torsdag den 17. marts 2011

Jeg elsker Elie SaabJeg elsker, elsker Elie Saab! Hans designer de smukkeste kollektioner. Jeg er specielt vild med hans kjoler, så feminine og sexede. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne hoppe i en af hans kjoler til galla! Kjolerne ovenover er fra hans A/W'11 kollektion. 
Disse tre kjoler er fra hans sprig 2011 Ready-to-Wear Collection

4 kommentarer:

 1. Meget Meget Meget fine & utrolige kvindelige <3

  SvarSlet
 2. Hej Isabella!
  er helt vild med din blog, som jeg nu læser fast! :)
  Tag et smut forbi min:
  http://camilaandersen.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Der er mange gode blogs, det er dog de ærreste man bliver inspireret modemæssigt af - men det formår du virkelig! Både med din egen personlige stil som jeg er helt vild med men også med dine indlæg om mode generelt. Synes som sagt du har en fantastisk stil, chic, klassisk og samtidig rå og original :) Og så ligner du lidt Serrena fra Gossip girls, hvilket du jo ikke selv har været herre over, men det er en kompliment! det var lige lidt ros men når man fortjener det skal man også have det. Jeg vil i hvert fald kigge forbi regelmæssigt fra nu af.

  SvarSlet
 4. Henriette: Ja meget! Jeg elsker hans design :-) <3

  Camilla: Mange tak! :-) jeg tager et kig forbi.

  Sofie: Tusind tak for en rigtig dejlig kommentar! Hvor er du sød. Jeg er rigtig glad for at du finder min blog inspirerende, det betyder rigtig rigtig meget for mig! Og det at du synes at jeg ligner Serrena fra Gossip Girls er bestemt heller ikk en dårlig ting ;-) hehe

  /Isabella

  SvarSlet