer er altid en god ting at ønske sig. Denne hedder Paco Rabanne Lady Million,  det er den samme  parfume som den ovenover, denne er bare til piger. Den dufter rigtig dejlig friskt og har en lang holdbarhed. Den koster 450 kr over pricerunner.dk.
 5. Tomborg Mudder maske, som kan købes over illumsbolighus.com. Den ransker i dybden og gør ens hud rigtig fin, frisk og lækker. Den koster 150 kr.
 6. iPad koster 3.799 kr og deropefter og så skulle de efter sigende være alle pengene værd! Den står højt på min ønskeseddel!
 7. Flotte skåle fremstillet i Muiracatara træ. Skålene kaldes The Bowl, er fra Munio og designet af Helena Rohner. Den får i tre forskellige størrelser. Den inderste koster 299 kr, den miderste koster 599 kr og den største skål koster 899 kr.
 8. Ryksække er enormt populære for øjeblikket og vildt smarte. Denne er fra Asos og koster 648 kr.
 9. Denne flotte lysestage er ikke til at stå for. Man kan få stagen med et, fire eller otte lys. Stagen er lavet af hvidt mat lakeret jern. Stagen er designet af Mogens Lassen og koster 865 kr.

2 kommentarer:

 1. love your blog!! do you want to follow each other?
  I would be happy if you visit me:
  http://ohwunder.blogspot.com/
  <3

  SvarSlet
 2. I love the advertisement of Million Dollar fragance!! Now I have to know how it smells :)

  xoxo!!
  eLi

  SvarSlet