lørdag den 5. februar 2011

Godmorgen bloggenJeg kan slet ikke beskrive hvor dårligt jeg har det med, at jeg først blogger nu..
Jeg er vant til at blogge 3 gange daglig, så det har faktisk været rigtig hårdt ikke at blogge, da jeg føler at jeg svigter jer min søde læsere. Jeg har haft så travlt, direkte fra det ene fashionshow til det andet. Rigtig stressende, men på en rigtig god måde. 
MEN til gengæld har i haft noget at vente på. Jeg har så mange skønne indlæg til jer! Så i har virkelig noget at se frem til.

Nu skal jeg videre igen, så det eneste det lige kan blive til lige nu, er mit outfit fra igår. Jeg har faktisk fået rigtig meget ros for mit outfit igår, så jeg håber også at i synes om det.


Bukser: Asos    Bluse: 2hand    Hat: 2hand   Taske: Marc by Marc Jacobs   
Sko: Jeffery Campbell


15 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig - Jeg glæder mig til alle de spændende OG flotte indlæg :)

  Jeg giver folket ret - Du ser fantastisk ud! Bukserne er virkelig geniale til dig, du kan (måske som en af de få) bære dem med stil :)

  SvarSlet
 2. jeg er så ked af at sige det, men de bukser gør virkeligt ikke noget godt for dine bens længde. Og det at de sidder på hofterne, får dig til at se bred ud.. Kan de ikke sættes længere oppe?

  SvarSlet
 3. OMG this look is amazing! The pants are stunning!!

  xo

  SvarSlet
 4. Great outfit !

  http://cuteredbow.blogspot.com

  SvarSlet
 5. what a beautiful 70's inspired look!


  xx,
  Joanna
  Only the Marvelous

  SvarSlet
 6. Hvor ser du bare dejlig ud! :)

  // Emma
  www.emmamartiny.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Ja, jeg synes virkelig heller ikke at de gør noget godt for dig... Det må du da også selv kunne se? :) Noglegange skal man lige være lidt selvkritisk, i stedet for bare at hoppe på en tendens, fordi man synes den er fed. :)

  SvarSlet
 8. Mange tak piger ;-) hvor er i søde.

  Anonym 1 & 2: jeg er meget selvkritisk. Jeg tager ikke alt på bare fordi det er in. Jeg bruger disse bukser da jeg synes at de sidder rigtig godt. Det kan være at det ikke kommer til udtryk på billedet :-) i har selvfølgelig lov til at have jeres egen mening.

  /Isabella

  SvarSlet
 9. Love your hat and your pants!:)

  enamodeuse.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Jeg var selv meget 'imod' tendensen, indtil jeg så dig med bukserne. Og tror den eneste grund til, at nogen mener du får brede hofter i dem, er nok fordi du står med hænderne i lommerne på det første billede? Nå men, jeg synes du ser fantastisk ud. Perfekt styling!

  SvarSlet
 11. Hvor er din halskæde fra?? Den er fed!

  SvarSlet
 12. Beauty!!!! Utroligt, at du kan bære de bukser :)

  nicolines.com

  SvarSlet
 13. Hej Isabella. Vil bare sige, at det undrer mig, at du skriver at tasken er fra marc by Marc jacobs, da den jo ikke er det. Det er jo underlinjen og din er fra hans "rigtige" linje, Marc Jacobs :-) Normalt plejer du også kun at skrive det. Sry for at skrive det, men synes den skulle have den rigtige credit, idet jeg også har den. Du ser skøn ud!

  SvarSlet
 14. Du ser fantastisk ud :-) Men synes det er lidt synd at du har hatten på. Du plejer altid at have noget flot hår, og perfekt makeup. Her gemmer du lidt dit smukke ansigt.

  - Silje

  SvarSlet