tirsdag den 15. februar 2011

Dejlig morgen


Jeg stod tideligt op i morges for at arbejde. Nu er jeg så kommet hjem igen, og har lavet mig noget lækkert morgenmad, bestående af et blødkogt æg, grøn the og en dejlig stor frugtskål.


Disse blomster havde min kæreste med hjem til mig igår på valentinsdag. Han kom hjem spiste vi lækkert mad, - som jeg havde lavet til ham som en overraskelse. Derefter kærestehyggede vi helt indtil klokken 7, hvor han have bestil bord på en skøn restaurant her i Sønderborg. Efter vi havde spist tog vi så i biografen for at se Alle for Én. Den var super sjov, - kan helt klart anbefales.  


Et close up af min morgenmad. Kiwi, banan, æble, vindruer samt appelsin.. Mmmm

7 kommentarer:

 1. det ser virkelig lækkert ud!
  godt at høre omkring filmen, havde
  overvejet den, men nu er den da sikker!:)

  SvarSlet
 2. hej isabella.
  nu har jeg op til flere gange sat og savlet over dine lækre spisebordsstole, hvor er de fra og hvad har du givet for dem? ANHOLM

  SvarSlet
 3. århh hvor kunne jeg godt spise frugtsalat nu..

  www.falloutfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg er nysgerrig efter at høre hvor dine kopper er fra og også spisebordet? :) (og også stolene som Anholm spørger til).
  Det virker generelt til at være nogle rigtigt fine ting din kæreste og dig har i jeres lejlighed - men det er vidst også bare hvad man kan forvente af en pige med så god stil som dig ;o)

  SvarSlet
 5. Justanotherwannebef..: Den er rigtig sjov :-) Du kommer ikke til at fortryde det!

  ANHOLM: Mange tak! :-D Mine stole er fra Philippe Stark og koster omkrng 1.900 - 2.000 kr stykket.

  Falloutfashion: Hehe, nu hvor jeg sidder og kigger, kunne jeg også have det igen ;-) Hehe

  /Isabella

  Marie: Mange tak for din søde kommentar! :-) Mine kopper er design by anna elzer oscarsson, spisebordet har jeg har arvet og stolene er fra Philippe Stark.

  SvarSlet
 6. Hvem af jer står primært for indretningen hjemme hos jer?:)

  SvarSlet
 7. Anonym: Det vil jeg sige at vi begge gør ;-) vi havde hver især mange møbler der passede sammen da vi besluttede for at vi skulle bo sammen. Derfor skulle vi ikke rigtig ud at bruge så mange penge - heldigvis. Men vi har begge samme smag og sørger begge for at væres lejlighed ser godt ud :-) Så det gør vi begge, vil jeg sige.

  /Isabella

  SvarSlet