fredag den 8. april 2011

Andre folks mening om din stil
Lær at være ligeglad


Hvorfor bruger man så meget tid og så mange kræfter på, at gå og tænke på hvad andre mener og tænker om os? Jeg har i mange år altid frygtet hvad andre tænkte om mig, snakker de nu om mig når jeg går, hvad siger de til, at jeg møder op i disse bukser osv. Hvordan kan det være at andres mening betyder så meget for os? Jeg har de seneste år vokset rigtig meget på det punkt. Hvorfor skal andre være herre over hvad DU tager på. Stil og hvordan hver enkelt person tolker moden, er forskelligt fra person til person, og man har lov til at gå i lige det man har lyst til! Hvis du har lyst til at gå i 10-15 cm heels, så er der ingen der skal bestemme, at det skal du ikke. Man søger altid accept hos andre, og man ønsker, at andre synes at man ser godt ud, har en cool stil og lignende. Derfor har andres meninger så stor betydning for en. Men når man tænker over det, er det så ikke nok, at man selv synes at man ser godt ud? Det er jo ikke dem, men DIG der skal gå rundt i det, det er DIG der skal føle dig godt tilpas. Gemmen min blogs levetid har min stil udviklet sig rigtig meget, jeg har fundet min helt egen stil. Jeg bor i en lille by (Sønderborg), og her kigger folk altså hvis man går rundt i tårnhøje Jeffery Campbell's, store hatte og lignende. Men man skal bare lære at sige "so what", jeg synes selv at det ser godt ud. Folk kigger, hvis man tør at skille sig lidt ud fra mængden, og sådan vil det ALTID være!

16 kommentarer:

 1. SO TRUE!! taaaaaaak for et fantastisk indlæg..
  So-what vil jeg tænke fra ny af.

  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej Isabella! Fedt at du tør skille dig ud, og ikke tænke over hvad andre synes.

  Jeg har længe været læser af din blog, fordi du lige netop tør at gå "svømme imod strømmen".
  Keep up the good work!


  Kram Rikke

  SvarSlet
 3. Pudsigt at det indlæg lige kom her på din blog. Jeg har nemlig lige nøjagtigt altid synes, at du er utroligt modig og stærk, når det kommer til at vise, hvem du er og til at klæde dig præcis som DU lyster. Den tanke har jeg haft adskillige gange, nok også fordi jeg ved du netop bor i en mindre by og derfor skiller dig ud fra mængden i det sønderjyske.

  Jeg synes det er enormt inspirerende at du tør være helt dig selv. Det burde jo være en menneskeret, og det er det vel egentlig også, men derfor kræver det stadig nosser at turde. Du er en beundringsværdig kvinde, og jeg tager dine ord til mig i håbet om at blive ligeså modig som du.

  Hav en skøn weekend.

  /Rikke

  SvarSlet
 4. Du har SÅ ret isabella!
  Den holdning burde alle ha'. Beundre dig super meget for at være 100% dig selv, tror også at det er derfor at der er så mange der gerne vil følge dig og læse din blog!
  Håber at du vil blive ved med at blogge som du gør, så jeg kan blive ved med at beundre dig. Din blog vil helt sikkert også blive ved med at vokse. Masser af ros herfra!♥
  /Camilla

  http://camilaandersen.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. "Kvinder bruger 20'erne på at bekymre sig om, hvad andre kvinder siger om dem. Kvinder bruger 40'erne på, at være ligeglad med hvad andre siger om dem. Kvinder i 60'erne finder ud af, at der aldrig er nogen der har snakket om dem".

  Et citat som jeg har tænkt meget over. Folk glor når man er anderledes - også i Århus - men fuck dem. Det er sgu dem der er kedelige. Du er for sej i din stil:-)

  frkforsom.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Det er fandme sejt at have en så gennemført stil, som du har. Og i en lille by, kan det godt være, at folk tænker "okaaaaay.....", men jeg tror også, at mange tænker "wow" og beundrer dig for at have en så gennemført stil.
  Det er også det, som gør din blog så inspirerende. Du tør, og det er sejt :-D

  SvarSlet
 7. You go Girl :)

  Lige mine ord. Rigtig god fredag til dig.

  Håber du vil kigge forbi vores nye blog:

  www.etfashionfund.com

  /Katrine

  SvarSlet
 8. Er det ikke lidt modsigende at skrive, at man skal gå i lige det man kan lide, når du jo følger moden og vil være noget inden for modebranchen? Det kan godt være du skiller dig ud, der hvor du bor, men overall, så ligner du jo andre modebevidste unge mennesker og går i samme mærker og tøj som dem. Ikke fordi der er noget i vejen med det - jeg synes du har en flot stil som klæder dig, men altså... (:
  Synes "at være sig selv" er lidt misforstået når man er modeslave.

  SvarSlet
 9. Det er så sandt som det er sagt.. Men det kræver mod og selvtillid og det er noget alle ønsker at have!

  Hvornår mon vi hører mere om din KBH-tur og det spændendende møde du var til derovre??! :)
  Knus M.

  SvarSlet
 10. Liget netop dette gør din blog så unik. Ikke nok med gode og spændende billeder, modetips -men så kommer der i ny og næ en "opsang" til os, om at tro på sig selv og hvad man står for..!
  Keep up the good work...!!!!

  SvarSlet
 11. Du virker som en pige der hviler i sig selv og som ikke tager noget forgivet, men nyder hvert et øjeblik!

  Findes der noget mere inspirerende?
  you go girl!!

  SvarSlet
 12. Super sejt indlæg!

  Det var mig, der for nogle dage siden, spurgte om du ikke vil lave et indlæg/svare på om dine veninder/bekendte noglegange synes at din stil er for meget, bliver jaloux eller nedladende... Kunne jeg rigtig godt tænke mig at have svar på :)

  SvarSlet
 13. FEDT indlæg !! :)
  og hvor har du dog ret - det er et spørgsmål jeg også stiller mig selv tit :) Jeg forsøger at tænke "so what" men det er vist ikke altid så nemt.. Men håber det er en opgave man vokser med !! :)
  Jeg kæmper ihvertfald !

  Tak for en super blog !

  xxx Cille

  www.cillar.wordpress.com :)

  SvarSlet
 14. jeg må altså vide hvor det er du køber alt dit tøj :) hvilke hjemmesider du vil anbefale og hvilke du bruger aller mest?
  håber du har lysten til at svarer..

  SvarSlet
 15. Thanks for your comment!
  Very nice blog, I follow you ;)

  SvarSlet
 16. Rigtig godt indlæg! Du har jo helt ret, og synes det er rigtig fedt at du stadig holder ved din stil, på trods af diverse blikke og evt. kommentarer ;-)
  Og så kan det godt være at du følger moden og "ligner alle andre, overall" men jeg vil bestemt mene at du bruger mode som et fingerpeg, og stadig formår at kreere din helt egen stil :-)

  SvarSlet