lørdag den 26. februar 2011

Det tager lang tid og tager mange kræfterJeg valgte bevidst ikke at blogge igår. Jeg har været helt drænet for energi. Jeg viste ikke, om jeg skulle logge ind for at fortælle jer det? men da jeg sad, og skulle skrive indlægget, var det som om at jeg var helt tom for ord. Jeg ringede sidste dag, til de fashion skoler jeg har søgt ind på i London. De har åbenbart prøvet at sende mig mails, men jeg har intet modtaget fra dem? Der var mange af mine papirer der skulle laves om. Så de sidste par dage har jeg lagt alt mit energi i at få alt på plads. Nu skal jeg også til KBH for at tage en test, søge om at få SU med i udlandet osv. - der er så meget arbejde i det, at man nemt forstår at der er mange der falder af i løbet. Det er rigtig hårdt og tager mange kræfter og tanker. I går kom alt bare ud, og jeg følte mig ikke oplagt til at blogge, da jeg gerne vil have hjertet med i det jeg laver. 

12 kommentarer:

 1. Det er skønt du er så ærlig og hvem har ikke brug for en fri dag af og til. Det bliver rigtig spændende at høre hvad der kommer til at ske mere med skolerne i London. Jeg krydser fingre for dig og sender dig en masse energi! hvis man kan det.

  SvarSlet
 2. Hvad er det som du bruger på dine læber i dine øverste billeder som altid er på bloggen når man først åbner? De ser super lækre ud nemlig :)
  Og suveræn blog, rigtig god inspiration, det her outfit er også bare super cool!
  - Caroline
  carolineschubert.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Du skal jo heller ikke blogge for vores skyld, men for din egen :) derfor synes jeg at det er helt okay at du har det sådan - og især når du har så meget om ørene for tiden. Jeg håber at alt falder på plads snart :)

  SvarSlet
 4. held og lykke med det hele, og det er nok godt for dig du tog den pause! ;) dejlige billeder by the way :D

  SvarSlet
 5. Hej Isabella!

  Jeg sidder selv med det samme og jeg kan kun sige hold ud!!! Jeg har været i gang i 1,5 år men på mandag tager jeg endelig til New York for at studere. Og er sikker på det er det hele værd! Skriv endelig hvis du har spørgsmål - jeg ved det meste efterhånden.
  /Louise :)

  SvarSlet
 6. hvorfor skal du allerde søge su, når du ikke ved om du er kommet ind endnu.
  jeg spørger fordi jeg lidt står i samme situation.

  SvarSlet
 7. Keep on going girl! Det hele skal nok løse sig. og et hvert menneske har til tider brug for et puste rum.

  håber for det bedste for dig!:)

  SvarSlet
 8. Undskyld ikke! Du skal blogge på fornøjelsens skyld - og ikke for pligtens!

  SvarSlet
 9. Det er velfortjent med en pause :) Og som Bethina skriver skal du blogge for din og ikke vores skyld :) Jeg krydser fingre for at det hårde arbejde betaler sig i sidste ende :)

  Lækkert billede!

  / Ida

  SvarSlet
 10. Ja, du skal da blogge for den egen skyld, og ikke for vores! Tag dig al den tid du behøver - vi er her stadig :)

  SvarSlet
 11. Elsker dine bukser! Hvor er de fra? :-)

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres opbagning, det er rigtig rart! Sikke søde og forstående læsere jeg har!

  caroline: min lipgloss købte jeg over asos for 30 kr, et super tilbud for nogle mdr siden, og der står ikke noget navn på den, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med /:

  Louise: Mange tak! Det skal jeg nok. Det har godt nok været svært og det taget enormt mange kfæfter.. Hvis der er det mindste så skriver jeg :-) endnu engang tak!

  Anonym: jeg skal søge om at kunne tage su med i udlandet, og det skal jeg gøre allerede nu og faktisk helst før, fordi det er en lang process. Jeg er ikke tilmeldt en dansk skole, sådan så jeg søger ud via den vej sådan så de kan hjælpe mig. Jeg skal sørge for alt selv. De skoler jeg søger ind på er ikke godkendt af su-styrrelsen, så derfor er jeg nu igang med at få dem godkendt af su og hvis jeg så får besked om at de har godkendt skolerne, så venter jeg på at få svar fra skolerne. Hvis jeg så bliver optaget i London, så kan jeg søge videre om jeg må få su med i udlandet. Først skulle jeg lige have godkendt skolerne :-) Det er nemlig en længere process, så derfor skule jeg gøre allerede nuher.

  Cathrine: Jeg mener at de er fra Custommade :-)

  /Isabella

  SvarSlet