onsdag den 23. februar 2011

Just words


Hvor er jeg glad! Jeg var igår på arbejde på min nye arbejdsplads for første gang, og det gik utrolig godt! Fyldt med skønne og søde medarbejdere. I dag skal jeg igen på arbejde, torsdag har jeg fri, og så står den på arbejde hele weekenden. Det er skønt at komme igang igen. Jeg har faktisk savnet at arbejde! & specielt det at få løn.. Nu kommer der endelig penge ind på kontoen igen. 
Dagens outfit får i 100 % i morgen. Jeg tror desværre ikke, at jeg får tid til det idag inden arbejde.

Igår var jeg desværre ikke så aktiv her på bloggen. Jeg ville gerne have blogget lidt mere efter skole, men jeg blev nødsaget til at tage hjem til mine forældre for at få fyldt op på mine ansøgninger til London. Jeg har nemlig fået svar tilbage, fra begge de skoler jeg har søgt ind på, at der lige skal laves nogle småændringer. Derfor er det for tiden rigtig vigtigt for mig at, at jeg får styr på ansøgningerne. 

13 kommentarer:

 1. Hvor er skjorten fra?
  http://nynnessted.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej Isabella. Først og fremmest super fed blog, besøger den stort set hver dag :) Derudover har jeg et spørgsmål til dig ang skolerne i London. Jeg står nemlig selv og skal ansøge til en kunst og design skole i London, dog er et af deres krav, at du har engelsk på såkaldt IELTS level 4. Skulle du også være på et bestemt niveau?

  SvarSlet
 3. Hej Isabella.
  - Jeg synes din stil er helt vildt cool.
  Derfor tænkte jeg på om du havde lyst til at lave et indlæg med Galla Kjoler.
  Jeg kunne i hvert fald godt bruge noget inspiration til en kjole.
  Jeg er en høj pige, med normall bygning.
  Jeg er ikke stor af bygning, men synes bare ikke der er så mange kjoler der tiltaler mig.
  - Derfor kunne det være lækkert med sådanne et indlæg :-)
  Knus E..

  SvarSlet
 4. Jeg har lidt et enkelt spørgsmål, som omhandler noget helt andet end hvad dit indlæg indholder, håber det er ok.

  Hvordan laver du din titelskrift rød? Har længe kæmpet en kamp for at få således!

  Forresten er jeg en stor fan af din blog!

  SvarSlet
 5. Godt at høre at det gik godt på det nye arbejde, ! ;)
  Virkelig bare fed skjorte! :)

  -Amanda

  SvarSlet
 6. Hej Isabella.
  Dette er fuldstændigt irrelevant for dette indlæg, så undskyld jeg skriver her. Men jeg har et spm vedrørende din H&M garden collection rose jacket (den røde). Hvad str. er din? Og hvordan er den ca i størrelsen? Kan man godt gå en str. op over sin normale? (Jeg har nemlig fundet den billigt en størrelse større end jeg bruger (: )
  MVH. Matilde, og tak for en lækker blog :)

  SvarSlet
 7. Du som kalder dig E og efterspørger gallakjoler: Send mig evt. en mail, jeg overvejer nemlig at sælge min gallakjole. :-) seje_camilla90@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Nynne: Skjorten er fra Topshop :-)

  Anonym: Ja jeg skal mindst have engelsk på C niveau. Jeg har også søgt om at tage deres engelsk kursus. De tilbyder nemlig et 3 ugers engelsk kursus som man kan tage inden man starter på skolen :-)

  Anonym: Selvfølgelig :-) Jeg skal nok finde en masse fine gallakjoler!

  its back..: Det er noget jeg gør når jeg er igang med at skrive mit indlæg. Markere bare teksten og vælger den farve jeg gerne vil have :-)

  Amande: Mange tak :-D

  Tilden: Jeg har faktisk en rigtig stor størrelse, tror min jakke er en m eller L, så det kan du sagtens. Jeg elsker at den er lidt oversize, den gør den ekstra fed ;-)

  /isabella

  SvarSlet
 9. Så fin skjorte! Kunne ikke få den i min størrelse i lørdags - vildt misundelig :)

  SvarSlet
 10. Hej Isabella!
  Jeg har et spørgsmål -jeg tænkte på; for jeg skal konfirmeres er snart, og ville gerne have kors på så jeg tænkte det billede du har øverst på siden, den halskæde med korsene - hvor den var fra, og om man evt, stadig kan få det?

  Og et til spørgsmål(hhiihih <3<3<3)
  Jeg skal have noget over skuldrene i kirken for min kjole er stropløs, men jeg hader sjal for de er så puttenuttet, så om du ikke havde et godt haute- couture- fashion- advice, til hvad man kan have på til?

  Love and Rockets
  Kate

  SvarSlet
 11. Hej søde Katrine :-)

  Det billed jeg har på øverst er fra en hjemmeside der hedder:www.spanishmossshop.com, jeg ved ikke om du længere kan få den derinde? - men ellers har carrooco.se også en fin halskæde med små kors (har den nemlig selv) ;-)

  Jeg kan sagtens følge dig, men puha den er svær? :-) Nu ved jeg jo ikke helt præcis hvordan din kjole ser ud, men hvis det havde været mig havde jeg overvejet at købe en fin cardigan som denne fra Topshop:

  http://us.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33060&storeId=13052&productId=2207506&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208637&parent_categoryId=208580&sort_field=Relevance&pageSize=20&refinements=Colour{1}~[cream|white]&noOfRefinements=2

  Det må være mit bedste råd ;-) Håber at du kunne bruge den bare en lille smule! Håber at du får en super god dag (konfirmation!)

  /isabella

  SvarSlet
 12. Super! Tak skal du have!<3<3 Her er min kjole:http://www.lilly.dk/Default.aspx?ID=40&GroupID=GROUP28&PageNum=2
  Normalt kan jeg ikke lide kjoler fra lily, da jeg synes de er alt for puttenuttede, men denne var superb, og jeg skulle bare have den kjole. Jeg kunne godt tænke mig denne jakke-ting;http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2265429&langId=-1&categoryId=&searchTerm=lace&pageSize=20 men de havde den ikke i size 4 kun i 12+, så derfor skrev jeg til dig, og den er super den skal jeg helt klart overveje! :-) <3

  www.katieswardrobe.blogspot.com

  SvarSlet