lørdag den 22. januar 2011

Smile girl



I dag har været en skøn dag! Vi har stået på ski hele dagen, spist lækkert mad, jeg har været i fitness og badet en masse. Hvor er det dejligt med ferie. Jeg var begyndt at blive rigtig skoletræt, - hvilket ikke er en god ting her det sidste halve år. Derfor håber jeg på, at kunne give den en skalle her efter ferien. 
Jeg ser nu rigtig meget frem til, at få mit svar fra fashion skolen i London. Det kunne være så rart at vide, om man var blevet optaget. Jeg tror, at det vil give en meget mere ro,-  da det er noget jeg tænker på næsten hele tiden. For hvis jeg nu bliver optaget, så skal jeg finde ud af hvor jeg skal bo, om jeg har mulighed for at få min SU med, hvad der skal ske med min kæreste, vores lejlighed, vores kat osv. Hvis jeg ikke kommer ind, skal jeg jo også finde ud af, hvad jeg så skal? Åh ha'. Der er så mange ting man går og tænker på hele tiden, derfor er det så rart med lidt ferie, sådan så man kan få det hele lidt på afstand.
Men nok om det.
Jeg håber, at i får en dejlig lørdag aften.

9 kommentarer:

  1. Isabella Isabella Isabella, hvorfor skal du være så smuk?? overstående billed har du ikke engang makeup på hvordan kan det være muligt?!!
    Det er så snyd at du skal være så flot. Jeg bliver så misundelig hver gang jeg kigger på din blog.
    Jeg elsker din blog.. Jeg elsker at læse om dine tanker, dit liv og følelser!! Det gør din blog så unik..
    + Du er så inspirerende med den fedeste tøjstil..
    Nu må jeg stoppe, ville bare fortælle dig at du er for nice.

    Har du egentlig ik os tabt dig?? Min veninde og jeg har snakket om det i dag og på billedet ser du så tynd ud..

    Hilsen fra mig
    Kirstine

    SvarSlet
  2. Ved du slet ikke hvornår du kan forvente at få svar fra den skole i London? eller sker der bare pludseligt? :)

    SvarSlet
  3. Kirstine:
    Ej det er nok den sødeste kommentar jeg har fået! Taaaaak. :-D Hvor er du sød altså! Du har lige gjort min aften 100 gange bedre.
    - Jo har tabt mig lidt, men ikke så meget..

    Fall out Fashion:
    Jeg ved det ikke, jeg tror at jeg får svar i maj-juni. Så der er desværre et stykke tid til /-:

    /Isabella

    SvarSlet
  4. Ja der er lidt et stykke tid til.. Og det går bestemt ikke hurtigere, når man så går og venter på det :(. Men krydser fingre for at du bliver optaget!

    SvarSlet
  5. you are beautiful!

    SvarSlet
  6. Hvilken skole har du søgt ind på i London?.. Jeg overvejer selv at søge ind på Central Saint Martins eller Royal College of Art næste år :)
    Men i hvert fald held og lykke, jeg krydser fingre for dig.

    SvarSlet
  7. Krydser fingre for dig Isabella. Men er sikkert på at du nok skal komme ind, alt hvad du laver er jo intet mindre end perfekt!

    /C

    SvarSlet
  8. Hej isabella .
    hvor er den godt vi har sådan nogle som dig i lille danmark der tør tage ud i verden og blive til noget stort :)
    det er uden tvivl folk som dig der gør vi kan være så stolte af dansk mode i dag :)
    Vil flot du tør tage springet på trods af både venner, lejlighed og ikke mindst kæreste. det er en rigtig fantastisk gave at have. - modet til at tage chancen og følge sin drøm. håber virkelig for dig du kommer ind og glæder mig allerede til og høre om dit kæmpe eventyr. & hvad angår dig og kærligheden så er jeg sikker på i nok skal finde ud af det. love conquers all, right ! så go for et girl :D
    Vh SandraPedersen

    SvarSlet
  9. Fall out fashion: Hvor er du sød! Mange tak. Men du har helt ret, tiden går virkelig langsomt når man går og venter /:

    Carola: Thanks! :-D

    Anonym: Det lyder også super godt! Jeg har søgt ind på Institute Marogoni, og søger snart ind på London college of fashion. Mange tak! :-)

    Caroline: Det er meget meeget sværet at komme ind, da der er så mange dygtige der søger ind hvert år og stort set ingen der bliver optaget, så jeg tør virkelig ikke at håbe på det! Men jeg krydser bestemt også fingre. Hvor er du sød altså!! :-)

    Sandra: Ej hvor var det en dejlig kommentar! Hvordan kan det være at i alle er så søde imod mig :-D Mange tak Sandra, jeg glæder mig bestem også at dele mit eventyr med jer! - Hvis jeg kommer ind, nu må vi se. Men tak, hvor er du skøn. - Du har HELT ret, love conquers all!

    /Isabella

    SvarSlet