lørdag den 5. marts 2011

Fashion skolerneSå er ansøgningerne til fashion-skolerne i London sendt afsted igen! Forhåbentligt for sidste gang! Jeg har skrevet frem og tilbage med skolerne, så nu må jeg bare vente på svar. Jeg ved, at jeg hurtigt kan få besked om jeg er blevet optaget på Instituto Marangoni. Jeg skal til København for at tage en engelsk test, så hvis jeg består den håber jeg på, at jeg bliver optaget - but who knows? Jeg hader denne ventetid. Jeg tænker på det hele tiden. Alle spørger mig dagligt om jeg er blevet optaget eller ej, og det er så træls altid at skulle svare "det ved jeg desværre ikke endnu". Det ville næsten være bedre at kunne sige "nej desværre", for denne uvished gør mig skør! Ej selvfølgelig ville det ikke være bedre at kunne sige nej, det er bare hårdt ikke at vide hvad der skal ske?


3 kommentarer:

 1. Vil lige tipse om, at denne engelsk test også kan tages i Malmø, hvor den foregår elektronisk, så du får meget hurtigere svar og der er prøver 2 gange om ugen, hvilket er meget mere end i København :-) held og lykke!

  SvarSlet
 2. Hej Isabella
  Jeg har læst dig blog i rigtig lang tid og du er min evige inspirationskilde, hvis jeg er i tøjkrise - tak for hjælpen. ;-)
  Med hensyn til din drøm om at komme ind på én af de design-skoler, så er jeg helt sikker på at du nok skal komme ind. Du har et utroligt gå på mod og du ved jo allerede en del om mode, så mon ikke den er der?
  Jeg krydser i hvert fald alt, hvad jeg kan krydse for dig.

  Hilsen Christina

  SvarSlet
 3. Jeg forstår dig godt. Sidder i samme situation lige nu, hvor jeg venter på svar, om jeg er kommet ind på et college i Indien.. Ventetiden er helt sindssyg.
  Men held og lykke. Jeg krydser fingre for dig.

  SvarSlet