søndag den 3. april 2011

Et kig i garderoben, del 1.


Så kom den første video! I denne video viser jeg jer min favorit køb.
Jeg håber, at i synes om den!H&M Garden collection


Only


Asos


Min Parker DressMine Acne sko


Malene Birger & Miu Miu clutchMarc Jacobs


Mange af jer har set det meste før (I know), men dette er mine favoritter som filmen handler om. I den næste film skal i nok få set en masse i ikke før har set på bloggen. Hvis i har så er det i hvert fald meget lang tid siden.


31 kommentarer:

 1. Rigtig god idé! (-:

  www.mode-amalie.blogspot.com

  SvarSlet
 2. god idé, elsker dine videoer!

  SvarSlet
 3. Hvem filmer, og hvad bliver der filmet med siden den ikke hakker? :) Super god idé btw!

  SvarSlet
 4. Elsker dine videoer!
  Og super dejligt at videon ikke hakker ligesom de andre..
  Du er så smuk :-)

  SvarSlet
 5. Så fint! Tak for indlægget!

  SvarSlet
 6. Rigtig god video. Du er mega cute xD

  SvarSlet
 7. Hej Isabella! <3

  Hvor er det en fed blog du har. Jeg følger jævnligt med, og er helt oppe at huje når jeg genkender mine egne "tøjfund" i dit klædeskab.
  Din sønderjyske charme er skøn, og jeg er vild med dine vlogs!

  Det er en smadder god idé med "Kig i garderoben".. Men lov mig, at du altid, ALTID, vil udtale vores alle sammens guru Alexander Wang, [Alexander Wuang] (Amerikansk).. Og aldrig, som en pæredansker, [Alexander Vang] . Det er simpelthen et "no go".. Sorry to say.. Det er jo piece of cake, men det er altså det han hedder :-) Der er andre udenlandske designere, hvis navne du på dine vlogs også udtaler forkert, og når du er sådan en fashionista som du jo er, må du altså have styr på dine designeres navne. Det nytter jo heller ikke noget hvis vi kalder dig Isabel eller Isabelle.. Hvis det er, kan du gå på youtube taste deres navne ind, også kommer der typisk en masse style interviews op, hvor designernes navne bliver nævnt. Ved godt det ikke er noget at snakke om, og dine udtalelser er noget af det mest charmerende ved dig, men det er bare noget jeg har bidt mærke i, og hvis du nu skal til London, på design skole, er det godt at sige Louis Vuitton og ikke Ludvig Vuitton, ikke? :-)

  Håber du bliver ved med at blogge, så jeg kan blive ved med at beundre dig!

  :-) Amanda

  SvarSlet
 8. Hej Isabella!

  Synes bare at din blog er så fed! følger 31 blogs på bloglovin', men din er min absolute favorit! Jeg synes simpelthen at du virker så sød og er så flot og stylish!
  Det var faktisk pga. dig at jeg begyndte at interessere mig for mode. Fandt dig engang på stylegallery og synes at alle dine outfits var så fede at jeg fik modet til at gå i lidt anderledes tøj. Det at jeg går så meget op i mode og hvordan jeg klæder mig i dag har virkelig givet mig meget mere selvtillid! Så vil bare sige tusind tak! og det lyder måske rigtig plat, men synes at din blog har ændret mig til det bedre! :)
  så du skal bare blive ved!

  SvarSlet
 9. Ville dø for din Miu Miu clutch! Den er så fin :-)

  SvarSlet
 10. Lækker video!
  - Hvor meget gav du for din taske, den er smuk! :-)

  SvarSlet
 11. Ej en dejlig inspirerende video! Man bliver helt i godt humør af at se den :)

  SvarSlet
 12. Hej Isabella

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken taske du bruger når du skal have din computer med rundt, eksempelvis i skole? Bruger du så en computertaske eller en stor taske hvor du kan have alt i?

  SvarSlet
 13. super fedt glæder mig til næste uge:*

  SvarSlet
 14. Elsker Parker kjolen!!

  Er det hele din garderobe?
  For så er den da ikke særlig stor?

  SvarSlet
 15. Super fed ide! Spændende og meget inspirerende at se dine favoritter. Keep up the good work.

  SvarSlet
 16. Sikke en fin video :-) Rigtig fedt at du viser din garderobe frem :-)

  SvarSlet
 17. Isabella, hvor elsker jeg bare din blog. Ikke mindst i denne video formår du bare at gøre det hele endnu bedre, og giver mig endnu en god grund til at kigge forbi din blog. Jeg synes virkelig, at det er fedt at se dig på video. Jeg har et stort ønske! (som jeg håber du vil tage til overvejelse). Kunne du måske lave en video af din lejlighed? Din lejlighed ser virkelig bare så hyggelig og smuk ud. I hvert fald af det man ser i baggrunden på din billeder og videoer. Hvis du synes det er for personligt eller at du vil holde det lidt mere for dig selv, er det skam forståeligt. Jeg ville bare synes rigtig godt om sådan en rundtur. :-)

  SvarSlet
 18. Fantastisk indlæg Isabella !! Elsker virkelig at følge dig.. -Også selv om jeg ikke er en af dem der skriver det ved hvert besøg. Men du er virkelig inspirerende :)

  /C

  SvarSlet
 19. Rigtig fint Isabella!

  Jeg har et spørgsmål, jeg har tænkt over noget tid, og som jeg håber at du vil svare på.

  Du går jo i noget specielt tøj, altså i forhold til flertallet, og jeg tænker at der i især en mindre by, må være mange der kigger og måske synes det er for meget og bliver nedladende/jaloux. Men er det noget du også har oplevet fra dine veninder/bekendte?
  Går nemlig selv indimellem i noget specielt tøj, og der har jeg oplevet det fra bekendte..

  Måske lidt underligt spørgsmål, men synes bare det kunne være meget interassant at høre :)

  SvarSlet
 20. Elsker idéen! Videoblogs er det bedste :)

  SvarSlet
 21. Søde Isabella! Super videoblog... elsker din gardarobe - sådan et skab kunne jeg godt tænke mig, heeelt for mig selv :-)
  Hvad gav du for din Marc Jacobs?
  Og får dig snart at se i din Alexander Wang kjole? ;-)

  SvarSlet
 22. hahaahhahha alexander "vang" det hedder alexander "wuang"..

  SvarSlet
 23. Det er sgu da lige meget med hendes udtale. Det er charmerende, jeg synes du er cool Isabella, du er meget inspirerende! Tak for det, og rigtig fin idé.. Glæder mig til næste uge..

  - Hvor har du købt din MB-clutch henne?

  SvarSlet
 24. hæ.. For real? Alexander Vang?

  Alexander Wang ( udtale: A-lek-sander Wyyyaaaaaiiing)!
  Hvis du skal studere fashion - så skal du vide hvordan dine fellow designer buddies udtales.
  men sødt, det er det da.

  SvarSlet
 25. Hej piger! :-D hvor er jeg glad for, at i synes godt om min video..
  Tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer! Hvor er det skønt at have så dejlige læsere som jer.

  Anonym: Ej hvor var det bare jordens sødeste kommentar! :-D Hvor er jeg glad for at vide, at jeg har været med til at gøre en forskel. Hvor er det fantastisk, at du har fået mere selvtillid! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget det betyder, at få at vide at jeg har været med til at gøre en forskel i dit liv! :-)

  - & ja, sorry jeg udtaler Alexander Wang's navn forkert, sorry men jeg er ikke perfekt! Sådan er jeg bare.. I må sige lige det i vil, nedgøre mig alt det i vil - sådan gør jeg engang imellem, jeg er jo også et menneske?
  Jeg kan selvfølgelig godt se jeres pointe med at hvis jeg skal læse fashion i London i 3-4 år, ville det nok være en god idé, at jeg udtalte designernes navne rigtigt. Men selvfølgelig ved jeg da godt hvordan man udtaler Alexander Wang.. Men jeg vil selvfølgelig tage det til mig, det er altid godt med lidt konstruktiv kritik!

  Anonym: Det er min kæreste der filmer, og så har jeg selv klippet i den :-)

  Anoym: Min Marc Jacobs taske var suuuper dyr, lad mig bare sige at jeg har knoklet hårdt for at sparre de penge sammen ;-) min Miu Miu clutch købte jeg på tilbud i Århus, mener at jeg gav omkring de 3500 kr for den? Kan ikke huske det præcist, det er meget lang tid siden efterhånden.

  Anonym: Når jeg skal i skole bruger jeg typisk min store Tiger of Sweden taske. Der kan alle mine skolebøger være, samt der er plads til min computer. Hvis jeg nu har kort dag eller ikke skal have så mange bøger med, så bruger jeg ofte en lidt mindre taske. Lige nu er jeg på udkig efter en fin rygsæk. :-) jeg ved at asos har nogle fine.

  Anonym: Puha, det kan godt være at min garderobe ikke ser så vildt stor ud på filmen, men det er det i hvert fald i virkeligheden. Jeg har så meget tøj, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af det ;-) hehe..

  Sandra: Tusind tak for din søde kommentar! Jeg tror ikke at der vil komme en film om min lejlighed. Men jeg har engang lavet et indlæg hvor jeg har taget en masse billeder af den. Hvis du prøver at søge i mit søgefelt på bloggen så kommer indlægget helt sikkert frem. Jeg har selvfølgelig lavet lidt om siden, fået lidt flere møbler og sådan, men ja ;-) måske en dag.

  Anonym: Det tror jeg, at jeg vil lave et indlæg om her en af dagene. Det at turde at skille sig ud fra mængden :-) Så vil jeg svare dig der i gennem. Det håber jeg er okay? ;-)

  Anonym: Jeg kan ikke huske præcis hvad jeg gav for min Marc Jacobs taske, jeg mener at det var omkring de 13-15.000 kr. Det er lang tid siden nu. Jeg kan i hvert fald bare huske, at jeg havde knoklet en heeel sommerferie fra morgen til sen aften, for at få råd til denne taske ;-) & ja, i får mig snart at se i min Alexander Wang kjole :-D hehe

  Anonym: Mange tak for en dejlig kommentar!! :-) det varmer.. Min MB-clutch har jeg fået af min mor, så jeg ved det faktisk ikke. Den er købt i en forretning her i Sønderborg tror jeg.

  Fantastisk aften til jer alle :-)

  /Isabella

  SvarSlet
 26. Helt ærligt - jeg kunne forstå, at I ville studse over Isabellas udtale, hvis hun på nuværende tidspunkt læste fashion i London, men come on! Indtil videre er Isabella dog stadig en helt almindelig pige, der heldigvis bare formår, at inspirere rigtig mange - korrekt udtale eller ej! Du er pisse dygtig til det du gør, Isabella. Fedt, at du står ved dig selv og din sønderjyske udtale - bliv ved med det, indtil den dag du bor i London og er tvunget til, at sige wuuang..;-)

  /Anne

  SvarSlet
 27. Tusind tak for svar - jeg vil glæde mig meget til indlægget. Tror faktisk der kunne blive en ret interassant debat :)

  SvarSlet
 28. hej isabella! du er uden tvivl min yndlingsblogger, jeg er ikke altid enig i din smag, men du er nytænkende og det beundrer jeg! ville bare høre hvor din parker kjole er fra og hvad du har givet for den? desuden dine billeder som er ude til venstre på bloggen, kan man se dem et sted i større format? god dag ik:)

  SvarSlet
 29. ja fuldstændig enig! det er kun rigtig sødt at du snakker lidt sønderjysk..

  SvarSlet
 30. Hvor er den smukke hvide kjole fra?
  Styleblogbysara.blogspot.com

  SvarSlet