torsdag den 10. marts 2011

Styling i Jim P FemaleI tirsdags var jeg oppe i Jim P Female, en skøn tøj forretning her i Sønderborg. Jeg var blevet spurgt om jeg ville style nogle modeller til et modeshow, som finder sted her på Lørdag. Billederne ovenover er ikke det færdige resultat, de skal selvfølgelig have fin makeup, sat hår og så mangler de en sko hver, bh stropende skal af og sådan, men jeg synes at det blev rigtig godt. Jeg glæder mig meget til at vise jer det færdige resultat!


Girly look med fin hvid kjole, brunt bælte og skøn lille sko fra Shoe the Bear.  Det andet outfit er lidt mere "roskilde festival" agtigt, med lang sort kjole (som vi binder op med en knude), bikerstøvle, råt armbånd og en lækker brun taske for at give en rød tråd mellem de to outfits.


Et closeup billede af det girly look. Elsker den fine sko!


Looket til venstre er et rocket men stadig feminint look. Bikerstøvle, sort clutch som passer til støvlen, en hvid top som skal ind i bukserne og et stort sølvarmbånd. Jeg valgte bevidst grå bukser og ikke sorte, for at støvlen kom mere i fokus og ikke blev overset. Det er nemlig de rå støvler der giver prikken over i'et. Det andet look er råt men stadig feminint. Kjolen er så smuk på og så bliver den ektra fin med clogs til!


Det første look har jeg lavet meget drenget. En hvid skjorte der skal ned i bukserne, den blå trøje udover skjorten, sådan så skjorten stikker ud ved ærmerne og kraven. Bukserne bliver smørret op og en kort mørkeblå sko sat til, som passer til den blå bluse. Det andet look er meget piget, en nice råhvid bodystocking, blå jeans, en masse halskæder og armbånd og et par fine høje sko til.


Farver, farver og atter farver! Vi blev jo nød til, at have farver med. Det venstre look er meget fint med en transparent sort bluse (hvilket i desværre ikke kan se), derinden under putter vi en sort bh, sådan så den kan ses igennem. De skønne stramme bukser til og en sort høj sko, som matcher blusen. Det andet look er lidt sporty men stadig tøset. En stor sort taske, sorte shorts, lilla top og en masse armbånd for at gøre det lidt feminint. 


Dette look er for at vise de fine jakker. Super fed sort jakke hvor vi indenunder har en enkelt sort kjole som vi så vil pifte op med et brunt bælte og et par fine brune sko. Det andet look elsker jeg! Skøn  trenchcoat som vi gerne vil have i fokus, derfor er der tilsat stramme sorte jeans, en høj sort sko en en brun taske, igen for at danne en rød tråd.

Som sagt finder modeshowet sted på lørdag, og jeg skal selvfølgelig nok tage en masse billeder til jer af det færdige resultat.

Den søde model oppe til højre hedder Anita og har også en blog, tjek den ud HER.

6 kommentarer:

 1. Hej :-)

  Super fine styles.

  Ved du hvor den store brune taske er fra? Den med de 2 lommer foran?
  Og de brune snørresko, hvad mærke er de fra? :-)
  Er hel vild med dem. :-)

  SvarSlet
 2. Hvilket mærke er tøjet fra?? :-)
  Den hvide kjole i hvert fald..

  Rigtig dejlig blog!

  SvarSlet
 3. Hej!:)
  Den store brune taske er fra Royal Republiq, og kan købes i Jim P Female i Sønderborg for 1300,-.
  De brune sko på nederste billede er også fra Royal Republiq, som ligeledes findes i sort, koster 1000,- og kan selvfølgelig købes i Jim P Female.
  Den hvide kjole er fra Storm & Marie til 600,-.
  I kan kontakte os på bloggen www.jimpfashion.blogspot.com, hvis I er interesseret i nogle af de forskellige styles.

  Venlig hilsen
  Jim P Fashion

  SvarSlet
 4. Er clutchen den samme som Amalie her har?

  http://www.glitteramalie.dk/2011/03/my-day-with-royal.html

  SvarSlet
 5. Hvor er den lyseblå trøje fra på billede nr.6? Den er så flot:) Og rigtig lækre styles du har lavet:)

  SvarSlet
 6. Bjørnen godkender absolut outfit med hvid kjole og HK Low Brown!

  SvarSlet