torsdag den 17. februar 2011

Dagens outfit - på video


Smykker: Carroo & Co   Kjole: Acne   Skjorte: 2hand   Sko: Jeffery Campbell

19 kommentarer:

 1. Hvis du har købt kjolen på nette, vil du så ligge et link? Fedt outfit! :-)

  SvarSlet
 2. hvad hedder din acne kjole? Den er da for fed!

  SvarSlet
 3. Hej Isabella
  Har spurgt længere nede, men nu spørger jeg også lige her - sorry. ved du, hvornår den Minimarket-kollektion, du har flashet, kommer i butikkerne?

  SvarSlet
 4. Dine øjenbryn ser meget underlige, tykke og mørke ud bliver jeg nødt til at påpege. Men ellers er du jo fin som altid :-)

  SvarSlet
 5. Vil bare lige sige du gør et så godt stykke arbejde, jeg nyder at følge din blog og du har en SÅ skøn personlighed :)

  Dejligt du også er begyndt at video-blogge lidt igen :) Og det er sådan nogle gode indlæg med dine make-up og hår tips - det må du hellere end gerne dele med os :)

  // Sofie

  SvarSlet
 6. Synes også dine øjenbryn virker alt for store til dit ansigt, men acne kjolen er viiirkelig flot :)

  Fed sammensætning!

  SvarSlet
 7. Jeg synes dine øjenbryn passer dig perfekt, modsat en mening ovenover, ;)
  og så er det da et super fedt outfit, er heeelt vild med kjolen, og du er så sød at høre på, man kommer helt i godt humør :)
  -Amanda

  http://amandasandcinternational.blogspot.com
  http://asc-styleflavors.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Ja, Acne kjolen er vildt fed! Hvad hedder den? Har du evt. link?

  SvarSlet
 9. Jeg har købt min Acne kjole i Stoy Munkholm i Århus for flere år siden, tror ikke at den er til at støve op længere, desværre piger /:

  Louise: Den burde komme til efteråret :-)

  Til mine øjenbryn, om de er for store eller små :-) Jeg vil hellere have et naturligt look, derfor de ser ud, som de gør. Mørke brun har jeg af natur. Jeg synes, at de passer fint til mit ansigt. Men i har selvfølgelig ret til at have jeres egen mening, det er altid dejligt at høre den.

  Ellers tusind tak for jeres søde kommentarer! :-D I er så dejlige.

  /isabella

  SvarSlet
 10. Jeg vil så også lige påpege at dine øjenbryn passer PERFEKT til dig og din stil. Forstår ikke helt folk der har behov for negative kommentar - men så er det godt vi andre kan ophæve det med vores kommentar. ;)

  SvarSlet
 11. Åh du er simpelthen så sød at høre på! :D bliver altid så glad når jeg ser dine videoer. Har efterhånden fulgt dig længe og du er blevet en kæmpe inspiration for mig. Du ikke en af de mange bloggere der bare blogger for opmærksomhed, du gør det med mening og for at inspirere andre mennesker og det synes jeg du gør! Kiggede dine videoer igennem og kunne ikke lade vær at grine, da jeg så den med guldneglelak fra Tyrkiet. "Ja, SÅ!" - du virker som en pige med ben i næsen, og desuden så synes jeg de mange negative kommentarer jeg ser rundt omkring, er tåbelige. Blandt andet dem her. Dine øjenbryn passer til dig, og du er meget smuk!
  Håber inderligt for dig du kommer ind på skolen i London.

  Kærligst Louise.

  SvarSlet
 12. I modsætning til halvdelen af Danmarks piger, HAR du rent faktisk øjenbryn, og jeg synes de klæder dig :)

  SvarSlet
 13. Du er simpelthen bare skøn, og en kæmpe inspiration! :-) Dine øjenbryn er helt perfekte til dig. Håber ikke du tager det negative til dig, du er så skøn.

  Tanja :-)

  SvarSlet
 14. Hvis man vælger at have en blog, så skal man også være i stand til at tage kritik til dig (ikke at Isabella ikke kan det) men i må stoppe med at få det til at lyde som om at folk SVINER hende til. Det gør de jo ikke??

  Louise B: Det der med at bloggere blogger for at få opmærksomhed, synes jeg at du skal passe på med at sige. Hvor har du egentlig det fra? og husk på at der er flere som læser med herinde.

  Isabella: Jeg synes at du er super fin :)

  KH
  Sara..

  SvarSlet
 15. Anonym: Det jo det jeg siger hun ikke gør? ;)
  Jeg siger faktisk til hende, at hun er inspirernede og hendes blog virkelig giver mening, og hun skriver om nogle spændende emner.
  Jeg fik det fra en veninde, som blogger - og hun sagde endda til mig at hun gjorde det fordi hun trængte til opmærksomhed, hvor ALT i hendes blog handlede om hendes liv, og hun kendte flere der gjorde det samme - og det jo ikke noget negativt. ;)- det kan også være spændende på sin egen måde. Jeg ved godt der er mange der læser med herinde og jeg synes jo også selv Isabella er enormt inspirende, det også det jeg siger. ;-)

  SvarSlet
 16. Jeg er helt enig med Sara! Når man har en blog, og lægger billeder, videoer osv. af sig selv ind, og deler sit liv og sin stil med så mange mennesker, må man kunne tage den konstruktive kritik der kommer. Det er klart at kommentarer som "Du er klam" eller "Svin" er helt ubrugelige, og uden respekt. Men når de er formuleret ordentlig og i sin bedste mening, bør man som blogger kunne tage dem....

  Håber det giver bare lidt mening :) - Kjolen er helt vildt fin Isabella - du må endelig sige, hvis du sælger den :-)

  SvarSlet
 17. Jeg er vild med dit outfit - rigtig godt sammensat; fint og enkelt! (:

  SvarSlet