fredag den 15. april 2011

Fordele for dig
AGOODSALE

Jeg har for ikke så lang tid siden indgået et samarbejde med siden AGOODSALE. Grunden til at jeg indgik i dette samarbejde, var fordi jeg gennem mit samarbejde kan give jer rabat til deres hjemmeside. Hjemmesiden er en meget eksklusiv privat designer outlet, hvor man som medlem har mulighed for at købe super lækre designermærker med store besparelser. Dog er produkterne i begrænset antal, så det gælder for jer om at slå til med det samme. 

Siden er åbent for alle, du skal bare oprette dig som bruger for at kunne købe deres tilbud. Lige nu kan du købe Benedikte Utzon (som jeg kan skaffe jer yderligere rabat til), i kan købe Storm & Marie, de andre kampanger de kører kan i se på deres hjemmeside.

Hjemmesiden giver jer helt op til 70 % rabat, og jeg kan med dette samarbejde give jer yderligere 10 %. Hvis i indtaster "Isabella" i feltet "indtast koden til dig gavekort her". HUSK at taste I med stort. For at komme ind på siden klik HER
Tilbuddene gælder til mandag d. 18 April.

Hvad får jeg ud af dette samarbejde? Jo jeg kan skaffe jer læsere yderligere rabat på deres hjemmeside. Udover det må jeg vælge et valgtfrit produkt fra den kampagne jeg skriver om. Det skal så lige siges, at jeg kun skriver om de kampagner/produkter jeg har lyst til. Jeg er ikke tvunget til, at skulle skrive om hver kampagne de kører, jeg skriver om det hvis jeg har lyst til at skrive om det, og jeg bestemmer selv hvad jeg skal skrive. Bare sådan så det er på plads ;-)

Husk at produkterne er i begrænsede mængder!
Det produkt jeg har valgt er den overstående kjole, den er så fin og specielt nu hvor det begynder at blive varmere udenfor. Den passer også perfekt til studentertiden ;-)

8 kommentarer:

 1. Hvilken model og mærke er kjolen på billedet? Jeg er nemlig fuldstændig forelsket i den! :-)

  SvarSlet
 2. Vel du hvordan den er i størrelsen?

  SvarSlet
 3. så smukt...
  Helt vild fed blog! Følger dig helt klart! :) Håber du kunne tænke dig, at gøre det samme!

  SvarSlet
 4. Hej Isabella.
  Har skrevet en kommentar til et af dine andre indlæg, men håber rigtig meget at du har tid til at svare. Ville egentlig bare høre, hvad dine forældre siger til dine tatovereinger?
  Kh Nanna

  SvarSlet
 5. Phoebe: Thanks :-D

  Charlotte: Den er fra Benedikte Utzon, og du kan købe den på Agoodsale.dk, hvor du kan få 64 % rabat, og ved at udfylde "Isabella" i feltet "indtast koden til dig gavekort her" kan du få yderligere 10 % rabat. Men det står alt sammen ovenover :-D

  Anna: nej desværre, jeg har bestilt min i s :-)

  Storm: Mange tak :-D Jeg kigger da forbi!

  Nanna: Puha, det er de bestemt ikke glade for. De er meget kede af, at jeg har det. De var bestemt ikke begejstret da jeg kom hjem med den første - dog havde jeg fortalt min far det. (så sådan et kæmpe chok fik de nok ikke) det var faktisk lidt værre da jeg kom hjem med kysmunden, men ja /: sådan er det..

  /Isabella

  SvarSlet
 6. Den er bare så fin :-)

  SvarSlet
 7. ja ikke :-) du kan stadig nå at købe den derinde. tilbudet lukker først på mandag!

  /isabella

  SvarSlet