fredag den 18. marts 2011

Runde solbriller


Nu har jeg efterhånden blogget et par gange om runde solbriller. Men de er da også fantastiske! Disse er faktisk meget billige. De koster 380 kr, og kan købes i mine forældres Optiker forretning, Optica Thordsen. Hvis i kunne være interesseret i disse (som ligger til en lidt mere rimelig pris end de IC Berlin, jeg viste jer for et par dage siden), så sender i mig bare en mail.

6 kommentarer:

 1. Kan de fåes med styrke i? :) I så fald hvad vil de så komme til at koste?

  SvarSlet
 2. Super fede solbriller! :-) Er også ret vild med de dyre af dem.. Men ja, de er nok lige en tand for dyre til mig! Jeg vil i hvert fald stærkt overveje lige at smide en mail afsted til dig..

  Go' weekend!

  http://lovinliiife.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Super fede solbriller! :-) Jeg er også ret vild med de dyre af dem.. Men ja, det er liiige lidt for dyre til mig! Jeg vil stærkt overveje at smide en mail afsted til dig mht. til disse solbriller..

  Go' weekend!

  http://lovinliiife.blogspot.com

  SvarSlet
 4. caroline pedersen18. marts 2011 kl. 07.22

  de FANDME fine :)

  SvarSlet
 5. Hey hey Isabella! De ser rigtig fine ud. Kunne man få dig til at tage et billede hvor du har dem på? - Det giver et lidt bedre billede af hvordan de ser ud :-)

  SvarSlet
 6. Kamilla: Ja man kan godt få dem med styrke også :-) Hvis du skulle være interesseret i at vide hvad det kommer til at koste osv, så kan du evt. skrive mig en mail :-)

  /lovin'life: De er så fine! Så hvis du godt kunne tænke dig dem, så skal jeg nok betale for fragten. :-) du sender bare en mail hvis det er du har lyst.

  Anonym: Jo selvfølgelig, det vil komme en af dagene :-)

  /isabella

  SvarSlet