torsdag den 31. marts 2011

Se interviewet fra jegelskermode.dk


Så piger, nu er interviewet med Jegelskermode.dk kommet ud på hjemmesiden. Trine Nyborg, en rigtig sød skribent har lavet interviewet og skrevet en fin artikel til. I kan læse og se interviewet HER. I interviewet fortæller jeg hvorfor jeg startede med at blogge, hvad det værste og bedste ved at blogge er, jeg viser jer lidt af mit tøj & meget mere. Jeg håber, at i synes om det!

10 kommentarer:

 1. Du er så sød at høre på :) man får helt lyst til at være din veninde :) haha.
  Ej, virkelig godt interview, håber vi kan få set lidt mere af dit tøj og måske alle dine sko. Jeg er selv, helt vild med sko :)

  - Silje / siljevikestads.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Så nice!
  & den hat klær dig så smukt!

  SvarSlet
 3. sååå godt gået:)))

  SvarSlet
 4. Så fint interview! Du er bare så yndig, smilende og virker rigtig sød... En pige jeg bare totalt har lyst til at give et kæmpe knus! :-)
  Hilsen en MEGET fast læser ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er du sød, altså!

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke være mere enig end de andre. - Jeg ser dig allerede som en veninde!!!;) haha.
  Tænkte på om vi ikke kunne se et billed af dit soveværelse? Det gad jeg HELT vildt godt!:)
  God weekend..

  SvarSlet
 7. Man kan se, du blomstre helt op, da interviewet begynder at handle om tøj.

  :)

  SvarSlet
 8. Hvor har du en lækker lejlighed, og dit tøjskab! Det ville jeg super gerne eje. Der er bare stil over det hele. Og du er simpelthen så fantastisk smuk. Jeg misunder dig virkelig :b Dog på den gode måde.

  SvarSlet
 9. EJJJ hvor er i søde :-D hvor er det dejligt at i føler, at i er min veninde, og godt kunne tænke jer det! Det er noget af den største ros man som person kan få. Hvor har i bare gjort mig glad..
  Hvor er jeg glad for, at i synes at jeg har gjort det godt. :-)

  Anonym: puha, billeder af min soveværelse. Det kan være, at det kommer engang, min kæreste og jeg er stadig igang med, at sætte det istand nemlig. :-D Vi skal have ny seng, sat nogle hylder op, billeder og sådan! ;-)

  /Isabella

  SvarSlet
 10. De andre har ret- du virker som en sød pige, der går op i mode og har en klar stil. Jeg ærger mig bare enormt meget over, at det der bliver vist i videoen, er ting vi allerede ved/har set fra selve bloggen.

  Derfor synes jeg video'en var lidt kedelig og for lang. Øv øv.

  Det jeg tror, dine læser aller helst vil se i sådan en video, er ting vi ikke ser til dagligt på din blog.

  Vi er jo i forvejen klar over, at du elsker rødt for tiden og er tosset med dine Campbell's. Det kunne være spændende at vide mere om dig, din dagligdag, din tilgang til tingene, osv.

  Noget jeg dog synes var godt, var spørgsmålet vedrørende hvad du aldrig ville gå i. Det synes jeg helt klart skulle ha' været længere og mere i dybte. Og nu hvor vi er i gang med dybte, synes jeg jo egentlig video'en var meget overfladisk. Og det er virkelig ærgeligt for os læsere!

  Jeg ved jo godt, at det var jegelskermode.dk der lavet interviewet, men hvis det så endelig skal handle om mode, kunne det være interessant at se det fra en anden vinkel, end dit eget garderobeskab. Det ser vi jo hver dag.

  SvarSlet