torsdag den 24. marts 2011

Min fotograf og søde bror


Min bror hjælper mig altid med alt. Uanset hvad det er! Han er en af de tætteste jeg har (hvis ikke den tætteste). Jeg kan ikke beskrive min kærlighed til min bror og resten af min familie. Min storebror er den jeg altid kan regne med, og det er ham jeg typisk altid kommer til, hvis der er det mindste der går mig på (& også min tvilling). I dag har min storebror hjulpet mig med at tage mine dagens outfit billeder. Det gør han faktisk ret tit! Jeg plejer selv at tage dem ved hjælp af selvudløser, men jeg må indrømme, at jeg ikke takker nej tak til en hjælpende hånd, (da det er ret besværligt at løbe frem og tilbage hele tiden, og nå at finde en fin 'pose') ;-) hehe. & så er han endda ikke så dårlig endda? Synes i vel?
Han er ikke bare ligeglad, hvor tingene bare skal gå hurtigt hvor man så får tyk mave, stor rumpe og dobbelthage, nej han har skam lidt passion med i det!

Og så så han altså bare knald godt ud i dag! 


11 kommentarer:

 1. har du en tvilling??????

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har en tvillingebror :-)

  /isabella

  SvarSlet
 3. gud hvor ser han bare godt ud :))
  hvem der dog havde sig sådan en dejlig bror som du beskriver dig her !

  xo
  http://tinemarli.blogspot.com

  SvarSlet
 4. må vi se et billede af dig og din tvilling? :)

  SvarSlet
 5. Din bror er ret Haps! :-)http://rikke-ontheothersideoftheplanet.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hehe, din storebror hjalp mig med at finde et par solbriller til min veninde igår xD . Men hey, det er vel hvad der sker, når man går ind i Optica Thordsen!?

  SvarSlet
 7. Det var godt nok en flot bror du har dig der :) Super flot trøje du har på :)

  SvarSlet
 8. I er rigtig lækre begge to :)
  din bluse/kjole fra Asos er også flot ;)

  SvarSlet
 9. Ihhh, tusind tak for jeres kommentarer :-D hvor er i søde. Må lige sige til min bror at han skal læse jeres kommentarer, så bliver han vist lidt glad ;-) hehe..

  Becky: Hehe hvor er du sød altså! sikke en skøn kommentar!

  - billeder af min tvillingebror og jeg har jeg faktisk ikke på min computer, men jeg mener, at jeg har nogle hjemme hos mine forældre :-D billeder med ham og jeg skal nok komme..

  /Isabella

  SvarSlet
 10. Kommer der snart billede af dig og din tvilling?:-)

  SvarSlet