tirsdag den 8. februar 2011

 Stine Goya 

Da jeg var ude for at interviewe nogle designere, kunne jeg ikke lade værre med at tage en masse billeder af Stine Goya's efterårs kollektion! Den er så ubeskrivelig smuk. Jeg elsker specielt farverne!


Denne røde farve bliver rigtig in til efteråret. Jumpsuits kommer der også rigtig meget af.Karry gul ses også rigtig meget. Dette er også samme kjole som Stine Goya har på, på billedet lidt længere nede. Jeg er helt vild med den!


Er den ikk cool? det er min nye drømme læderjakke. + Den sidder fantastisk på. Som om den er smurt på ens krop. Jeg ved nu ikke om de lige er mig, jeg kan ikke helt finde ud af det faktisk? Men fine det er de altså! Farverne er også skønne.


Disse jordfarver ses overalt på catwalken. Det er bestemt det vi skal kigge efter til efteråret. Jeg fik lov til at tage et billed af selveste Stine Goya. Hun var rigtig sød og venlig! Meget nede på jorden. Ser hun ikke også kanon smuk ud i hendes kjole?

7 kommentarer:

 1. Stine Goya er fantastisk! Fordi hun er så nede på jorden.. Jeg kender hende selv personligt, og hun er så venlig!

  xoxo
  Anna Lin / photosofyouth.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Fantastisk! jeg glæder mig allerede. Kunne være jeg skulle anskaffe mig noget karry gult tøj, hvis det dog klær' mig. :o)

  http://emmachristineg.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare smuk! Rigtig smukt nærbillede, du har fået af hende. Og også en smuk kollektion, elsker jordfarver og den vinrøde farve.. :)

  Vh Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 4. ved du hvad læderjakken kommer til at koste? :) den er jo fantastisk!

  SvarSlet
 5. Åh elsker Stine Goya hun er bare så skøn!! og det samme gælder hendes tøj ♥

  Det er altid hendes nye kollektion jeg glæder mig aller mest til at se :D

  Os selv om jeg må nøjes med at se fachion week på min computer/tv, har det nu være meget hyggeligt at sidde der ,tre generationer, mig, mor og mormor og nærstuderer hvad der blev sendt ned af catwalken :)

  SvarSlet
 6. Hun er så smuk!!

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk

  SvarSlet
 7. Hun er så skøn Stine Goya!
  - læderjakken ved jeg desværre ikke hvad kommer til at koste, men jeg kunne forestille mig at den lå i den dyre ende ;-)

  /Isabella

  SvarSlet